Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Vavanda No, mně to na začátku taky nešlo. Spíš jsem měla strach jak s 2,5 kg mimčem. Ale od 2 měsíců koupu jenom v ní, protože se malé v klasické nelíbilo.. Za mě super. Není potřeba tolik vody a je pěkně skladná.
Jinak na začátku ho musíš přidržovat samozřejmě ty. A sklouzávat nebude, když ho budeš držet a jinak je na dně hrb.
Za mě je dobrá a prakticá. Hlavně si jí bereme i na návštěvy. S prvním jsem měla na začátku strach, s druhým už začneme rovnou. A hlavně ono je rozdíl mít 2,5 kg mimčo nebo 4kg.
@P4ja takže jednou rukou ho budu přidržovat třeba pod ručičkou a druhou rukou ho budu mýt.. nějaké lehátko je asi blbost že, když má tento tvar..
je to mé první miminko, tak tomu moc nerozumim a bojím se, ze koupim blbost
My ji meli asi od druheho mesice a super
puvodne jsem kupovala normlani vanicku a k tomu jeste plastove lehatko do ni, ale ditko tam nechtelo byt.. jak uz tu nekdo psal, tak manipualce ani tak neni o veku ditete jako o velikosti ![]()
Za mě krám
nemůžu si pomoct, ale dítko v ní prostě sedí a to přece není dobré
měla jsem sotva trikilove mimco, koupat v ní jsme začali asi v 5 měsíci… Ideální zřejmě pro sedící dítko, ale to mu asi bude malá.
@Bubla_Bučková píše:
Za mě krámnemůžu si pomoct, ale dítko v ní prostě sedí a to přece není dobré
měla jsem sotva trikilove mimco, koupat v ní jsme začali asi v 5 měsíci… Ideální zřejmě pro sedící dítko, ale to mu asi bude malá.
Já se právě ptala na fyzio a říkali, že u miminka se jedná o chviličku a navíc ho nadnáší voda, takže to úplně sed není.
@P4ja píše:
Já se právě ptala na fyzio a říkali, že u miminka se jedná o chviličku a navíc ho nadnáší voda, takže to úplně sed není.
No my to děláme tak, že to manžel celou dobu naklání
když jsem to za osm set kupovala, čekala jsem to vychytany
mimco, co alespoň nedrží hlavu bych v tom nezvládla nejspíš vůbec.
@Vavanda píše:
@P4ja takže jednou rukou ho budu přidržovat třeba pod ručičkou a druhou rukou ho budu mýt.. nějaké lehátko je asi blbost že, když má tento tvar..je to mé první miminko, tak tomu moc nerozumim a bojím se, ze koupim blbost
Lehátko se do ní nedává, protože ta opěrka je sama o sobě nakloněná. A já třeba malou na začátku ani neposazovala ale dali jsme víc vody a ve dvou jsme ji přidrželi normálně na ležato na hladině. Ale byla malá.
@Bubla_Bučková píše:
No my to děláme tak, že to manžel celou dobu nakláníkdyž jsem to za osm set kupovala, čekala jsem to vychytany
mimco, co alespoň nedrží hlavu bych v tom nezvládla nejspíš vůbec.
My jí ve dvou položili na hladinu. A docela to šlo. Vždyť šlo jen o to z ní opláchnout mydliny. Teď jí bude za chvíli rok a je to už mnohem větší zábava.
My pouzivame od narozeni… je v ni i ted, ma 12 kg 😂 a zvladala jsem v ni okoupat i toho 2,5 kg kralicka, jemne jsem drzela hlavicku.. mala ji zboznu
je
My ji mame asi od 5 mesicu a je perfektni. Maly se tam koupe jeste ted a to je mu 20 mesicu
pro novorozence nevim
Já jsem slyšela, že hodně lidí si ji chválí.. tak jsem si ji pořídila.. ale zkušenosti ještě nemám.. malá ještě není na světě ![]()