Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Já nemohla, synovi to rozjíždělo moucnivku, jakmile jsem snědla víc sladkého.
@Semtex píše:tento dotaz je myslen vážně?
Novopečená mamynka, takže se obávám, že nebude poslední ![]()
Já třeba nemohla sladké vůbec. Jakmile jsem hřešila, tak dcera pak nespala
A to já sladké tak miluju ![]()
O Vánocích jí bylo 1,5 měsíce, takže se kojila pořád. A já když už začnu mlsat, tak se těžko hlídám, takže jsem pravidelně snědla plný talířek cukroví a malá pak druhý den nemohla vůbec zabrat a spala ještě navíc mnohem méně.
Za mě tedy, všeho s mírou ![]()
Pokud se neumíš hlídat tak jako já, tak radši žádné cukroví ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den.
Maminky prosím můžu jíst vanilkové rohlíčky a tak normálně cukroví na vánoce když kojim? Malej má tyden takže na vánoce budeme po šestinedělí…
Dekuji
Budete po 6nedeli nebo jen ty…patrně jde jen o tebe…nevidím důvod nedat si cukroví, tedy pokud to nebude na kila ![]()
Můžeš normálně všechno. Kdyby něco nesedlo zrovna tvému dítěti, tak to vypozorujete a holt to co dělá neplechu vynechas, ale to nezjistis, když to nevyzkousis. Cukroví nám třeba nevadilo, ale synovi vadila cibule a zelí třeba. Ja při kojení žeru sladké na kila, na vánoce sem si dala klidně i rumové koule ![]()
Ne, nemůžeš! Hrozně to drobí a když to žereš při kojení, tak se vod toho mimino blbě pucuje…. Počkej až dokojíš.
Ne. Můžeš jist jen chleba a pít vodu. A jen tak aby tě i toho nikdo neviděl. ![]()
@Janli píše:
Ne, nemůžeš! Hrozně to drobí a když to žereš při kojení, tak se vod toho mimino blbě pucuje…. Počkej až dokojíš.
já bych to úplně nezatracovala a kdyžtak vkládala do úst celé ![]()
@Janli píše:
Hlava mi nebere proč nějaké maminky jsou takové jaké jsou…
Někdo nemá zkušenosti tak se raději zeptá…
Dobrý den.
Maminky prosím můžu jíst vanilkové rohlíčky a tak normálně cukroví na vánoce když kojim? Malej má tyden takže na vánoce budeme po šestinedělí…
Dekuji