Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zakládám diskusi, protože jsem v koncích. Mám dva syny 1 a 5 let…tomu 5 koupí ježíšek x-box, ale chtěla bych ještě něco a tomu menšímu nevím vůůůůůůbec…tak doufám, že mi poradíte a zároveň vám bude tato diskuse inspirací, co ještě ještě koupit pod stromeček nebo třeba k narozeninám, které mají oba dva mý synáčci kolem vánoc a ten druhý, bohužel, i svátek ![]()
My máme taky narozeniny i svátky obě před vánocema, no je to na prd, ale co no. Přemýšlela jsem o vkládačce od FP, jinak na narozeniny dostane malá jídelní židličku, odrážedlo, naušničky a přemýšlela jsem ještě o tom hracím stolku od FP ![]()
Tipů by bylo hodně, ale záleží jak máte prostorný dětský pokoj a byteček ![]()
Nic mi do toho není a nechci vůbec aby to vyznělo jako rýpání, vážně jsem jen zvědavá, ale když mu v 5ti dáte x-box co mu dáte třeba v 10ti?
Zuzice, opravdu ti do toho nic není!!! je to aktivní kluk, který nevysedává u počítače ani u televize, ale i jemu se stane, že je nemocný a musí se nějak zabavit!!!takže proto x-box!!!jo a taky dostane brusle na led, kdyby to někoho zajímalo ![]()
Tak já mám stejný problém, dva kluky, v čase na vánoce skoro 6 let a 3,5let.
Starší si moc přeje digitální foták, tak dostane nějaký pěkný, a nějaké drobnosti okolo, ale mladšímu nevím vůbec co. Vše máme po starším, teď měl narozeniny, a svátek, tak s ním jsem fakt v koncích.
jo a budu za debila, co to je xbox? neznám…
Já jsem věděla, že mám držet hu…Jen mě zajímá, když koupíte v 5ti letech tak drahý dárek, čím to přerazíte třeba v 10ti, je mi úplně šumák jestli je to x-box nebo motorový člun, nebo jak tráví tvé dítě volný čas, to je samozřejmě každého věc. Prostě jsem jen ženská zvědavá a zajímalo by mě to.
U nás doma je to docela hodně snadné miminko pod stromeček.
@DianaAndílek x-box mi přijde jako fajn nápad obzvlášť v zimně:-) jinak za sebe mohu doporučit kinect ![]()
@kubykula píše:
Tak já mám stejný problém, dva kluky, v čase na vánoce skoro 6 let a 3,5let.
Starší si moc přeje digitální foták, tak dostane nějaký pěkný, a nějaké drobnosti okolo, ale mladšímu nevím vůbec co. Vše máme po starším, teď měl narozeniny, a svátek, tak s ním jsem fakt v koncích.jo a budu za debila, co to je xbox? neznám…
X-box je něco jako kdysi bejvaly herní konzole a pod…
Lecko, ten kinect se dá koupit zvlášť nebo už u x-boxu musí být?
Dcerka má před Vánocema rok a taky nevím, co jí koupit, protože máme po bráchovi (2,5) skoro všechno… Koupíme asi kočárek a nějakou panenku (nevím teda, jak ji to nadchne, protože si nejradši hraje s bráchovejma autama). K Vánocům dostanou Duplo nemocnici, nějaký auto, možná koleje (podle toho, jak se teď ujmou ty, co dostanou k svátkům), puzzle (to malýho baví), oblečení (ale to je nenadchne). Asi zkusím sehnat nějaký pěkný zvířátka, aby si syn nehrál pořád jen s těma autama. Ještě bych něco chtěla, ale zatím nevím…
@DianaAndílek píše:
Lecko, ten kinect se dá koupit zvlášť nebo už u x-boxu musí být?
Já ho kupovala zvlášť, první byl doma x-box a až teď nedávno jsem pořídila k němu dodatek kinect.
Pro roční holčičku kuchyňku, pro kluka ponk? ![]()
X-box je fajn, kinect k tomu taky doporučuju, bude to zábava pro celou rodinu na dlouhé zimní večery.
Můj muž chce koupit tříleté Ipad, tak se mu to snažím rozmluvit a doufám, že ještě pár let se mi to dařit bude.