Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Narozeniny budou mít do konce roku ještě 4 děti. U jednoho už je dárek objednán a zbytek budu teprve řešit.
@Fiveone píše:
Už řešíte? My máme doma zatím pro každé dítě knížku a pro nejstaršího Minecraft(zná to, líbí se mu to, ale ještě to nehrál).Raději řeším dárky postupně, než začít třeba v listopadu.
Rozhodne ne. Deti sva prani casto meni a to, co chtely v lete, jim na podzim uz nic nerikalo
@Fiveone píše:
Už řešíte? My máme doma zatím pro každé dítě knížku a pro nejstaršího Minecraft(zná to, líbí se mu to, ale ještě to nehrál).Raději řeším dárky postupně, než začít třeba v listopadu.
@Fiveone píše:
U nás je 3.cervence. ![]()
Dárky kupujeme v průběhu října až prosince, žádné stresy z toho nemám…nebudu to pul roku někde schovávat…to mi přijde ujetý a co bych koupila teď, tak by dcera stejně dostala…knížky, malování, oblečení apod. ji kupujeme podle nálady průběžně
ještě bude mít narozeniny a k Vánocům dostává velké dárky…loni měla několik krabic lega, tablet na cesty na pohádky, to bylo od prarodičů bez porady…panenky, puzzle, sáňkovací talíř, lyže a lyžáky, knížky k albi tužce, truhla na hračky,…tak za 15000 plus peníze do pokladničky ![]()
@Pudloslava píše:
A nezapomenete, že to máte?
Mám krabici, kam v průběhu roku ukládám dárky, co mě někde zaujmou a pak je postupně vytahuju na svátek, narozeniny, Vánoce…Něco tam leží i přes rok, než do toho děti dorostou, ale zatím se nestalo, že by z něčeho vyrostli dřív, než jsme jim to dali. Mně tenhle systém vyhovuje, než pak shánět na poslední chvíli. A včera zrovna jsem vyhlídla „velký“ společný dárek pod stromeček, tak ho asi brzy objednám.
Taky se snazim nakupovat nejake darky dopredu, ne kazdy rok se ale podari ![]()
Už ne. Dokud byly děti malý, tak jsem kupovala dárky průběžně po celý rok, co bylo zrovna hezký a ideálně zlevněný
Ale teď už si samy řeknou, co si přejí, to už já bych nevymyslela, napíší si dopis, a jedu podle přání v dopisech. A to řeším v prosinci.
Svátky, narozky, vysvědčení, den dětí úplně stejně, prostě se zeptám a koupíme.
Jo, jednu jsem koupila dárky pro syna v září, ale já ho tak miluju, že jsem mu je stejně dala dřív ![]()
Ano nakupuji… Už mám skoro vše!
Ale můžete dát nějaké tipy na vánoční dárky
ráda se nechám inspirovat ![]()
Kamarádka kupuje dárky každý rok s dny Marianne. Prý hodně ušetří. Ty jsou tento víkend myslím říkala.. Já začínám řešit říjen/listopad
Zatím jen přemýšlíme… Teď začne škola, takže budeme řešit veškeré vybavení a pak bych se ráda pomalu pustila do nákupu. Starší dostanou jako hlavní dárky asi nové mobily. Dcera asi TV do pokoje. Malým dvěma vymyslíme něco bez problémů. Ale velkým nevím pokud pominu drogerii, oblečení a různé kupony do her
Holky a jak můžete s takovým předstihem vydržet ty dárky dětem nedat?
Já si vždycky říkám že začnu nakupovat postupně. Udělala jsem to jednou a ty dárky měly holky dřív než vánoce začaly. Prostě to nevydržím, takže vše nakupuju (objednávám přes net) na začátku prosince.