Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já nemám jediný nápad, co dětem koupit. Letos to bude snad největší průšvih. Všechno už mají. Nic nepotřebuji. Pokud něco potřebuji, tak se to koupí, když je to aktuální.
Pochybuji, že letos tady najdu nějaký tip. ![]()
@cukýnečka píše:
Holky a jak můžete s takovým předstihem vydržet ty dárky dětem nedat?Já si vždycky říkám že začnu nakupovat postupně. Udělala jsem to jednou a ty dárky měly holky dřív než vánoce začaly. Prostě to nevydržím, takže vše nakupuju (objednávám přes net) na začátku prosince.
Já mám tu krabici s dárky na horní polici v komoře, takže ty věci nemám na očích ![]()
Já se už pomalu začínám rozhlížet, většinou v září startuju maraton nákupů
Před Vánoci mne to vůbec nebaví ten shon. Radši si zajdu na svařák a trochu si užiju atmosféru.
@Denisa.mala75 píše:
Já se už pomalu začínám rozhlížet, většinou v září startuju maraton nákupůPřed Vánoci mne to vůbec nebaví ten shon. Radši si zajdu na svařák a trochu si užiju atmosféru.
To bych chtěla taky. Jenže já vůbec nevím, co dětem koupit. Přijde mi, že nic moc nepotřebuji. ![]()
Já nakupuji běžně od září, letos to tedy bude trochu jiné, neb se budeme na začátku listopadu stěhovat a asi něj dárek pro děti bude to, že každý bude mít svůj pokoj. Do teď jsou spolu a už to začíná být dost na hraně. Jinak holka už pak dostane jen tablet, neb si ho přeje a pár drobností, kluk by rád tv do pokoje, jedno velké logo trechnic a pak pár drobností. Něco už koupeného mám, mám to klasika v práci ve skříni v kanclu, takže nehrozí, že bych to někomu dala dřív, i si to tam zabalím a mám v plánu vše přivézt 23.12. domů.
Mám už větší děti, takže se u nás se na konci října rozdají obálky s papíry pro Ježíška a každý hodíme svá přání do jedné krabice, která je jako poštovní schránka. Každý pak ode mne dostane ještě překvapení, o kterém neví. ![]()
Já jsem v nakupování dárků hodně nezodpovědná a nakupuju všechno až poslední týden před Vánoci. Jak už tady zaznělo, všechno bych rozdala dávno před Vánocemi
. Letos bych chtěla zkusit něco vyrábět. Nějakou marmeládu nebo svíčku nebo něco takového… máte někdo tip?
Já většinou začínám tak v listopadu. Ale letos jsem v háji, syn 4 roky, má opravdu VŠE
milion aut a dalších dopravních prostředků, autodráhy, vláčkodráhy, x krabic lega, knížky, albi, kolo, koloběžku, motorku, auto, zahradní hračky… prostě kdejakou kravinu.. máte nějaké originální tipy?
@Kamilka0 Je to určitě dobrý nápad. Dělám každé druhé Vánoce v Termomixu vegetu, bez konzervantů ze sušené zeleniny. Do polévky je to super. Múj oblíbený tajný dárek. A ten další rok dělám dárkové balíčky. Letos jsme byli na Sri Lance na dovolené a mám vymyšlené dárkové balíčky s čajem. Pokud by někdo měl dobrý tip na pěkné hrníčky, konvice a sety budu moc ráda. ![]()
@alzbeta.66 díky za tip, kolegyně v práci má termomix a už jsem s ní mluvila, že si to u ní můžu udělat.
Já jsem si kupovala pěknou konvičku s hrníčky na bakly, zkus se podívat tam. Já jsem díky tobě vyřešila Vánoce ![]()
@Sára 1 píše:Úplně tě chápu, kvůli tomu, že taky tápu začínám už na podzim, ať něco vymyslím
To bych chtěla taky. Jenže já vůbec nevím, co dětem koupit. Přijde mi, že nic moc nepotřebuji.
Já mám dítě ještě male tak, ze nechape Vánoce, jen se ji líbí svetylka. Ale plánuju pokračovat v tom, co máme zajete s manželem a to jsou žádné dárky, ale “zážitek”, vloni jsme si 24.12. po večeři zaplatili výlet na Island. Jen teda budeme plnit dětská prani. Nějaká drobnost k tomu, aby ve škole nebylo za podivina ![]()
@Anezka1990 Island je super. Muselo to být krásné.
. Já byla jednou na Kanárech a ten stromeček mi s kaprem chyběl. Já se na ty Vánoce moc těším.
Jen jsem letos ztracená s dárky pro sestru. Stěhuje se do nového bytu a chce peníze na jeho vybavení. Moc se mi obálka nechce dávat. Ale rozumím, že si asi chce něco sama vybrat. Co si o tom myslíte… obálka nebo poukaz? ![]()
@michaela.mrna upřímně bych se asi snažila vyhnout obálce s penězi pokusila se jim dát třeba poukaz. Peníze se umí rozkutálet a dárek z toho nebude žádný. Nicméně si umím představit situaci, při které mají vymyšlený nějaký větší kus nábytku a obálka jim pomůže. Zkus se s nimi pobavit, ať jim to opravdu pomůže.