Vánoce 2023 - dárky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15473
15.9.23 16:33

Já nemám jediný nápad, co dětem koupit. Letos to bude snad největší průšvih. Všechno už mají. Nic nepotřebuji. Pokud něco potřebuji, tak se to koupí, když je to aktuální. :nevim: Pochybuji, že letos tady najdu nějaký tip. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
15.9.23 18:38
@cukýnečka píše:
Holky a jak můžete s takovým předstihem vydržet ty dárky dětem nedat? :lol: Já si vždycky říkám že začnu nakupovat postupně. Udělala jsem to jednou a ty dárky měly holky dřív než vánoce začaly. Prostě to nevydržím, takže vše nakupuju (objednávám přes net) na začátku prosince.

Já mám tu krabici s dárky na horní polici v komoře, takže ty věci nemám na očích :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Denisa.mala75
17.9.23 14:52

Já se už pomalu začínám rozhlížet, většinou v září startuju maraton nákupů :) Před Vánoci mne to vůbec nebaví ten shon. Radši si zajdu na svařák a trochu si užiju atmosféru.

• Citovat
  • Upravit
15473
17.9.23 15:51
@Denisa.mala75 píše:
Já se už pomalu začínám rozhlížet, většinou v září startuju maraton nákupů :) Před Vánoci mne to vůbec nebaví ten shon. Radši si zajdu na svařák a trochu si užiju atmosféru.

To bych chtěla taky. Jenže já vůbec nevím, co dětem koupit. Přijde mi, že nic moc nepotřebuji. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
17.9.23 16:05

I u nás nevíme.. kluci 10 a 6 let..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
17.9.23 16:30

Já nakupuji běžně od září, letos to tedy bude trochu jiné, neb se budeme na začátku listopadu stěhovat a asi něj dárek pro děti bude to, že každý bude mít svůj pokoj. Do teď jsou spolu a už to začíná být dost na hraně. Jinak holka už pak dostane jen tablet, neb si ho přeje a pár drobností, kluk by rád tv do pokoje, jedno velké logo trechnic a pak pár drobností. Něco už koupeného mám, mám to klasika v práci ve skříni v kanclu, takže nehrozí, že bych to někomu dala dřív, i si to tam zabalím a mám v plánu vše přivézt 23.12. domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
20.9.23 21:48

Mám už větší děti, takže se u nás se na konci října rozdají obálky s papíry pro Ježíška a každý hodíme svá přání do jedné krabice, která je jako poštovní schránka. Každý pak ode mne dostane ještě překvapení, o kterém neví. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamilka0
20.9.23 22:24

Já jsem v nakupování dárků hodně nezodpovědná a nakupuju všechno až poslední týden před Vánoci. Jak už tady zaznělo, všechno bych rozdala dávno před Vánocemi :). Letos bych chtěla zkusit něco vyrábět. Nějakou marmeládu nebo svíčku nebo něco takového… máte někdo tip?

• Citovat
  • Upravit
1008
20.9.23 22:38

Já většinou začínám tak v listopadu. Ale letos jsem v háji, syn 4 roky, má opravdu VŠE :zed: milion aut a dalších dopravních prostředků, autodráhy, vláčkodráhy, x krabic lega, knížky, albi, kolo, koloběžku, motorku, auto, zahradní hračky… prostě kdejakou kravinu.. máte nějaké originální tipy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
21.9.23 22:13

@Kamilka0 Je to určitě dobrý nápad. Dělám každé druhé Vánoce v Termomixu vegetu, bez konzervantů ze sušené zeleniny. Do polévky je to super. Múj oblíbený tajný dárek. A ten další rok dělám dárkové balíčky. Letos jsme byli na Sri Lance na dovolené a mám vymyšlené dárkové balíčky s čajem. Pokud by někdo měl dobrý tip na pěkné hrníčky, konvice a sety budu moc ráda. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamilka0
22.9.23 20:34

@alzbeta.66 díky za tip, kolegyně v práci má termomix a už jsem s ní mluvila, že si to u ní můžu udělat. :dance: Já jsem si kupovala pěknou konvičku s hrníčky na bakly, zkus se podívat tam. Já jsem díky tobě vyřešila Vánoce :D

• Citovat
  • Upravit
Denisa.mala75
22.9.23 20:43
@Sára 1 píše:
To bych chtěla taky. Jenže já vůbec nevím, co dětem koupit. Přijde mi, že nic moc nepotřebuji. :nevim:
Úplně tě chápu, kvůli tomu, že taky tápu začínám už na podzim, ať něco vymyslím :) Já třeba vůbec nevím rodiče manžela. Úplná past :nevim: Jsou v důchodu a sedí doma.
  • Citovat
  • Upravit
944
22.9.23 20:48

Já mám dítě ještě male tak, ze nechape Vánoce, jen se ji líbí svetylka. Ale plánuju pokračovat v tom, co máme zajete s manželem a to jsou žádné dárky, ale “zážitek”, vloni jsme si 24.12. po večeři zaplatili výlet na Island. Jen teda budeme plnit dětská prani. Nějaká drobnost k tomu, aby ve škole nebylo za podivina :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
michaela.mrna
22.9.23 21:09

@Anezka1990 Island je super. Muselo to být krásné. :srdce:. Já byla jednou na Kanárech a ten stromeček mi s kaprem chyběl. Já se na ty Vánoce moc těším. :) Jen jsem letos ztracená s dárky pro sestru. Stěhuje se do nového bytu a chce peníze na jeho vybavení. Moc se mi obálka nechce dávat. Ale rozumím, že si asi chce něco sama vybrat. Co si o tom myslíte… obálka nebo poukaz? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Denisa.mala75
25.9.23 09:19

@michaela.mrna upřímně bych se asi snažila vyhnout obálce s penězi pokusila se jim dát třeba poukaz. Peníze se umí rozkutálet a dárek z toho nebude žádný. Nicméně si umím představit situaci, při které mají vymyšlený nějaký větší kus nábytku a obálka jim pomůže. Zkus se s nimi pobavit, ať jim to opravdu pomůže.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný