Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Ahoj všem, za pár dní mě čeká rozlučka s pár dobrými kamarádkami. A jelikož nevím, jaké jsou zvyky, tak se zeptám tady.
Jedeme tedy přes noc, s tím, že ubytování si každá platí sama, vč. mě - nechtěla jsem, aby to za mě platili. Já holkám ještě koupila šaty a líčení.Stejně tam ale budou náklady jako doprava na místo/jídlo tam, jak byste řešily placení? Mám v plánu tam třeba zaplatit drinky, ale nevím, kolik toho ještě platit a jak se dělit.
Rozlučku by měly naplánovat družičky, ty by ses tam měla akorát dostavit a užívat si.
Většinou tyhle akce platí družičky, ne? Za mě jim kupovat na svatbu šaty a ještě líčení už je dost Amerika
vždyť platíš celou svatbu ![]()
@pikola píše:
Většinou tyhle akce platí družičky, ne? Za mě jim kupovat na svatbu šaty a ještě líčení už je dost Amerikavždyť platíš celou svatbu
Myslím si, že je to pořád ta samá, co sem píše opakovaně ![]()
@arinecka píše:
Myslím si, že je to pořád ta samá, co sem píše opakovaně
Na to vsadím svoje oblíbené taneční boty, že je to ona
Už aby ta veselka byla za námi ![]()
@Michelle_M píše:
Na to vsadím svoje oblíbené taneční boty, že je to onaUž aby ta veselka byla za námi
Přesně ![]()
@Michelle_M píše:
Na to vsadím svoje oblíbené taneční boty, že je to onaUž aby ta veselka byla za námi
Pak přijde těhotenství a baby shower…. Ne, svatbou peklo nekončí…..
@Dendiss píše:
Rozlucku snad plati kamaradky a ne nevesta, ne?
Jenže tady si ji nevěsta komplet nadiktovala a ve velkým…. ![]()
Přijde mi šílený, jaký cirkus se kolem svatby dá udělat? K čemu jsou ty družičky? K čemu rozlučka? K čemu je to všechno dobrý?
@Tosidelassrandu píše:
Přijde mi šílený, jaký cirkus se kolem svatby dá udělat? K čemu jsou ty družičky? K čemu rozlučka? K čemu je to všechno dobrý?
Akorát stres a spoustu peněz pro všechny, hlavně i pro ty družičky. Sama jsem takto byla své dobré kamarádce a svatba mě vyšla na 12.000, jako host. Mě tedy přijde v pořádku, že jim nevěsta zaplatí šaty a líčení, když je chce mít sladěné. Nám nic nevěsta neplatila, za šaty jsem dávala 25000, barva a střih, který nenosím a stejně jsme každá měly jiné šaty. Rozlučku platí kamarádky, ale je fajn, když nevěsta zaplatí například oběd. Takové fajn gesto. Pořád do toho investují i svůj volný čas
@Tosidelassrandu píše:
Aby bylo po rozvodu na co vzpomínat. ![]()
Ahoj všem, za pár dní mě čeká rozlučka s pár dobrými kamarádkami. A jelikož nevím, jaké jsou zvyky, tak se zeptám tady.
Jedeme tedy přes noc, s tím, že ubytování si každá platí sama, vč. mě - nechtěla jsem, aby to za mě platili. Já holkám ještě koupila šaty a líčení.
Stejně tam ale budou náklady jako doprava na místo/jídlo tam, jak byste řešily placení? Mám v plánu tam třeba zaplatit drinky, ale nevím, kolik toho ještě platit a jak se dělit.