Vánoce 2023 - dárky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5889
3.7.23 14:09

Vánoce 2023

Už řešíte? My máme doma zatím pro každé dítě knížku a pro nejstaršího Minecraft(zná to, líbí se mu to, ale ještě to nehrál).Raději řeším dárky postupně, než začít třeba v listopadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8993
3.7.23 14:13

Dělám to stejně. Když jsou někde slevy na něco, co mám v plánu koupit, tak to beru hned a schovám do skříně. A je to super, před Vánoci jen vytáhnu a zabalím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
3.7.23 14:16
@Fiveone píše:
Už řešíte? My máme doma zatím pro každé dítě knížku a pro nejstaršího Minecraft(zná to, líbí se mu to, ale ještě to nehrál).Raději řeším dárky postupně, než začít třeba v listopadu.

Neřeším. Je léto. Momentálně sedím v bazénu a čtu si 8). Ale máme nějak rozplánováno. V tomhle létě řeším zedníka, ať si udělá každý den po práci prostor a chodí šolíchat, co potřebujeme. Nutné, potřebné 🙏.
Co budem řešit pak další, tak bude nákup průběžně věcí do školy na září. Jedna jede na adapťák týden, druhý jede na školu v přírodě týden a třetí jede do Anglie na týden. Pak budeme řešit ples devaťáků a vše kolem zařizovat, domlouvat. Pak teprve budu myslet na Vánoce. Ty jsou daleko v pořadníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
3.7.23 14:22

@Fiveone My máme představu, co se bude cca kupovat. Když mě nějaká drobnost zaujme, tak to koupím a dám do skříně. Pro každé dítě mám teď jednu drobnost. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
3.7.23 14:39

My nic. Já mám problém jim to nedat dřív. Jako kdyby byla nějaká mega akce na Lego třeba, tak to vezmu, ale jinak s tou částkou spíš počítám v rozpočtu na listopad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
3.7.23 14:41
@Serpentini píše:
Dělám to stejně. Když jsou někde slevy na něco, co mám v plánu koupit, tak to beru hned a schovám do skříně. A je to super, před Vánoci jen vytáhnu a zabalím.

Moje řeč, dělám to stejně. :potlesk: Minulý týden jsem koupila knížku o Gottovi a mám dárek pro kamarádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
3.7.23 14:56

Ne, my ted jedem vlnu narozenin…konci v srpnu, takze Vanice az pak.
Byvam chronicky „naposlednichvilec,“ ale u tech darku mam sklony kupovat, kdyz vidimenwvo zajimaveho, a postupne to syslit. Pak nekdy zacatkem prosince kouknu, co mam a snazim se doplnit zbytek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
3.7.23 14:57

Jen tak pokukuju co by asi tak… Do Vánoc bude mít zaručeně někdo narozeniny… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
3.7.23 14:58

@Fiveone Uuuž vánoce? :lol: to fakt ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.7.23 15:00
@Fiveone píše:

Teď řeším maximálně dovolenou :mrgreen: :lol: ne, fakt neřeším dárky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11771
3.7.23 15:11

Mame vyřešeno 😁 většinou samodomo výroba 😁 dětem teda koupíme to už taky víme co…jsou ještě maly a vánoce nechápou tak dostanou každý jeden velký trvanlivý dárek a pak možná nejake drobnosti, mlsání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
3.7.23 15:17

Zatím neřeším, ale už si začínám tak jako všímat kdo co chce atd. Nechci to přehánět moc letos, už loni se mi to docela dařilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75907
3.7.23 15:22
@Fiveone píše:

pane jo, proč strašit Mikulášem v létě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43014
3.7.23 15:36

A nezapomenete, že to máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14556
3.7.23 16:46

Tak naše děti mají zatím jenom “odsvatkovano” a narozeniny mají všechny říjen až prosinec, cize já už nějaké darky shanim. Pak to rozdelim. Něco dostanou k těm narozeninám a zbytek z toho posunem k Vánocům a kdyžtak ještě dokoupime :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný