Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tričko s bagrem, leporelo bagr, lego duplo bagr, boby, nějaké to autíčko, koloodrážedlo, plyšového pejska, jen nevim co k narozkám 12.12. a co k vánocům
@monatkaa No mozna se to pro kluka muze zdat divny, ale my sme koupily kuchynku i tak - kdykoli sme totiz sli do nejake herny, tak jednoznacne vedla
…v te dobe Ferdovi byl rok a pul
Davali sme ji pryc nedavno, malej uz ma tri a pul.
Náš malej se taky o odrážedlo nebo nářadí nezajímá. Takže kromě drobností, které ho baví - malé autíčko, knížky, rybolov nebo vkládačku stavebních strojů, bude hlavním dárkem zahradní vybavení.
Nechávám ušít monterky a k tomu pak košík s náčiním a nějakou pěknou konvičku. Zahrada a kytičky, to je jeho.
Kuchyňku si ještě nechávám v záloze. Naši mu koupili tabuli, vzali jsme magnetickou oboustranou, tak jsem zvědavá. Kreslení ho zatím taky nebaví, ale dávat magnetky na lednici jo, tak snad aspoň nějak se to uchytí. ![]()
Ahoj, obnovuji téma. prosím, nějaké tipy na vánoční dárky pro kluka, co bude mít na Vánoce 2 roky a 3 měsíce? Nebo co kupujete vy svým synům? Děkuji
@evulkanov píše:
Ahoj, obnovuji téma. prosím, nějaké tipy na vánoční dárky pro kluka, co bude mít na Vánoce 2 roky a 3 měsíce? Nebo co kupujete vy svým synům? Děkuji
máte vláčkodráhu? ![]()
@evulkanov Nám na Vánoce budou taky 2 roky a 3 měsíce
Přijde mi, že má doma snad vše a taky nevím co koupit. Teď na narozeniny dostal traktora, popelářský auto, Playdoh modelínu, s tím si teda vyhraje hodně, no pak metr na zeď s Krtkem, knížky s Krtkem (má Krtka rád), dřevěný puzzle, skákací balon, oblečení a hlavně jsme mu dodělali pokojíček, takže to byl největší dárek
. No jinak v poslední době jsme mu kupovali ještě čtyřkolku (odrážedlo). Takže co k Vánocům fakt nevím
.
Synovi budou v prosinci 2, k narozeninám dostane bagr na ven http://www.lirashop.cz/…r-velky.html a k vánocům jiný typ bagru menší, knížku a koloběžku http://www.cyklomania.cz/…o-Micro-Blue…
U nás frčí Spajdenem (spiderman), Betnem (batman), autobusy, trolejbusy, letadylka… Malý bude mít na Vánoce necelé 3, plánuju vláčkodráhu a dál mám taky vytmaveno
takže se s dovolením vtírnu a počkám si na nápady ![]()
Tak za mě určitě duplo. Pro syna je in hračka i dnes v 7 letech, ikdyž staví malé lego.
Ještě mě napadá tramvaj, autobus.
Dřevěná vláčkodráha dá se dokupovat cokoliv- za kladní sadu, lokomotivu na baterky, depo, mosty, vyhýbky…
Pracovní ponk - v té době či trochu později bavil.
Puzzle
Zkusit mašinku Tomáše a Bořka stavitele to myslím, že byl také velký hit od 2,5 let.
Dcerka bude mít dva a pul a jelikož je takový technicky typ tak ji kupujem ponk.
@helickav diky za tipy. a co myslís tím Bořkem stavitelem - jako figurky? drevenou vlackodrahu ma z Ikei, je pravda, ze tam jsou jen 4 vagonky, ale i tak si s tim vyhraje - mozna dokoupit dalsi doplnky, jak pises.. pracovní ponk jsem premyslela, ale vubec nevim, jaky je dobry.
Já mám sice dcerku, na Vánoce jí budou necelé 3 roky, ale krom plánované panenky si myslím, že se dárky hodí i pro kluka.
Takže letos to budou hlavně společenské hry-dětské člověče nezlob se, pexeso, pexetrio, loto, puzzle…dále kuličková dráha, knížky, doktorský kufřík, plyšová myška od Krtka.
@maraida super tipy - to pexetrio vypada dobre, to jsem ani neznala. a to loto je co? a máš konkrétní tip na tu kuličkovou dráhu, prosím?
@evulkanov
Bořka stavitele jsme měli a máme jen knihu ![]()
Ponk jsme měli umělohmotný a vrtačka byla na baterky. Malý si s tím vyhrál, ale tak od 5 to tu stálo, tak jsem to poslala dál.
Teď by se mi líbil ponk z ikey.
S vláčkodráhou jsme začali sadou z ikey a pak měl tu samojezdící mašinu, depo a třeba padací most. Křižovatky by pro něj byly ještě složité.
Jo a ještě nechybí vám garaž, lze koupit takovou, která jede spojit z dřevěnou vláčkodráhou a dokoupit i silnice. Syn tu garáž už dostal asi pozdě, ale dcerka si s ní hraje od doby co leze( parkuje auta). Myslím tuto:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…