Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Maminkyyyy kdo má dvoletáka kloučka co kupujete k vánocům?
máme pak 30. 12 narozeniny, tak už mi docházejí nápady :/ děkujiii
Ja mam holcicku, ale je spis na auticka a spol. Miluja film Auta, tak hlavni darek je stredne velky Burak, pak vlackodraha, duplo zakladni kostky, duplo mala zoo, notebook od fischer price, plysovy rakosnicek, kolo - odrazedlo, zupanek, backurky, omalovanku, pastelky, detsky nuzky, barevny papiry a dal si nevzpomenu.
No tak tohle je podle toho, co má rád. U nás je jasná volba cokoliv připomínající vlak, protože je do nich totální blázen. Takže na poště jsem mu koupila sadu pro výpravčího, dostane pochopitelně dráhu s vlaky, v Lidlu jsem mu koupila knížku se zvuky dopravních prostředků a jelikož má rád i auta, tak velkou Tatru atd…
Mám dvouleťáka, doma má plno věcí po bráchovi, ale Ježíšek mu nadělí další sadu dupla, nádobí s okapávačem, smetáček a malé košťátko, ovoce a zeleninu z plastu a pokladnu. Je to takový můk malý pomocník, teď ho baví domácí práce co vidí doma
ještě dostane nějaká auta a spolu s bráchou další sadu dřevěných kolejí, aby se nehádali
Tak taky mám dvouleťáka, dostane dětské klávesy. Má rád hudbu. Pak ještě auta a nebo vlak, taky dřevěnou kostku s vkládáním, hodinama a protahovačkou to ho taky baví. Od prarodičů kutilský ponk s nářadím. Od Švagra a jeho přítelkyně svítící želvu. A od Mého bráchy a švagrové stolek (polepený mickym), židličku a k tomu pastelky, voskovky, fiksky a bloky.
Pro dvouleťáka se hodí i duplo, auta, vlaky. Péťa miluje popeláře tak přemýšlíme že by jsme mu je koupili ![]()
Příspěvek upraven 10.12.12 v 10:56
Náš malej dostane koloodrážedlo, modelínu Play doh s příslušenstvím, magnetickou tabulku, šroubovací auto, bublifuk, prstovky, tiskátka, malování vodou.
Teeeda závidím vašim dětem tolik dárků
![]()
to bude radosti pod stromečkem ![]()
Mám čerstvě dvouleťáka, tak dostane duplo, cokoliv s mašinkou Tomášem, modelínu, prstový barvy, další části vláčkodráhy, hru veselý dinosaurus - je to na barvy a tvary.
K narozeninám dostal duplo, knížky, garáž s auty, šroubovací vrtulník, fixy a další věci na kreslení.
Malá bude mít 2 roky až na konci ledna, ale kupovali jsme knížky, First bike, doplňky do pokojíčku (dostala k svátku nový), puzzle s Mickey mousem, protože ho miluje. Od švagrové dostane knížku, razítka, kostky, od mých sester dostane vlekou trampolínu na zahradu (zbláznily se
), od babiček pak magnetickou tabulku, modelíny Play doh, oblečení, něco do kuchyňky, přenosné DVD s TV a další kupu věcí.
Ahoj, měla bych na vás prosbu o tip na dárek pro 20 - ti (o Vánocích) měsíčního kluka…Co má u Vás největší úspěch? Díky za tipy ![]()
Odrážedlo už má?
Pak vysavač, nádobíčko, obchod, vrtačka, nářadí, panenka, boby, auto (oblíbená značka), knížka…
Ahoj my to mame stejne, taky ma maly narozky 30.12..
k narozkam látkovou knizku a duplo sadu.
pod stromek od nas dostane knizku s bagrama a montazni auto. od babicky vlackodrahu sadu
Vláčkodráhu má a nebere ho, taktéž tatra
odrážedlo taky má a taky nezájem…přemýšlela jsem o pracovnim ponku, ale nevim, jestli není malej…je pravda, že nádobí rád kramaří, ale nevim, jetsli to pro kluka není blbý kupovat
![]()
Náš kluk si taky nejvíc vyhraje s kuchyńkou, vaří a nakupuje, pak kombajn a traktor, modelína, stan nebo domeček, korále - ty ale nenavléká, nakládá a vozí. Pak taky prut a rybky má moc rád.