Vánoce a 2 roky

25
10.12.12 10:28

vánoce a 2.roky

Maminkyyyy kdo má dvoletáka kloučka co kupujete k vánocům? :) máme pak 30. 12 narozeniny, tak už mi docházejí nápady :/ děkujiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14856
10.12.12 10:34

Ja mam holcicku, ale je spis na auticka a spol. Miluja film Auta, tak hlavni darek je stredne velky Burak, pak vlackodraha, duplo zakladni kostky, duplo mala zoo, notebook od fischer price, plysovy rakosnicek, kolo - odrazedlo, zupanek, backurky, omalovanku, pastelky, detsky nuzky, barevny papiry a dal si nevzpomenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
10.12.12 10:45

No tak tohle je podle toho, co má rád. U nás je jasná volba cokoliv připomínající vlak, protože je do nich totální blázen. Takže na poště jsem mu koupila sadu pro výpravčího, dostane pochopitelně dráhu s vlaky, v Lidlu jsem mu koupila knížku se zvuky dopravních prostředků a jelikož má rád i auta, tak velkou Tatru atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
10.12.12 10:48

Mám dvouleťáka, doma má plno věcí po bráchovi, ale Ježíšek mu nadělí další sadu dupla, nádobí s okapávačem, smetáček a malé košťátko, ovoce a zeleninu z plastu a pokladnu. Je to takový můk malý pomocník, teď ho baví domácí práce co vidí doma :) ještě dostane nějaká auta a spolu s bráchou další sadu dřevěných kolejí, aby se nehádali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
10.12.12 10:55

Tak taky mám dvouleťáka, dostane dětské klávesy. Má rád hudbu. Pak ještě auta a nebo vlak, taky dřevěnou kostku s vkládáním, hodinama a protahovačkou to ho taky baví. Od prarodičů kutilský ponk s nářadím. Od Švagra a jeho přítelkyně svítící želvu. A od Mého bráchy a švagrové stolek (polepený mickym), židličku a k tomu pastelky, voskovky, fiksky a bloky.
Pro dvouleťáka se hodí i duplo, auta, vlaky. Péťa miluje popeláře tak přemýšlíme že by jsme mu je koupili :-)

Příspěvek upraven 10.12.12 v 10:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5305
10.12.12 10:55

Náš malej dostane koloodrážedlo, modelínu Play doh s příslušenstvím, magnetickou tabulku, šroubovací auto, bublifuk, prstovky, tiskátka, malování vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
10.12.12 11:03

Teeeda závidím vašim dětem tolik dárků :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
to bude radosti pod stromečkem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
10.12.12 11:21

Mám čerstvě dvouleťáka, tak dostane duplo, cokoliv s mašinkou Tomášem, modelínu, prstový barvy, další části vláčkodráhy, hru veselý dinosaurus - je to na barvy a tvary.
K narozeninám dostal duplo, knížky, garáž s auty, šroubovací vrtulník, fixy a další věci na kreslení.

• Citovat
  • Upravit
14535
10.12.12 11:47

Malá bude mít 2 roky až na konci ledna, ale kupovali jsme knížky, First bike, doplňky do pokojíčku (dostala k svátku nový), puzzle s Mickey mousem, protože ho miluje. Od švagrové dostane knížku, razítka, kostky, od mých sester dostane vlekou trampolínu na zahradu (zbláznily se :hug: ), od babiček pak magnetickou tabulku, modelíny Play doh, oblečení, něco do kuchyňky, přenosné DVD s TV a další kupu věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
17.11.13 21:13

Ahoj, měla bych na vás prosbu o tip na dárek pro 20 - ti (o Vánocích) měsíčního kluka…Co má u Vás největší úspěch? Díky za tipy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
17.11.13 21:22

Odrážedlo už má?
Pak vysavač, nádobíčko, obchod, vrtačka, nářadí, panenka, boby, auto (oblíbená značka), knížka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
17.11.13 21:23

Ahoj my to mame stejne, taky ma maly narozky 30.12..
k narozkam látkovou knizku a duplo sadu.
pod stromek od nas dostane knizku s bagrama a montazni auto. od babicky vlackodrahu sadu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jonatan11
17.11.13 21:24

Vláčkodráha…

• Citovat
  • Upravit
1812
17.11.13 21:30

Vláčkodráhu má a nebere ho, taktéž tatra :P :P :P odrážedlo taky má a taky nezájem…přemýšlela jsem o pracovnim ponku, ale nevim, jestli není malej…je pravda, že nádobí rád kramaří, ale nevim, jetsli to pro kluka není blbý kupovat :oops: :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
17.11.13 21:44

Náš kluk si taky nejvíc vyhraje s kuchyńkou, vaří a nakupuje, pak kombajn a traktor, modelína, stan nebo domeček, korále - ty ale nenavléká, nakládá a vozí. Pak taky prut a rybky má moc rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný