Vánoce a cukroví

15.11.12 13:50

Vánoce a cukroví

Ahoj mamči! Musím se zeptat jestli mi neporadíte! Mám totiž menší starost. Naše holky vždycky chtějí spoustu cukroví ale pak to nejí! Jaké cukroví mám udělat aby jim chutnalo? Jaké pečete pro vaše děti vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
15.11.12 13:54

Moje dítě odmítalo jíst veškeré zdravé varianty cukroví :)
Nejvíc miluje rumové kuličky obalované v kokosu, rohlíčky a linecké :mrgreen: Kupodivu jí zachutnaly i sádločky, které u nás jím jen já a můj otec :D

• Citovat
  • Upravit
8651
15.11.12 13:58

Peču jen linecké, rohlíčky a perníky, nic jiného nejedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
15.11.12 14:00

U nas vede jednoznacne linecke, pak strojkove (to je zaroven nejmin pracny, rychly), pak iselska kolecka:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
15.11.12 14:03

Naši kluci jedí jen cukroví na jehož přípravě se sami podíleli, takže je úplně jedno jaký je to druh, chuť a vzhled, hlavně když je to to jejich. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
15.11.12 14:08
@Cosmic píše:
U nas vede jednoznacne linecke, pak strojkove (to je zaroven nejmin pracny, rychly), pak iselska kolecka:D

Ty strojkové děláš tou pistolí nebo mlýnkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
838
15.11.12 14:09

U nás se jí jen linecké a perníčky. Ať mi pomáhá s čímkoli stejně to pak nejí… Ale všechno by chtěl péct :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
15.11.12 14:10

Nase deti maji stejne chute jako rodice-vedou rohlicky, uly a cokoliv kremoveho, pernicky. Linecke letos delat nebudu to se u nas vyhazuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
15.11.12 14:10

Dětem se líbí, když je to barevné a „přeplácané“, takže klidně i běžné varianty, ale napleskat tam různá barevná sypání, ozdobičky, dělají se polevy smajlíci. A nejlépe zapojit je do toho (dle věku).

Jinak na chuť u dětí (i dospělých) asi vedou vosí hnízda a kuličky obalené v kokosu ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
15.11.12 14:12

A ony to neji vubec nebo toho maji brzo plny zuby?

• Citovat
  • Upravit
9226
15.11.12 14:12

U nas vedou u deti linecky a vanilkovy rohlicky, tu a tam vosi hnizda a uz nic :) letos opet bude dcerka zdobit, tentokrat trubickama s uz hotovou barevnou polevou, co jsem koupila a syn? uvidime jestli se mu to bude v roce a pul libit :) ale cim vic barevnych kravinek na tom, tak tim lip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
15.11.12 14:17

@HankaKucerova A kolik je holčičkám let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
15.11.12 14:34

Možná by je víc lákalo cukroví ve tvaru nějakých zvířatek apod. než například klasických vánočních hvězdiček. Sice to nebude vypadat moc vánočně ale alespoň se to sní. Nebo je nech, ať si ho samy nazdobí :mavam: já jsem jako dítě milovala zdobení perníčků všema možnýma barvama. Sice to nevypadalo moc esteticky ale byla sranda a pak to líp chutnalo, když jsem se mohla podíet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
15.11.12 14:58

@HankaKucerova Mě napadlo, že pokud už jsou malinko větší, tak by mohly pomáhat a hned by si toho cukroví víc vážily a hlavně-co si dítko udělá samo jim i většinou líp chutná :palec:..Jinak syn miluje nepečené slepené piškoty( slepené 2 piškoty Opavia rybízovou marmeládou, celé namočené v rozpuštěné čokoládě-dávám hořkou a mléčnou a hned potom obalené v kokosu)..Miluje to celá rodina a pokud to neschovám, tak se to sežere ještě před Vánocemi :mrgreen:..Jinak klasické perníčky, linecké, kokosky, sněhové pusinky, vosí hnízda, stříkané banánky a pod.. Pečeme toho hodně a málokdy zbyde :D..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
15.11.12 15:00

My do tech piskotu nedavame marmeladu, ale kolecko bananu :mrgreen: a pak do cokolady, mnamka, vzdycky hned zmizi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí