Vánoce a dárky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13.10.08 14:01

Vánoce a dárky

Ahojky,chtěla jsem se zeptat co budete kupovat k Vánocům drahé polovičce a dětem?Dík za tip :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
13.10.08 14:04

Přesunuji do dárků.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
13.10.08 14:05

Kolik dětem je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
13.10.08 14:10

Ahoj super diskuze připojuji se a svezu se s tebou třeba mi tad někdo hodí nějaký tip :-)

Já mám vymyšleno pro manžu helmu na motorku a vzhledem k ceně skoro 4tácy a mé mateřské si myslím, že mu to bude stačit pak určo nějakou kosmetiku :wink:
Terezce je 18měs a mám vyhlídlý tento domeček
http://umarusky.mimishop.cz/detail.php?…
a cena no děs ale našla jsem ho za 2999kč
Nemá náhodou někdo s tímto domkem zkušenost :?: :?: :?:
No a teď se nechám inspirovat co pro Terezku dále :-)oni se budou ptát i tchánovci a ségra tak ať jim něco ,,vymyslím"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
13.10.08 14:12

manžel dostane nový mobil - je značně skromný a stačí mu jeden z nejlevnějších, který jsme koupily napůl s tchyní, pak klasika - ponožky, kosmetika a pokud vyjde 3.díl jeho oblíbené knihy, tak i ten. Jinak drobnosti co si přál - radio do sprchy, rifle, možná ještě něco vymyslím.
Malá dostane panenku s kočárkem, možná i kuchyňku, jestli na ni zbude a pak klasika - kombinéza, nějaká drogerie, oblečení, možná ještě něco pro radost vymyslím. Chtěla jsem dřevěné kostky, možná mě ještě něco napadne…

tak hoďte tip, ať se inspirujeme…;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
13.10.08 18:56

Souhlasím - super diskuze :lol:

Malej dostane jako hlavní dárek kolo, pak mám vymyšlenou tabuli (Ikea), vláčkodráhu (Ikea), knížky, pěnové puzzle, lego duplo, ponk s nářadím, razítka a nějaké drobnosti, co mě ještě napadnou - vše nebudeme kupovat my, rohodím nápady do rodiny 8)

Manžel potřebuje rifle a zimní bundu, klasika je kosmetika a knížka, ale ještě vymyslet něco pro radost…

Horší je něco vymyslet pro mamku - chci něco, co jí udělá radost a psychicky povzbudí - přemýšlím o wellnes víkendu…

Tchánovce neřeším - oni nás taky neřeší :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
13.10.08 20:27

Ahoj,taky souhlasím je to bezva diskuze!
My s manželem si kupujeme dohromady satelit.
Pro naše peníze a sami si vyberou,dají si to k nám pod stromek.
Pro tchány ve stejné hodnotě kupujeme balík drogerie a kosmetiky.
Pro babi schůdky do domácnosti.
Pro nás všechny jmenované hrnky s potiskem Petrušky.
A pro tu nejhlavnější: poník Dobré ráno sluníčko - od našich
Fanynka a František - od babi
Od nás:souprava keramická Amálka,hrnek a talíře
interaktivní kočka Hasbro
svítící medvěd Epee
vláčkodráha z Ikey
měkké dárky (mikina,pyžamo…)
Od tchánů: to nikdo neví :roll:
Pište další!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.08 21:12

To jsem ráda,že se Vám toto téma líbí.Dala jsem ho sem,protože si nevím vůbec rady u manžela.Mám pro něho pyžamo a trenýrky.Ale tohle všechno potřebuje,takže to chce ještě něco originálního.Ještě vám dám jeden tip a to objednat třeba předplatné oblíbeného časopisu :wink:
Jinak pro malou máme golfky pro panenku,panenku,tabule z ikey,kostky,duplo,postýlku pro panenky,skákací balon a určitě nějaké knihy a myslím,že by to mohlo stačit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
21.10.08 21:35

Ahojky, tak my si s manželem letos k Vánocům nadělíme auto a pro manžela ještě special - počítač.
Jinak naší Elišce Ježíšek zřejmě koupil: panenku, pěnové puzzle, pěnové přísavky do vany, dřevěného tahacího pejska, knížky, nějaké to oblečení, dřevěné kostky, svítící magnetky na ledničku (aby si měla s čím hrát, když vařím :wink: ), mluvící knížku od Fp. Jinak ještě plánuje koupit mluvící křesílko a ještě pár věcí, které nemá vymyšlené :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
28.11.08 20:04

Ahoj, taky si hlavu lamu s darky, ale hodim sem jeden tip na levnejsi darek, ktery ode me dostane asi 6 lidi :D Je to takova relaxacni-masacni zalezitost do hlavy http://www.popron.cz/index.aspx?… a je to presne jak popisuji. V jednom obchudku jsem jeste nasla takovy drbatko na zada, manzel po me porad chce, abych ho skrabala na zadech.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
21.12.08 17:50

Pro přítele mám hodinky, poukaz na masáž, trenýrky :D , svetr, trička, ponožky (ty si letos opravdu přál), pak nějaká kosmetika, hra Kriskros. Pro malou spíš oblečení a dětskou kosmetiku, sponečky a gumičky,… na hračkách se dosyta vyřádí babičky a děda, dostane plno stavebnic, takže letos jsme nekoupili ani jednu hračku. Jo vlastně panenku, tatínek neodolal :D .
A taky přidám jeden originálnější tip - http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… - tady jsme nechali udělat Markéte, kamarádky dětem a malým sourozencům krásné cedulky na dveře.

Drbátko na hlavu :D :D :D - o tom jsem poprvé četla, když byl na Seznamu seznam největších nesmyslů, co se prodávají, bylo tuším na 1. místě :D . Ale já miluju, když mě někdo češe, takže mě by to potěšilo :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
21.12.08 18:14

Noo, tak vcera jsem predala masazni udelatko do hlavy prvnimu cloveku a dnes rano mi kamoska volala, ze si cely vecer masirovala hlavu a ze to je naprosto uzasna vec. Tak nechapu, ze to bylo na 1.miste mezi nesmysly, je to fakt pozitek. Mozna to bylo jiny drbatko. Nicmene, ty cedulky na dvere, no tak to jsi mi teda kapla do noty, protoze to je fakt nadhera a ja dlouho dlouho hledala po obchodech nejaky hezky cedulky na dvere jakoze spiz, koupelna atd.. takze po vanocich na to vlitnu. Diky Eilleei!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
21.12.08 18:55

Hezka diskuze. Skoda, ze jsem necetla driv o tom masaznim udelatku do hlavy, svagrova o tom basnila, ze to ma jeji maserka, tak jsem ji to mohla objednat. No asi ji to objednam k narozkam. Tak diky za tip! :wink:
JInak-pro manzela mam parfem a penezenku, spolecne jsme si koupili obraz, matrace a velke zrcadlo. Holkam toho je spousta-hlavni je velka kuchynka, pak telefonky z mistnosti do mistnosti, puzzle, knizky, koralky a korunky (josu to paradnice), obleceni, domino, kuzelky…pro tchyni krasne kvetinace na orchideje, pro tatku CD, penu do koupele a vonavku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
21.12.08 18:55

Já dám jen typ,co takhle nějaký poukaz na nějaký neobvyklý zážitek?Pohybuje se to od 1.000 výš a dá se na netu najít dost zajímavého,hledala jsem pod „vánoční dárky pro muže“ a takový výlet v hummeru,den v armádě,den se zorbingem apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.16 10:36

Já jsem letos hodně dárků vyřešila v Knihcentrum. Koupila jsem naší malé pěkné obrázkové pohádkové knížky, pro muže fantasy. Pak pro malou ještě její oblíbené barbínky a dětskou kuchyňku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný