Vánoce za dveřmi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30937
6.11.18 07:44
@terinka4444 píše: říká se, že dítě pobere tolik dárků, kolik mu je plus jedna. Jí je nula plus jeden, takře jeden dárek. Fakt nemá smysl to hrotit

Musím se smát. Asi to tak je, ale že to bude radit nakupující maniak zahrnující děti vším možným?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
6.11.18 07:55

Já sem koukla tady a pak sem vybírala byla sem spokojená a hlavně nas strašně bavilo hopsadlo do dveří
Přidávám odkaz tak juknete***:lol: :lol: :lol:

edit admin - odstraněn odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
6.11.18 07:57
@terinka4444 píše:
koukala jsi na gravitrax? Já to teď studuju, docela se mi líbí, a využije i mladší. A lego? To jí nebere? U nás frčí elves, takže k drakům jsem dokoupila letošní kolekce.

A kde to studujes? Ja to hodila do googlu a vyjely mi jen nejake obrazky. Co to vlastne dela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
6.11.18 08:07

jak psaly ostatní, v devíti měsících to fakt nepřeháněj. Pro prcka budou beztak Vánoce dost náročné, že zavalení dárkama na konec večera by jí mohlo ještě rozrušit.
S naprostým klidem bych měla pod stromkem dva tři dárečky, z nichž jedno by byla hračka a další dva „praktické“ ;) Třeba tu jídelní soupravu.

Já už si teda pořádně nepamatuju, co syn dostal k prvním Vánocům (jestli to byly první nebo druhé), ale v prvních letech byla pod stromkem hračka (dřevěný klapací koník), sáňky s takovým tím „obrlíkem“ na mimino, právě sada nádobí pro batole a nějakej měkkoň (plyšák). Ono když se k tomu ještě připočítají babičky, tak je těch dárků tolik, že to v žádným případě nemůže dítě pobrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
6.11.18 08:25
@Mar__tanka1983 píše:
jak psaly ostatní, v devíti měsících to fakt nepřeháněj. Pro prcka budou beztak Vánoce dost náročné, že zavalení dárkama na konec večera by jí mohlo ještě rozrušit.
S naprostým klidem bych měla pod stromkem dva tři dárečky, z nichž jedno by byla hračka a další dva „praktické“ ;) Třeba tu jídelní soupravu.Já už si teda pořádně nepamatuju, co syn dostal k prvním Vánocům (jestli to byly první nebo druhé), ale v prvních letech byla pod stromkem hračka (dřevěný klapací koník), sáňky s takovým tím „obrlíkem“ na mimino, právě sada nádobí pro batole a nějakej měkkoň (plyšák). Ono když se k tomu ještě připočítají babičky, tak je těch dárků tolik, že to v žádným případě nemůže dítě pobrat…

Právě. My jsme měli pár dárků, ale všude dál nakupovali taky, takže pak toho bylo ažaž. Větší děti rozbalují rády, pro ně má smysl zabalit dárků víc, ale pro prtě teda ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
6.11.18 09:28

@terinka4444 Lega máme mrak, gravitrax jsme viděli u známých a nijak zvlášť ji nezaujal :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8491
6.11.18 13:35
@LenkaN26 píše:
@terinka4444 Lega máme mrak, gravitrax jsme viděli u známých a nijak zvlášť ji nezaujal :-(

Ctecka knih?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
7.11.18 13:40

@Limi123 tu už má, ale díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.11.18 14:35
@Cuddy píše:
Musím se smát. Asi to tak je, ale že to bude radit nakupující maniak zahrnující děti vším možným?

já nejsem nakupující maniak zahrnující děti vším možným. Jak jsi na to přišla? Když byly takhle malinké, třeba prvorozená byla stará 5 měsíců, tak dostala jeden dáreček, žirafku s kostkama. Já nezahrnuju děti vším možným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.11.18 14:38
@jenny.fields píše:
A kde to studujes? Ja to hodila do googlu a vyjely mi jen nejake obrazky. Co to vlastne dela?

koukala jsem na youtube, srovnala sady, u nás je jen starter, v Německu je ještě starter max, ale když jsem vypsala, co obsahují, tak jsem zjistila, že vyjde nastejno koupit dvě starter a dokoupit k tomu nějaké kladivo a je to jen o málo dražší. A ta sada XXL je málo sehnatelná, u nás vůbec. Na youtube už jsou videa. Zdá se mi to hrozně fajn dráha, fakt o vymýšlení, jak to postavit, aby to fungovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.11.18 14:40
@LenkaN26 píše:
@Limi123 tu už má, ale díky :-)

výroba slizu? U nás hit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
7.11.18 14:43

@terinka4444 Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
7.11.18 14:48

@terinka4444 tak to nechci ani vidět já, ale vyrábíme mýdla a na to máme všechno. Nakonec jsem ji včera naťukla s těmi sluchátky a byla nadšená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.11.18 15:05
@růžový achát píše:
Sliz :lol: ten jsem včera kupovala malinkej, a paní z hraček říkala, že jak tam mají závoz slizu ( prej kýble slizu) tak je to hned v čudu. 8o , prej to děcka snad pijou :lol: :lol: :lol:

hele hrozný, u dcery na gymplu se s tím obchoduje dokonce. Vyrábí to doma a pak si to mezi sebou prodávají :mrgreen: prostě kdo nemá kýbl slizu, jako by nebyl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.11.18 15:17
@růžový achát píše:
@terinka4444 No takže syn s tou štamprlí slizunikoho asi neohromí :think: :P
:mrgreen: těžko, potřeboval by kýbl :mrgreen: ale zase bude mít pěkný hodinky, jsem jako koukala a pěkná věcička
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný