Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nějaké kostky, panenku. 9 měsíční je to totálně fuk, hlavně že to šustí. Počkej jak si budeš lámat hlavu v 10-11 letech.
V tomto veku to co potrebuje. Pliny, mliko, dudlik, dve tri hracky… neresit. Zbytecne. Jeste si uzijete vanoce co bude rozbalovat darecky. Dcera bude mit letos 2,5 na vanoce. Ale prehanet to nebudeme. Max.do 10 darku… ale to bude balicek kalhotek, balicek tricko, balicek svetr…pak dojde na knizku, puzzle, hracky…
@kikeciperka píše:
Pomalu a jistě se blíží Vánoce, a já furt nevím co koupit (v lednu bude mít 9měs)
holčičcezatím máme doma interaktivní stoleček, ale co dal?
vím že ještě z toho nebude mít rozum ale i tak.
Děkuji za každou radu.
Větší autíčko, aby ho mohla strkat nebo menší balonek. Syn dostal jen drobnosti, malou krabici Dupla, knížku, jídelní soupravu z porcelánu. Rozbalovat ho bavilo až o rok později. Teď na 4 letech je to teda malý problém vybrat dárek. Chce všechno! ![]()
Stolecek interaktivni je bezva, k tomu ty kostky nebo vkladacky, spis uz drobnosti. Nebo odrazedlo auto na doma, maly stolek s zidli, kde se muze ucit kreslit, rozvijet fantazii atd.
Je to male dite, tak nezahltit hromady darku. Jeden, dva vetsi a par drobnosti a leskle balici papiry. Trhani je oblibene.
Zas uplne bez darku, to je smutne.
V tomhle věku u nás měla úspěch housenka Lamaze, motorický válec a starý knížky, co si holky mohly trhat.
Syn bude mit 10m a planuju mu koupit medvidka na spani. Jinak vse ma po starsim.
Ale jinak pro tento vek jsou nejlepsi ruzne activity boardy a interaktivni kostky. Zbytek nema cenu kupovat, s vic vecmi si vyhraje az tak od roka.
Několik balíčku vytahovacich papírových kapesnicku v krabičce. To je dar nad všechny dary. ![]()
jj a nejlepe nekonecnych
@modravlocka píše:
Několik balíčku vytahovacich papírových kapesnicku v krabičce. To je dar nad všechny dary.
říká se, že dítě pobere tolik dárků, kolik mu je plus jedna. Jí je nula plus jeden, takře jeden dárek. Fakt nemá smysl to hrotit
@jenny.fields píše:
Nějaké kostky, panenku. 9 měsíční je to totálně fuk, hlavně že to šustí. Počkej jak si budeš lámat hlavu v 10-11 letech.
Přesně jak píšeš, v tomto věku je to pohoda jazz. Já absolutně nevím co koupi naší desetileté. Mladší dostane lyže, které starší má včetně veškeré výbavy. Telefon má nový, počítač taky, tablet máme doma jeden a další fakt nechci, žádné extra zájmy nemá tudíž jsem úplně v háji…
@LenkaN26 u nas měl loni úspěch Bluetooth repráček a Bluetooth sluchátka. Letos chce hoverboard, po ničem jiném netouží.
@katyna1984 píše:
@LenkaN26 u nas měl loni úspěch Bluetooth repráček a Bluetooth sluchátka. Letos chce hoverboard, po ničem jiném netouží.
Tak nad těmi sluchátky jsem taky uvažovala. Jen je děsná bordelářka a jsem přesvědčená, že by je zza chvíli měla někde ztracené ![]()
@LenkaN26 píše:
Přesně jak píšeš, v tomto věku je to pohoda jazz. Já absolutně nevím co koupi naší desetileté. Mladší dostane lyže, které starší má včetně veškeré výbavy. Telefon má nový, počítač taky, tablet máme doma jeden a další fakt nechci, žádné extra zájmy nemá tudíž jsem úplně v háji…
koukala jsi na gravitrax? Já to teď studuju, docela se mi líbí, a využije i mladší. A lego? To jí nebere? U nás frčí elves, takže k drakům jsem dokoupila letošní kolekce.
@terinka4444 píše: říká se, že dítě pobere tolik dárků, kolik mu je plus jedna. Jí je nula plus jeden, takře jeden dárek. Fakt nemá smysl to hrotit
Musím se smát. Asi to tak je, ale že to bude radit nakupující maniak zahrnující děti vším možným?