Vánoce zase za dveřmi :-)

46
20.9.15 15:22

Vánoce zase za dveřmi :-)

Ahoj maminky, témat jsem našla na toto téma hafo, ale v žádném jsem nenašla co potřebuji. Mám dvě děti. Jedno má 4 roky (kluk) druhé skoro 2 roky (holka). Po klukovi má malá spousty hraček a přichází nám opět Vánoce. Takže dotaz zní. Co k Vánocům pro oba, když už vše máme? (kuchyň, panenky, kočarky, kola, boby, autíčka, stavebnice, kotky, vláček, auto na nabíjení (uveze dítě), chodítko, plyšáky, knihy)- vše máme tak co dál? :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14637
20.9.15 15:24

@mamonek Holce zabalte starší hračky, ve dvou letech z toho stejně nemá rozum. A klukovi kupte novou knížku, asi nemáte ještě všechny. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
20.9.15 15:26

Kouzelný písek…prolézací tunely, dvd s pohádkama, knížky - kam se třebas nalepujou obrázky, obchůdek s dětskou kasou…atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
20.9.15 15:30

Kluk vloni dostal (4 roky): sevu, modelinu, stolní hry (cink junior, padajici opičky), osusku s dětským motivem, doplňky k dřevěné vláčkodraze. Od 3 let je u nás v oblibě foťák, kolo, lyže, brusle.

Holčičce pokud vše máte tak třeba batůžek, povlečení, osušku, holčičí duplo, stolní hru

• Citovat
  • Upravit
896
20.9.15 15:36

Jako já to taky nesnášim.. dítě má posledního října narozeniny pak teda vánoce a pak má 7.1. svátek :zed:
Svátek je dobrej, na vánoce je toho mraky, takže schováme něco..Ale sakra, já řešim narozeniny a ostatní cukroví a vánoce :mrgreen: (vím, že jsou lidi co to mají ještě lépe)..

Abych poradila..moje holka miluje vláčkodráhu(budou jí 4), dostala základ z ikei k 1 narozeninám, a od té doby z toho žijeme a dokupujeme komponenty a mašinky.
Druhá věc je modelína..Nějaká ta tvořivá sada..(celkově barvičky)..
u 4 letýho už se dá vycházet z jeho zájmů a přání (moje si např. přeje Bicí, pirátskou loď, poníka, malovátka..má ráda mapy),
Když nevim, tak lego.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
20.9.15 15:42

@ntkv JJ chápu. Máme doma Adama a narozky má na mikuláše :-D. Takže horor ten měsíc. Máme velkou rodinu, takže my dáváme skromné dárky, ale rodina se vždy rozjede :roll:. Tak už sem v koncích. Malý básní o vysavači. Dostává ho každý rok, protože to nic nevydrží :zed:. Tak už fakt nevím který koupit :pocitac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
20.9.15 15:42

@moky Dobrý nápad díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
20.9.15 19:22

Mám to podobně, akorát je starší holka. Vše, o čem si myslím, že by děti měly v tomto věku mít, už mají. Plus spoustu zbytečností navíc. Naštěstí se obě děti začaly profilovat, oba mají něco, co je zajímá a baví. Takže dárky budu kupovat podle toho (i když to bude např. už desátá kniha o dinosaurech, pátá sada vláčkodráhy či třetí princeznovské šaty). Navíc starší už má konkrétní představu, co by si přála dostat.
Konkrétně poradit je těžké, když nemám více informací, ale zkusím pár tipů:
stojanová tabule na kreslení křídou, dětský domeček na zahradu, trampolína, bazének s balonky, dětský toaletní stolek, ponk s nářadím, houpací koník, světlohraní, kuželky, dětský foťák, vysílačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí