Little people pro dvouleté?

6131
18.9.15 06:35

Little people pro dvouleté?

Ahoj,
uvažuju co koupit na narozeniny dvouletému synkovi, má ještě čtyřletého bráchu, takže vláčkodráhu a duplo máme. Zaujaly mě sestavy Little people, ale nevím, jestli už to není pro dvouletého zbytečné pořizovat. Prosím o názor, kdo máte tyto hračky, jak dlouho si s nimi vaše děti hrály co je nejoblíbenější?
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8284
18.9.15 07:20

Já myslím, že tak do těch čtyř let v pohodě. Akorát mi trochu přijde, že tyto hračky jsou lepší třeba někde v dětském klubu, herničce, školce a tak, než doma, protože se to hodně rychle okouká a pak už to zas až taková zábava není a zbytečně to jen zabírá místo :think:
Právě že je to hodně bavilo v klubech, tak jsme domů pořídili domeček a farmu pro zvířátka, ale ani zdaleka to nemělo takový efekt, jako v tom klubu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
18.9.15 07:58

Mě si s tím hraje ještě pětiletá :D a vůbec mi to nepřijde divný… třeba taková garáž s výtahem u ní vede! spíš bych řekla že e too fantazii a výdrži děcka, některému to vystačí na hodiny a tvoří si svůjsvět, jiné rovnou projede mašinku a končí.

pro dvouletou holku jsem kdysi kupovala kreslící tabuli, křídy fixy a věřila že to zdi přežijí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
18.9.15 08:15

Tak my jsme kupovali pro mladsi - holcicku, dum s autickem atd. a hraje si s tim i trilety bracha. ne ze by u toho jeden nebo druhy vydrzeli dlouho, ale venuji tomu kazdy den chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
18.9.15 08:23

@1pipa Kluci to měli u babičky a hodně si s tím vyhráli ještě jako školáci. Teď jsme oprášili znovu pro 10 měsíčního a puberťáci se o to pomalu rvou :lol: Takže za mě pro dvouleťáka určitě ano!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6131
18.9.15 09:17

Holky, díky, tak začnu koukat na bazárky. Malý si rád hraje s postavičkama, autama, tvoří si své příběhy, takže by se mu to mohlo líbit. Jen s tou mou nerozhodností to zase bude peklo. Nevím, jestli raději garáž s auty nebo nějaké to městečko s figurkama, teď jsem ještě u nás v Dráčiku objevila parádní dráhu (nebo jak to nazvat) Little People, ale to už je investice kolem 1000kč :think: Každopádně díky, váše odpovědi mi pomohly :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
18.9.15 09:55

My mame doma od Little people spoustu hracek a jsou zatim nejoblibenejsi a dcerka ma 2.5 roku a teprv po tom 2 roku si s nimi zacala hrat, takze za me urcite bych poridila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
18.9.15 09:57

Jo a my mame vilu s rodinkou, Noemovu archu se zviratky a farmu se zvuky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí