Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobry den,
Ma prosbicku, dnes jsem v dobrem umyslu koupila prckovi za 2500kc odrazedlo v HM studio, byla tam desne hodna a ochotna pani, tak sem si v dobre vire nechala poradit a s nadsenim privezla kolo domu, ale manzel nadseni nesdilel ![]()
Sprdl me, ze sem se s nim neporadila, ze je prckovi velke a ze ma uz davno slibene od znameho podobne a za flasku vina ![]()
Tak sem jela kolo do obchodu vratit a bohuzel nepochodila - penize mi nevratili, i kdyz sem prijela hned do hodiny
dali mi jen poukazky na dalsi nakup, ale ty jsou mi kapanek k nicemu, potrebovala bych ty penize ![]()
Nechodite nekdo do tohoto hrackarstvi pravidelne? Nebo nechcete je nekomu venoVat jako darek?
Ze bysme to nejak domluvili? Byla bych moc vdecna!!
Obchody maji ve vsech vetsich mestech, v prahe na smichove, quadriu, novodvorske i v harfe a na zlicine.
http://www.hmstudio.cz/prodejny/
Sortiment maji opravdu veliky, i profavaji avent veci apod.
Kdyztak moc diky za reakce! ![]()
Tak to rozdej k Vánocům jako dárky a máš to
ale chápu, že ti jde ted o peníze.
No a proto je dobré větší výdaj konzultovat s partnerem
No ale třebas někoho najdeš, jsou ty poukázky přenosné? Nejsou jen na tvé jméno?
@araw jojo, prenosne
jeste zjistim, jestli by sly pouzit i pres eshop, co to hrackarstvi ma ![]()
@Agiba píše:
Dobry den,Ma prosbicku, dnes jsem v dobrem umyslu koupila prckovi za 2500kc odrazedlo v HM studio, byla tam desne hodna a ochotna pani, tak sem si v dobre vire nechala poradit a s nadsenim privezla kolo domu, ale manzel nadseni nesdilel
Sprdl me, ze sem se s nim neporadila, ze je prckovi velke a ze ma uz davno slibene od znameho podobne a za flasku vina
Tak sem jela kolo do obchodu vratit a bohuzel nepochodila - penize mi nevratili, i kdyz sem prijela hned do hodinydali mi jen poukazky na dalsi nakup, ale ty jsou mi kapanek k nicemu, potrebovala bych ty penize
Nechodite nekdo do tohoto hrackarstvi pravidelne? Nebo nechcete je nekomu venoVat jako darek?
Ze bysme to nejak domluvili? Byla bych moc vdecna!!Obchody maji ve vsech vetsich mestech, v prahe na smichove, quadriu, novodvorske i v harfe a na zlicine.
http://www.hmstudio.cz/prodejny/
Sortiment maji opravdu veliky, i profavaji avent veci apod.
Kdyztak moc diky za reakce!
Tys vrátila kolo a oni ti dali ty poukázky v hodnotě 2500? Jenom se ptám.