Hračkářství HM studio - potřebuji prodat poukázky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
348
13.9.15 13:01

Hračkářství HM studio - potřebuji prodat poukázky

Dobry den,

Ma prosbicku, dnes jsem v dobrem umyslu koupila prckovi za 2500kc odrazedlo v HM studio, byla tam desne hodna a ochotna pani, tak sem si v dobre vire nechala poradit a s nadsenim privezla kolo domu, ale manzel nadseni nesdilel :(
Sprdl me, ze sem se s nim neporadila, ze je prckovi velke a ze ma uz davno slibene od znameho podobne a za flasku vina :(
Tak sem jela kolo do obchodu vratit a bohuzel nepochodila - penize mi nevratili, i kdyz sem prijela hned do hodiny :( dali mi jen poukazky na dalsi nakup, ale ty jsou mi kapanek k nicemu, potrebovala bych ty penize :(
Nechodite nekdo do tohoto hrackarstvi pravidelne? Nebo nechcete je nekomu venoVat jako darek?
Ze bysme to nejak domluvili? Byla bych moc vdecna!!

Obchody maji ve vsech vetsich mestech, v prahe na smichove, quadriu, novodvorske i v harfe a na zlicine.

http://www.hmstudio.cz/prodejny/

Sortiment maji opravdu veliky, i profavaji avent veci apod.

Kdyztak moc diky za reakce! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16906
13.9.15 13:05

Tak to rozdej k Vánocům jako dárky a máš to :) ale chápu, že ti jde ted o peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
13.9.15 13:22

No a proto je dobré větší výdaj konzultovat s partnerem :lol: :lol: :lol: No ale třebas někoho najdeš, jsou ty poukázky přenosné? Nejsou jen na tvé jméno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
13.9.15 13:34

@araw jojo, prenosne ;) jeste zjistim, jestli by sly pouzit i pres eshop, co to hrackarstvi ma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
13.9.15 14:12
@Agiba píše:
Dobry den,

Ma prosbicku, dnes jsem v dobrem umyslu koupila prckovi za 2500kc odrazedlo v HM studio, byla tam desne hodna a ochotna pani, tak sem si v dobre vire nechala poradit a s nadsenim privezla kolo domu, ale manzel nadseni nesdilel :(
Sprdl me, ze sem se s nim neporadila, ze je prckovi velke a ze ma uz davno slibene od znameho podobne a za flasku vina :(
Tak sem jela kolo do obchodu vratit a bohuzel nepochodila - penize mi nevratili, i kdyz sem prijela hned do hodiny :( dali mi jen poukazky na dalsi nakup, ale ty jsou mi kapanek k nicemu, potrebovala bych ty penize :(
Nechodite nekdo do tohoto hrackarstvi pravidelne? Nebo nechcete je nekomu venoVat jako darek?
Ze bysme to nejak domluvili? Byla bych moc vdecna!!

Obchody maji ve vsech vetsich mestech, v prahe na smichove, quadriu, novodvorske i v harfe a na zlicine.

http://www.hmstudio.cz/prodejny/

Sortiment maji opravdu veliky, i profavaji avent veci apod.

Kdyztak moc diky za reakce! :kytka:

Tys vrátila kolo a oni ti dali ty poukázky v hodnotě 2500? Jenom se ptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
13.9.15 14:17

@Bábrdl ano ano, stalo 2499,90 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie