Vánoce, dárky pro dceru 4 roky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
217
27.10.13 14:50

Vánoce,dárky pro dceru 4

Ahoj holky
Co jste kupovaly, nebo budete kupovat holčičce(4,5let) k vánocum? Nevím co ji koupit, když se bavíme co by chtěla od Ježíška vymýšlí si co zrovna viděla v TV atd. Většinou ji to pak hned přestane bavit. Takže takového přání jsou chvilková. Budu ráda za nějaké tipy. Možna na doplnění zájmu moc nemá je to jedináček a nejradši by byla, kdyby si mohla hrát pořád jen s námi.
Díky Kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3234
27.10.13 14:55

Tak u nás to budou různé společenské hry, mám nakoupené Padající opičky, Útok žraloka, kvarteto, Černého Petra, asi 5× Pexeso, 4× puzzle, plastelínu Play-Doh, šperkovnici, 2 sady LPS, 2× Lego, sadu na malování, 10× omalovánky a ještě budu objednávat nějaké poníky, buď MLP nebo Filly. 3× knížka. Ale já mám děti 2, takže ty hry a lego a plastelínu budou mít jako by společné, navíc dcera má 23.12. ještě narozeniny, takže něco z toho dostane už dřív. To aby si někdo nemyslel, že těch dárků máme tak hodně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
27.10.13 14:56

Mám stejně starou. Dostane dřevěný domeček pro panenky, lékařský kufřík, hru příběhy z kostek, interaktivního poníka a tabuli co se na ni maluje fixou, jednu sadu play doh a možná ještě vláček od Dupla. Toť vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
27.10.13 14:58

Jo a některé z jmenovaných budou mít dohromady se ségrou. Počítám, že asi tak všechny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
27.10.13 15:12

Lego Friends, stan do pokoje a přemýšlím o kase.

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
27.10.13 15:12

Taky řeším stejný problém a vůbec nevím, co koupit.
S ničím si moc nehraje, u ničeho ani dlouho nevydrží :roll:
Nejspíš budeme kupovat nějaké knížky, ty má ráda, dostane povlečení s Barbie a už víme, že koupíme plastové nádobí, ráda vaří. Ale co dál, to netušim, možná nějaké výtvarné potřeby, protože ráda maluje, nějakou stavebnici, Barbínku nebo nějakou panenku, co se chová jako opravdové miminko. Samozřejmě musí dostat oblečení, protože to přímo miluje :mrgreen: Ráda se převléká za modelku doma :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
mag
12862
27.10.13 15:13

Kolo, magnetickou stavebnici, trampolínu, hry ( zatím máme koupené trixeso). Knihy samozřejmě taky, ty dostává průběžně, stejně tak play doh, to sna žere, nebo co, fixy, omalovánky, křídy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
27.10.13 15:17

@mag :mrgreen: Na plastelínu jsem zapomněla, tu si taky přejí a mám pocit, že u nás ji taky žerou. A ještě chtějí puzzle.

• Citovat
  • Upravit
stazinka09
27.10.13 15:23

Kolo se šlapkama, play dooh :lol: do zásoby, princeznovskou masku, voňavku, pak chce krokodýla a živýho pavouka, tak to asi Jéžíšek zapomene tohleto. Jo a modrý srdce z bižuterie.

No a hned po Vánocích má narozeniny - ajaj takže se tu s dovolením ještě inspiruju

• Citovat
  • Upravit
mag
12862
27.10.13 15:26

@stazinka09 Jo ta naše taky, takže to co píšu, se bude muset rozdělit mezi vánoce a narozky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
27.10.13 15:31

@mag
no je to výzva, povánoční dítko :lol:. Malá má taky hodně ráda svíčky a mejdlíčka, ale to mě přijde jak dárky pro důchodkyni.

• Citovat
  • Upravit
217
27.10.13 16:01

Kolo si přála nad ním jsme přemyšlely, ale pořád uvažuji jestli ji ho nekoupit k narozeninám ty má vn konci května a hned by ho využila. Ještě si ho nechám v Záloze. Jinak ráda vaří už loni jsme ji chtěly koupit, ale nakonec jsme koupily jiné věci. lego má ještě po příteli plný box, ale holčičí by ji určo potešilo. Fixy, pastelky omalovánky dostává v průběhu roku. Plastelinu dostala k narozeninám a moc ji nenadchlo. Panenky, kočárek to vše ma, pokladnu, kostky, puzzle,knihy.Libi se mi nápady magneticka stavebnice, hru příběhy kostek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
27.10.13 16:03

Kdybych aspoň věděla že by s tím vyhrála a nelezelo to v kout ať už je to cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
27.10.13 16:07

Jo a budu muset koupit jednoho člena plyšbandu. Ona tu reklamu miluje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
27.10.13 16:11

Plyšband jednoho Člena taky dostane pracuji tam ale vic jak na jednoho nenasbiram. Zatim má vybráno prasátko tak jsem zvědava jestli neobrati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný