Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mám ten samý problém s vnučkou, narozeniny taky v prosinci. Exzeťák místo, aby potěšil maminku a platil pořádně alimenty, tak radši dělá radost malý a koupí jí na co si ukáže. Takže má každý houno
a teď bábo vymejšlej ![]()
Dcera dostane batoh s princeznami (Disney), bombra s medvídkem Pú
, chtěla by víly Winx a koníky Filly (tím pověřím starší bráchy), a protože pořád maluje a tvoří, tak něco od toho, hlavně hodně papírů, nestíhám je kupovat. Hraček má hodně, je po dlouhé době v rodině malé děcko. Hned 1.2. má narozeniny a v březnu svátek.
@laducha
já se teda zařekla, že oblečení od Ježíška ne, ale k těm narozkám bombr s medvídkem Pú
. Kde to kupuješ?
Jo malá má ještě ráda paruky, barevný. Už má modrý vlasy, tak možná nakoupíme i další odstíny. ![]()
@stazinka09 Všechno kupuji v bazaru, nejsou finance ![]()
Vypadá podobně, jako tahle bunda, jen je khaki a medvídka má na zádech.
http://www.outletka.cz/…PA018878.JPG
Příspěvek upraven 27.10.13 v 16:59
@laducha
tak tenhle by se tý mojí taky líbil, by si k tomu vzala ty modrý vlasy jako „moržská víla“ a už by razila do ulic, úplně to vidím ![]()
Naše malá má teda 5,5, ale to už není skoro rozdíl.. Dostane jednu vílu Winx, protože je totálně miluje, jednu panenku MLP Equestria girl, chtěla by i kouzelnou Ariel, tak tu možná naježí babička. Puzzle Winx, plastelínu, košík na piknik, korálky Bindeez, kvarteto Hello Kitty a FRF papouška. Ona teda má přání jiné, ale to má smolíka
Prej by chtěla, aby nám za panelákem Ježíšek postavil stáj s 30 koňma ![]()
Mam podobne starou dceru (v prosinci bude mit 4.narozky) a k Vanocum a narozkam chce a asi i dostane
kolobezku, detsky fotak, stavebnici magformers, sadu modeliny a barbie baletku
Jo a pak dostane hodiny od FP, asi nejake knizky se samolepkami a nejakou hru (libi se mi den a noc a pexeso pro usi) ![]()
Podotykam, ze to jsou napady na Vanoce i narozky a od cele sirsi rodiny
Jo kdyby neco zaujalo, muzu dat presnejsi odkaz ![]()
Naše pětileťačka vůbec neví, co by chtěla (reklamy naštěstí nesledujeme), takže výběr je na mně. Dostane Bindeez korálky, samojezdící mašinku a přejezd k dřevěné vláčkodráze, Duplo Upeč si dort (mám koupené i Lego Friends Cabriolet, ale poté, co jsem ji viděla, jak bojuje s klasickým legem u kamarádky a taky vzhledem k nejmladší dcerce, jsem se rozhodla, že ho necháme až na příští narozeniny/Vánoce a zůstaneme ještě u Dupla), CD s písničkami, knížku Na vlásku, nějakou společenskou hru, sadu hudebních nástrojů, Igráček doktorku. Se ségrami dohromady dětskou mikrovlnku. Jsou to dárky od nás, prarodičů a prababičky. Od tchánůvců bude asi nějaká barbina, ale nevím přesně. ![]()
Teď k narozeninám od celé rodiny kolo (složila se většina rodiny) a pak nějaké drobnosti jako razítka Hello kitty, společenskou hru Gargamelova past, elektronickou hru Školička, Lena Mozaiku a puzzle Carioca, které si může sama vybarvit, nějaké sponky do vlasů, knížku s puzzle (to ale švagrová moc neodhadla, je to pro ni moc lehké, složí to hravě i tříleťačka). ![]()