Vánoční cukroví - Ostrava

384
19.9.12 12:54

Vánoční cukroví - Ostrava

Ahoj holky, především z Ostravy. Nemáte prosím kontakt na někoho, kdo peče doma cukroví za rozumnou cenu? A taky, do kdy se přijímají objednávky. (Někde už jen do října, tak snad neplaší zbytečně)… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30420
19.9.12 15:51

@MiskaM jestli trváš přímo na Ostravě, tak nevím, ale znám paní z Orlové a peče kg za 300 a peče opravdu poctivě, žádné náhražky…jestli chceš můžu ti dát po sz kontakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
19.9.12 18:57

@Januliiik

Ok, tak kontakt mi prosím pošli, děkuji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
8.11.14 20:14

Obnovuji diskuzi, nevíte aktuálně o někom kdo peče dobré cukroví Ova a okolí? Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.14 00:28

Já už si dva roky nechávám vyrábět u mistra V. Letos už mám já i pár kamarádek, co jim u náz chutnalo, objednáno zase :) V ceně toho cukroví je i dovoz po Ostravě a okolí. Dorazí čerstvé před Vánoci.

Nevím jestli se tu můžou dávat odkazy na stránky, tak kdo chce at si zadá do googlu tahle 3 slova: mistr vonka cukrovi. V sekci cukrovi na strankach objednavam v eshopu, jde i volat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.14 00:30

V tomhle prispevku to riskuji a davam odkaz, at nemusite googlit :) www.mistrvonka.cz , ale asi to smazou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.7.15 09:22

No asi je to pasé, ale pokud by jste hledala i letos nebo někdo jiný taky zkusím vložit odkaz http://www.marcelasilber.cz/
Mohu říci, že je opravdu vynikající.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport