Vánoční dárek pro babičku

17595
9.12.13 14:49

Fotodárky -kalendář, hrnek apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
584
9.12.13 14:51

Ledvinový pás s ovči vlny, teple bačkory s kožíškem:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370

Tak takovou babi mám taky a kupuju štangli dobrého salámu, vaječný likér, barvu na vlasy, krém na vrásky a lak na nehty. Letos jsem jí nechala zarámovat fotku mýho bráchy s mým synem (brácha umřel, tak ať má památku). Je jí 84 a stále neumírá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648

Manželova babička je si o 10 let starší, předloni dostala hrnek s fotkou našich kluků, loni kalendář a letos dostane zase kalendář. Ještě jsem jí kdysi dávali malé album s fotkama. Taky tvrdí, že nic nepotřebuje a toto ji potěší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
9.12.13 14:54

Casto davame poukazky do lekarny, nebo se slozime na neco, co potrebuje. letos chtela koberec na schody :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
9.12.13 14:55

Ja koupila elektro/tepelnou decku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
9.12.13 15:01

Loni jsme také babičkám dávali fotodárky - hrnečky. Letos jsme manželově babičce koupili praktický dar a to prací prášek, jar, aviváž. Ostatním babičkám jsem nakoupila aromalampičky a k tomu tuhé vonné vosky yankee candle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.12.13 15:02

@Omiii
Moje má taky 71 a kupíme nějaký dobroty s kterých uděláme dárkový koš a možná kuch. váhu ta by se jí hodila, protože má asi 100 let starou váhu :lol: a taky jsme nechali vyfotit naše děcka, tak dostane fotku do rámečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
9.12.13 15:04

Fotky + fotokalendář, popř. vitamíny.

Ju, babi je 86 a pokaždé se nemá dožít dalšího roku života, jak nám stále připomíná už asi dvacet let…

Příspěvek upraven 09.12.13 v 15:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
9.12.13 15:09

Kupujeme každý rok krémy na den i noc. Vždy má radost že už potřebuje, že jí dochází kupuju jí je i v lete l narozeninám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
9.12.13 15:15
:D

Ta moje je zase moderní, všechno už mají a nevím co jí nebo dědovi koupit aby se jim to líbilo nebo hodilo :think: :)
Minulej rok dostala nový zrcátko, protože to co měla bylo 20 let starý. No a ona ho dala tetě a používá stejně to polorozpadlý :roll: :) Hodně kouří, ale novej popelník schová, protože je zvyklá na ten starej.. atd. :|

Já bych té tvojí koupila taky něco z ovčí vlny jak psala Samuše. Ten ledvinovej pás mám a i televizní deku. Je v tom krásný teplo :palec: nebo i ty vitamíny, pralinky, čaje, kávu, nějakou sadu nádobí, novej ubrus.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8142
9.12.13 15:16

@Omiii Taky jsem nevěděla, ale tady na jiný diskuzi jsem se inspirovala touto knížkou:
 http://www.babickarstvi.cz/…6048664.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
9.12.13 15:17

No nějakou dobrotu, nebo vitamíny, nebo něco na klouby nebo tak, kalendáře foto nebo fotoknihu, kosmetiku :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
9.12.13 15:18

Záleží jestli je to aktivní babička nebo ta opravdová babička s pletacíma jehlicema :-) pro aktivní babičku třeba novou peněženku, nějakou tašku, šátek, pro babičku která už není tak akční třeba ty poukázky do lékárny, teplou deku, bačkory. ještě mě napadá, masáž, pedikůru, balíčky z čajovny, nebo pro milovnici v kuchyni balíčky s dobrým sypaným kořením

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
9.12.13 15:20

Tak moje babičky 72 a 74 taky nic nepotřebují… oblečení pro ně nemá smysl :zed: schovají do skříně, ve které mají čisté zabalené pradlo ještě snad ze 60.let :mrgreen: přístroje do kuchyně??? zbytečně vyhozené peníze, jsou na nich utěrky a slouží jako odkl. plocha na prach :roll: jídlo??? už to není co bývalo přece!!! ten salám není salámovej, tohle neukousnu, po tom je pálý žáha… :pocitac: takže oběma babičkám každý rok kupujeme velký prací prášek a máchadla. A babičky??? spokojenost :* ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný