Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak takovou babi mám taky a kupuju štangli dobrého salámu, vaječný likér, barvu na vlasy, krém na vrásky a lak na nehty. Letos jsem jí nechala zarámovat fotku mýho bráchy s mým synem (brácha umřel, tak ať má památku). Je jí 84 a stále neumírá ![]()
Manželova babička je si o 10 let starší, předloni dostala hrnek s fotkou našich kluků, loni kalendář a letos dostane zase kalendář. Ještě jsem jí kdysi dávali malé album s fotkama. Taky tvrdí, že nic nepotřebuje a toto ji potěší.
Casto davame poukazky do lekarny, nebo se slozime na neco, co potrebuje. letos chtela koberec na schody ![]()
Loni jsme také babičkám dávali fotodárky - hrnečky. Letos jsme manželově babičce koupili praktický dar a to prací prášek, jar, aviváž. Ostatním babičkám jsem nakoupila aromalampičky a k tomu tuhé vonné vosky yankee candle..
@Omiii
Moje má taky 71 a kupíme nějaký dobroty s kterých uděláme dárkový koš a možná kuch. váhu ta by se jí hodila, protože má asi 100 let starou váhu
a taky jsme nechali vyfotit naše děcka, tak dostane fotku do rámečku.
Fotky + fotokalendář, popř. vitamíny.
Ju, babi je 86 a pokaždé se nemá dožít dalšího roku života, jak nám stále připomíná už asi dvacet let…
Příspěvek upraven 09.12.13 v 15:31
Kupujeme každý rok krémy na den i noc. Vždy má radost že už potřebuje, že jí dochází kupuju jí je i v lete l narozeninám ![]()
Ta moje je zase moderní, všechno už mají a nevím co jí nebo dědovi koupit aby se jim to líbilo nebo hodilo
![]()
Minulej rok dostala nový zrcátko, protože to co měla bylo 20 let starý. No a ona ho dala tetě a používá stejně to polorozpadlý
Hodně kouří, ale novej popelník schová, protože je zvyklá na ten starej.. atd. ![]()
Já bych té tvojí koupila taky něco z ovčí vlny jak psala Samuše. Ten ledvinovej pás mám a i televizní deku. Je v tom krásný teplo
nebo i ty vitamíny, pralinky, čaje, kávu, nějakou sadu nádobí, novej ubrus.. ![]()
@Omiii Taky jsem nevěděla, ale tady na jiný diskuzi jsem se inspirovala touto knížkou:
http://www.babickarstvi.cz/…6048664.html
No nějakou dobrotu, nebo vitamíny, nebo něco na klouby nebo tak, kalendáře foto nebo fotoknihu, kosmetiku
![]()
Záleží jestli je to aktivní babička nebo ta opravdová babička s pletacíma jehlicema
pro aktivní babičku třeba novou peněženku, nějakou tašku, šátek, pro babičku která už není tak akční třeba ty poukázky do lékárny, teplou deku, bačkory. ještě mě napadá, masáž, pedikůru, balíčky z čajovny, nebo pro milovnici v kuchyni balíčky s dobrým sypaným kořením
Tak moje babičky 72 a 74 taky nic nepotřebují… oblečení pro ně nemá smysl
schovají do skříně, ve které mají čisté zabalené pradlo ještě snad ze 60.let
přístroje do kuchyně??? zbytečně vyhozené peníze, jsou na nich utěrky a slouží jako odkl. plocha na prach
jídlo??? už to není co bývalo přece!!! ten salám není salámovej, tohle neukousnu, po tom je pálý žáha…
takže oběma babičkám každý rok kupujeme velký prací prášek a máchadla. A babičky??? spokojenost
![]()