Vánoční dárek pro přítele rada

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.12.20 10:47

Vánoční dárek pro přítele rada

Zdravím, tak teď jsem došla do bodu úplný zoufalosti. Nevím co dát příteli k Vánocům. Mám pro něj krabičku s pár pralinkami (což doufám ocení), ale netuším co k tomu. Napadl mě náramek, jeden už má a tak nevím, jestli by to nebylo příliš blbé, co myslíte? A co dáváte vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6484
14.12.20 10:48

Trenky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.20 10:48

Ještě nutno dodat, že jsme spolu teprve krátce (cca 2 měsíce) takže asi není na místě kupovat něco příliš drahého (to mi ani finanční situace příliš nedovoluje)

• Citovat
  • Upravit
6484
14.12.20 10:52
@Anonymní píše:
Ještě nutno dodat, že jsme spolu teprve krátce (cca 2 měsíce) takže asi není na místě kupovat něco příliš drahého (to mi ani finanční situace příliš nedovoluje)

Taky mam vzdycky problem neco vymyslet pro muze :D nastesti manzel si na darky nepotrpi, takze je mu to fuk. Tak muzes mu koupit treba nejakou darkovou sadu, knihu :think: zalezi co se mu libi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
14.12.20 11:01

Nějakého koníčka má?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19980
14.12.20 11:02

My ho neznáme, tak jak ti mame poradit? Snad víš co ho baví. Nebo trenky, ponožky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.20 11:25
@Svistice píše:
Nějakého koníčka má?

Tak většinu času tráví v práci či s přáteli nebo se mnou, baví ho turistika, výlety, zajímá se o auta. Řekla bych že je pro každou srandu

• Citovat
  • Upravit
13636
14.12.20 11:33

Já jsem na první Vánoce svému teď už manželovi koupila orbitkey - klíčenka. Protože nosil neustále svazek klíčů na přezce u kalhot, a za mě to byla naprostá hrůza. :-D Do dneška to používá, je za to vděčný. Já to nesnáším, když s tím mám odemknout, tak než najdu správný klíč, můžu se vzteknout - ale tak není to moje, že.
No a nebo jsem mu jednou koupila kvalitní termosku, aby mu vydrželo teplé kafe když jede daleko na služebku a podobně. Taky jsem se tím vytrestala, je tak kvalitní, že jsem si do ní jednou dala čaj před noční a po práci jsem se poprvé napila… v autě, během řízení, totálně jsem si opařila ret a jazyk. :-D
A třeba měl radost, když mu moje sestra dala takové ty veselé ponožky, dala mu je s pacmanem. To není moc finančně náročný dárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5209
14.12.20 12:06
@Anonymní píše:
Tak většinu času tráví v práci či s přáteli nebo se mnou, baví ho turistika, výlety, zajímá se o auta. Řekla bych že je pro každou srandu

Turisticke merino ponozky? Vtipne ponozky od Dedoles nebo Fusakli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.12.20 12:25
@Anonymní píše:

Náramek je fajn, pokud takové věci nosí.. Můj je třeba ujetý na vtipná trička. Hodně záleží, co má tvůj chlap rád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.20 12:51

@Lily-of-the-valley @Afrikana To zní dobře, děkuju moc :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.12.20 12:52

@martina.se právě že nosí, jen nevím jestli je to dobrý nápad, když už jeden má a skoro ho nesundává z ruky

• Citovat
  • Upravit
1132
14.12.20 13:13

Turistika - termoska, kapesní multifunkční nůž, dalekohled, powerbanka, stírací mapa světa, větruodolný zapalovač? Vůně do auta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
14.12.20 13:20

Svléknout a nechat si jen mašli kolem krku. To ocení nejvíc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
14.12.20 13:31
@Afrikana píše:
Turisticke merino ponozky? Vtipne ponozky od Dedoles nebo Fusakli?

Dedoles jsou fajn :mrgreen: jako dárek bych řekla, že je to supr nápad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný