Vánoční dárky - pochlubte se

5549
24.12.10 21:39

Vánoční dárky-pochlubte se

Tak holky pochlubte se co Vám Ježíšek nadělil?? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14598
24.12.10 21:42

No, neočekávala jsem nic… dostala jsem zlatý prstýnek - dlouho slibovaný (ale nebylo na něj), buclatý hrnek - bylinkáč, knížku a 2 podprsenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8525
24.12.10 21:52

Dostala jsem to, co jsem čekala. Nic. :lol: Byli jsme tak s manželem dohodlý, před měsícem jsme kupovali auto pro mně, takže na vánoce nic. Zítra dostanem od mámy nový autolékárničky.
Pro mně je hlavní, že jsou spokojený děti, což byly, takže mám radost i přes ty trable, co nás dneska potkaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
24.12.10 21:55

mě taky nic :lol: ,vlastně jo propálenej koberec :-? a rozbitý sklo od krbu :zed:

• Citovat
  • Upravit
14598
24.12.10 21:56

Petruš - tak to jo… u nás je to zas tak u manžela - „nový“ PC a flash disk 4 GB. A kožený klobouk na country - ten má cca měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
24.12.10 21:59

Největší dárek byla naše spokojená beruška pozorujíc, jak jí rozbalujeme dárky :srdce:

Peťo, pro tebe byl dárek i že pustili elektřinu, ne? :wink: :lol: Četla jsem dnešní kalamitu v jiné diskuzi :palec:

Příspěvek upraven 18.03.11 v 13:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8525
24.12.10 22:05
Peťo, pro tebe byl dárek i že pustili elektřinu, ne? :wink: :lol: Četla jsem dnešní kalamitu v jiné diskuzi :palec:

Jo, jo, to máš pravdu. :lol: Ale byl to nějakej velkej výpadek. Brácha bydlí 10 kiláků od nás a těm to nešlo od pěti do osmi. :roll: Zrovna na Štědrej den a v tuhle dobu. To bylo fakt super. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
24.12.10 22:08
PetraJ píše:
Peťo, pro tebe byl dárek i že pustili elektřinu, ne? :wink: :lol: Četla jsem dnešní kalamitu v jiné diskuzi :palec:
Jo, jo, to máš pravdu. :lol: Ale byl to nějakej velkej výpadek. Brácha bydlí 10 kiláků od nás a těm to nešlo od pěti do osmi. :roll: Zrovna na Štědrej den a v tuhle dobu. To bylo fakt super. :cert:
8-o 8-o 8-o 8-o 8-o

To někdo přehnal s vánočním osvětlením a vyhodil to v celém kraji, ne? :zed:
To musí být fakt na budku :cert: Tak hlavně že jste to ve zdraví přežili :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21081
24.12.10 22:09

Pochlubte se i zde . Fotky jsou vítány :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
24.12.10 22:11

Já jsem dostala dáreček už v říjnu - syna :dance:
A vypadá, že dnes i bude spát a ne strašit do 4 hodin ráno (má zřejmě otočený den a noc..) :roll:
Jinak jsem dostala jen parfém, protože jsme si koupili nové auto a 105cm plochou tv, takže spokojenost :pankac: :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
24.12.10 22:11

Tak já tričko a kalhotky, ale původně jsme se domlouvali,že si nic dávat nebudeme,takže já příteli jaksi nedala nic :oops:
Pak ještě koupil váhu ,tak jsem mu jí teda nadepsala,že je jako pro něho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
24.12.10 22:30

Alyss - taky jsme se tak domlouvali… protože se pořizovaly jiné věci, ale je pravda že nějaké zlatíčko mám slíbené už dlouho a podprsenky byly akutně potřeba. PO konci kojení jaksi staré byly malé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
24.12.10 22:35

Tak já byla asi mooc hodná.Pod stromkem jsem totiž našla knížku,poukázku na nové brýle,3 kabelky,kuchařku, zapékací mísu,prostírání a penízky =o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
24.12.10 22:36

Ahoj tak ja:parfem,podprdu sexy tricko na spani s kalhotkama,mys k pc,uterky,kalhotky a jinak nic,protoze jsem vsem rekla ze nic nechci a stejne jsem dostala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
24.12.10 22:39

Tak já dostala nádherné spodní prádlo-2krát kalhotky 1 podprda a k tomu nádherná košilka,fakt luxus :dance: .A je milé,že mě má přítel pořád za hubenou jako před porodem :mrgreen: :mrgreen: .v té košilce až zítra vypluju,tak se asi potrhá smíchy :mrgreen: :mrgreen: .Jitrnice hadr :mrgreen: .pak 3 krásný trička a korunky.udělal mi obr radost,i když jme se domluvli,že tenhle rok nic páč rekonstruujeme nový byt.Ještě,že jsem to tušila a něco taky koupila :mrgreen: :mrgreen: .Tak mamči hezký zbytek slavnostního večera :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný