Rozloučení v práci na konci 6. měsíce

15.12.10 08:16

Rozloučení v práci

Ahojky, poradíte prosím?

Jsem na konci 6. měsíce ale bohužel už nezvládnu chodit do práce, takže jsme se domluvili, že zítra půjdu naposledy a budu ještě cca 6 týdnů na PN. Mám se v práci rozloučit zítra nebo až na konci ledna, až půjdu odevzdat všechny věci, které mi firma zapůjčila? :nevim: A co se tak hodí, abych přinesla? Jak jste to udělali vy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
15.12.10 08:36

Přinesla bych zítra třeba pár chlebíčků, zákusků a podobné občerstvení. Případně, jestli si můžete dát sklenku, tak bych jim třeba přinesla i něco k cucu jde o to, jak jste si rozuměli. A odevzdání věcí bych už nechala jen tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
15.12.10 08:42

tak to mě zajímá, já jsem teda taky na PN, ale loučit se budu až na jaře až budu vědět, že těhotenství probíhá dobře,u nás v práci se to dělá tak že se celý kolektiv pozve večer na bowling, nebo prostě někam do hospody na pokec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
15.12.10 08:50

Ja se loucila hned pri odchodu na neschopenku, protoze jsem vedela, ze uz se do prace vracet nebudu. Nachystala jsem obcerstveni a meli jsme takovy volnejsi den. Sice jsem pak jeste z domu nejakou praci dodelavala a byla s kolegy v kontaktu, ale pripadalo mi, ze kdybych se sla loucit az za 3 mesice, bylo by to divne.
Navic jsem tam stejne pecena varena, protoze tata tam pracuje a mala je takovy maskot cele fabriky. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.10 09:10

A kupovaly jste nějaký dárek svému šéfovi? :nevim: Asi máte pravdu, nechávat to až na leden je divné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22592
15.12.10 09:36

Tak u nás to většinou probíhá tim stylem, že se sejdeme v jedné kanceláři (v té nejprostornější), kam se nacpe celé naše oddělení a cpeme se chlebíčkama a zákuskama :lol: Zrovna zítra se budu loučit :dance: Nastupuju na MD.. a už to chci mít z krku :) dárek v plánu kupovat nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
15.12.10 09:38

Ne, šefovi nic extra. Dal si vždycky s náma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
15.12.10 10:06

U nás byl tehdy takový fofr (před Vánocema), že nebyl čas ani na řádný oběd, natož někde vysedávat :-))))Dokonce jsem psolední den v práci dělala lehkej přesčas, abych pomohla (dělala jsem už lehčí administrativu)

Oficiálně jsem se rozloučila až na „vánoční besídce“ - akci, kdy se scházíme (respektive jsme se scházeli) kamarádi a kolegové z firmy (nepléct s oficiálním vánočním večírkem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
15.12.10 11:32

Asi bych rozlucku udelala uz ted.
Ja jsem odchazela z prace v lete. Respektive jsem si jeste pred nastupem na matersou vybirala celou dovolenou. Na MD jsem mela nastoupil a zari a vlastne jsem z prace odchazela zacatkem srpna. To jsem chtela udelat rozlucku - jenze hodne kolegu bylo na dovolene a tak me premluvili at prijedu pak v zari. Jenze pak jsem skoncila v nemocnici a do konce tehu jsme musela lezet. Takze nakonec jsme rozlucku delala az s mimi :-)
Takze ja bych to udelala radsi hned :-)
No u nas se vzdy prinesli nejake chlebicky, dortiky neco k piti (at uz alkoholickeho ci nealkoholickeho).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.10 12:26

Já se neloučila vůbec - kolektiv na 2 věci, i když jak mi pak psali, tak jim bylo líto, že jsem jim neřekla, že jsem těhu - přetvářka jak prase. V 6tt jsem šla k dr. ten mi dal neschopenku, tu jsem následně odnesla mistrovi do práce, oznámila mu to - nadšenej nebyl, ale popřál mi hodně štěstí a ať jdu ještě za jeho nadřízenym, ten mě sjel jak malou holku a že ať nepočítam, že mě zpátky vezme, no neustála jsem to a vysmahla jsem odtamtad jak namydlenej blesk. Pokud máte dobrý kolektiv, asi jako že jo, tak bych přinesla nějaký chlebíčky a zákusky, zbytek nechala tak nějak plynout.

• Citovat
  • Upravit
15.12.10 15:32

No, my nejsme zrovna kolektiv na párty, ale když má někdo třeba narozky, hodí se tam do placu něco sladkého a nějaké chlebíčky. Jelikož všichni denně řídíme, alkohol odpadá.
Každopádně všem děkuji za radu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7570
15.12.10 15:46

Rozloučila bych se zítra.
A přines chlebíčky nebo něco upeč.

Když jsem se loučila já, napekla mi mamka 12 šišek štrůdlu !! :palec:

Kupovat chlebíčky pro celou firmu by mě zruinovalo… 8-o :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22592
15.12.10 15:57

Leni, no pane jo :) maminka si teda pěkně popekla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.10 16:06
:pankac:

Přesně to jsem měla v plánu. Upeču štrůdl a pak takové šneky z listového těsta na slano. Akorát jsem si říkala, jestli štrůdl není blbej, ale jdu do něj.

Mooc děkuji!

Lenka512 píše:

Kupovat chlebíčky pro celou firmu by mě zruinovalo… 8-o :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7570
15.12.10 22:54
Andílek Pája píše: :pankac:

Přesně to jsem měla v plánu. Upeču štrůdl a pak takové šneky z listového těsta na slano. Akorát jsem si říkala, jestli štrůdl není blbej, ale jdu do něj.

Mooc děkuji!

Lenka512 píše:

Kupovat chlebíčky pro celou firmu by mě zruinovalo… 8-o :-D

KDyž bude dobrej, tak neni blbej…! :-D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...