Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky, poradíte prosím?
Jsem na konci 6. měsíce ale bohužel už nezvládnu chodit do práce, takže jsme se domluvili, že zítra půjdu naposledy a budu ještě cca 6 týdnů na PN. Mám se v práci rozloučit zítra nebo až na konci ledna, až půjdu odevzdat všechny věci, které mi firma zapůjčila?
A co se tak hodí, abych přinesla? Jak jste to udělali vy? ![]()
Přinesla bych zítra třeba pár chlebíčků, zákusků a podobné občerstvení. Případně, jestli si můžete dát sklenku, tak bych jim třeba přinesla i něco k cucu jde o to, jak jste si rozuměli. A odevzdání věcí bych už nechala jen tak
tak to mě zajímá, já jsem teda taky na PN, ale loučit se budu až na jaře až budu vědět, že těhotenství probíhá dobře,u nás v práci se to dělá tak že se celý kolektiv pozve večer na bowling, nebo prostě někam do hospody na pokec
Ja se loucila hned pri odchodu na neschopenku, protoze jsem vedela, ze uz se do prace vracet nebudu. Nachystala jsem obcerstveni a meli jsme takovy volnejsi den. Sice jsem pak jeste z domu nejakou praci dodelavala a byla s kolegy v kontaktu, ale pripadalo mi, ze kdybych se sla loucit az za 3 mesice, bylo by to divne.
Navic jsem tam stejne pecena varena, protoze tata tam pracuje a mala je takovy maskot cele fabriky. ![]()
A kupovaly jste nějaký dárek svému šéfovi?
Asi máte pravdu, nechávat to až na leden je divné.
Tak u nás to většinou probíhá tim stylem, že se sejdeme v jedné kanceláři (v té nejprostornější), kam se nacpe celé naše oddělení a cpeme se chlebíčkama a zákuskama
Zrovna zítra se budu loučit
Nastupuju na MD.. a už to chci mít z krku
dárek v plánu kupovat nemám.
U nás byl tehdy takový fofr (před Vánocema), že nebyl čas ani na řádný oběd, natož někde vysedávat
Dokonce jsem psolední den v práci dělala lehkej přesčas, abych pomohla (dělala jsem už lehčí administrativu)
Oficiálně jsem se rozloučila až na „vánoční besídce“ - akci, kdy se scházíme (respektive jsme se scházeli) kamarádi a kolegové z firmy (nepléct s oficiálním vánočním večírkem).
Asi bych rozlucku udelala uz ted.
Ja jsem odchazela z prace v lete. Respektive jsem si jeste pred nastupem na matersou vybirala celou dovolenou. Na MD jsem mela nastoupil a zari a vlastne jsem z prace odchazela zacatkem srpna. To jsem chtela udelat rozlucku - jenze hodne kolegu bylo na dovolene a tak me premluvili at prijedu pak v zari. Jenze pak jsem skoncila v nemocnici a do konce tehu jsme musela lezet. Takze nakonec jsme rozlucku delala az s mimi ![]()
Takze ja bych to udelala radsi hned ![]()
No u nas se vzdy prinesli nejake chlebicky, dortiky neco k piti (at uz alkoholickeho ci nealkoholickeho).
Já se neloučila vůbec - kolektiv na 2 věci, i když jak mi pak psali, tak jim bylo líto, že jsem jim neřekla, že jsem těhu - přetvářka jak prase. V 6tt jsem šla k dr. ten mi dal neschopenku, tu jsem následně odnesla mistrovi do práce, oznámila mu to - nadšenej nebyl, ale popřál mi hodně štěstí a ať jdu ještě za jeho nadřízenym, ten mě sjel jak malou holku a že ať nepočítam, že mě zpátky vezme, no neustála jsem to a vysmahla jsem odtamtad jak namydlenej blesk. Pokud máte dobrý kolektiv, asi jako že jo, tak bych přinesla nějaký chlebíčky a zákusky, zbytek nechala tak nějak plynout.
No, my nejsme zrovna kolektiv na párty, ale když má někdo třeba narozky, hodí se tam do placu něco sladkého a nějaké chlebíčky. Jelikož všichni denně řídíme, alkohol odpadá.
Každopádně všem děkuji za radu!!!
Rozloučila bych se zítra.
A přines chlebíčky nebo něco upeč.
Když jsem se loučila já, napekla mi mamka 12 šišek štrůdlu !! ![]()
Kupovat chlebíčky pro celou firmu by mě zruinovalo…
![]()
Přesně to jsem měla v plánu. Upeču štrůdl a pak takové šneky z listového těsta na slano. Akorát jsem si říkala, jestli štrůdl není blbej, ale jdu do něj.
Mooc děkuji!
Lenka512 píše:
A přines chlebíčky nebo něco upeč.Když jsem se loučila já, napekla mi mamka 12 šišek štrůdlu !!
Kupovat chlebíčky pro celou firmu by mě zruinovalo…![]()
Andílek Pája píše:![]()
Přesně to jsem měla v plánu. Upeču štrůdl a pak takové šneky z listového těsta na slano. Akorát jsem si říkala, jestli štrůdl není blbej, ale jdu do něj.
Mooc děkuji!
Lenka512 píše:
A přines chlebíčky nebo něco upeč.Když jsem se loučila já, napekla mi mamka 12 šišek štrůdlu !!
Kupovat chlebíčky pro celou firmu by mě zruinovalo…![]()
KDyž bude dobrej, tak neni blbej…!
![]()