Vánoční hračka pro 14měsíční holčičku

1561
29.11.12 14:44

Vánoční hračka pro 14 měsíční hol

Holky, poraďte nějakou hračku na vánoce pro 14 měsíční holčičku, už si nevím rady. Za rodinu jsem pokoupila, ale sama teď nevím co koupíme my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29.11.12 14:50

Malému jsem k ročním narozkám koupila Ohrádku na zvířátka. Je to taková krabice ve formě knihy a v ní je vedle sebe 15 bytelných miniknížeček a každá představuje na šesti stránkách jednoduše jedno zvířátko (jméno, co jí, kde bydlí, jak se říká mláděti, jaký dělá zvuk). Má to rád, rád knížečky vyndává a teď už i trochu dává dovnitř, furt s to chce prohlížet :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
29.11.12 14:55

Kuchyňku? :-) Mladší si s ní hraje dlouho, ještě neměla ani rok a už vařila v kuchyňce se starší ségrou. Jinak klasika kočárek, panenka, duplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
29.11.12 14:57

My letos koupili jako hlavní dárek houpacího koně  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
29.11.12 20:05

Jé, tak nejsem sama, co neví, co koupit :).. při narozkách dostala většinu co jsem chtěla a teď?? babo raď :D no řekla sem, že prostě dostane, to co potřebuje, nějaké oblečení, pleny atd.. Myslim, že největší radost bude mít z vlhčenejch ubrousků :D Ale přemejšlela jsem o té kuchyňce :think: tak možná tu zkusím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
29.11.12 21:19

A co dětský nakupní vozíček? Ten kupujeme my, malá bude mít o Vánocích taky 14 měsíců a ráda věci přenáší, vyndavá, dává někam, tak snad se jí bude líbit, pak nějaké autíčko, kostky, hrací mobil. Nebo se mi líbí ještě taký dětský větší telefon se zvuky, kde je sluchátko a tak, stan s plastovýma kuličkama, tunel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
29.11.12 23:31

Dcera loni k vánocům (to jí bylo cca 14m) dostala: kočárek s malou panenkou, enduro odrážedlo, kostky megablocs, kreslící tabulku, xylofon, dětský klavír, dřevěné puzzle a spoustu leporel. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7114
30.11.12 22:00

Na vanoce bude mit dcera 14m. A dostane kuchynku, enduro, chi chi love pejska a oblecenicko. Spolecne s bratrickem dostanou hru od baby genius 3v1. Panenky kocarek atd.mame a ten nakupni vozik asi koupi babicka:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
8.11.15 20:16

obnovuji diskusi

Prosím, máte někdo nějaký typ? Diskuse je 3 roky stará, tak snad i hračky budou teď zase nové…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí