Vanocni Kolotoc

• Otevřená skupina

Pro ty, kteri se nestihli prihlasit do Vanocniho kolotoce, ziji v zahranici nebo chteji darek poslat jen konkretni osobe.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
becky87
2.12.12 21:40

Jsem na tom stejne holky, jediny darek pod stromem, ale ja to teda asi nevydrzim :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Hanullka
2.12.12 22:18

@blorchi Ja tam budu mit vic darecku, ale musela jsem si je koupit sama, takze o nich vim :oops:.

• Citovat
  • Upravit
becky87
2.12.12 22:21
@Hanullka píše:
@blorchi Ja tam budu mit vic darecku, ale musela jsem si je koupit sama, takze o nich vim :oops:.

ja potrebuju vysavac, nutne, takze premyslim, ze si ho taky rozbalim, teda pokud na nej bude :roll: :lol: a nebo ho nadleim detem, to bude prekvapko :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Hanullka
3.12.12 12:00

@blorchi No novy vysavac by se mi taky hodil, ale letos to urcite nevyjde. Ja si vzdycky rikam, hlavne aby tam nejake darecky mely deti. A oni maji nejvetsi radost stejne z pastelek, omalovanek a jinych drobnosti. I kdyz ty reklamy u Animacka - to je katastrofa. Mam pocit, ze letos potrebuji uplne vsechno :cert:, asi jim tu televizi zatrhnu :pocitac:.

• Citovat
  • Upravit
46867
3.12.12 12:13
@Hanullka píše:
@blorchi No novy vysavac by se mi taky hodil, ale letos to urcite nevyjde. Ja si vzdycky rikam, hlavne aby tam nejake darecky mely deti. A oni maji nejvetsi radost stejne z pastelek, omalovanek a jinych drobnosti. I kdyz ty reklamy u Animacka - to je katastrofa. Mam pocit, ze letos potrebuji uplne vsechno :cert:, asi jim tu televizi zatrhnu :pocitac:.

Reklama je mor :cert:. Nejlepe nepoustet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
3.12.12 12:14

Taky nemám ráda animáčka a jejich reklamy.To pak Miška nutně musí mít tohle pak tamto. Fakticky hrůza. Já jako dítě neměla skoro žádné hračky, jen od babičky a tak se snažím aby měl co si přeje ale tohle taky nejde, to bych musela vyhrát sportku abych si to mohla všechno dovolit.Ale zase na druhou stranu chcete dítěti dopřát všechno to co jste vy něměly. Je to těžký. Holky přeji vám krásný den.Pa Dana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5206
3.12.12 12:16

@blorchi nevím jak tvé děti ale malá by s vysavače měla náramnou radost :mrgreen: :mrgreen: Bere ho jako super vozítko :mrgreen: A hlavně jí baví mi ho snad milionkrát vypnout a zase zapnout během vysávání :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
3.12.12 21:28

@Majka12 ahoj nechceš mi poslat adresu?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5206
3.12.12 21:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
3.12.12 21:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5206
3.12.12 21:33

@manca 1 se hned nečerti :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
3.12.12 21:39

@Majka12 Tak mi ji pošli :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
3.12.12 21:39

Holky, ja stejne nekoho musim dat vicekrat :think:, kdyz se mi hlasi sem tam nekdo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5206
3.12.12 21:49

@Weru tak mi taky pošli nějakou další adresu :palec: Budu se chystat na přepadení Ježíška tak ať to mám při jednom :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
3.12.12 23:12
@Majka12 píše:
@Weru tak mi taky pošli nějakou další adresu :palec: Budu se chystat na přepadení Ježíška tak ať to mám při jednom :mrgreen:

Abys pak pod stromem nemela 20 baliku :lol: :lol:.
Jak zase nekdo napise, tak ti urcite nejakou adresu hodim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny