Vanocni Kolotoc

• Otevřená skupina

Pro ty, kteri se nestihli prihlasit do Vanocniho kolotoce, ziji v zahranici nebo chteji darek poslat jen konkretni osobe.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2882
4.12.12 23:36

Holky můžu se zeptat jak to budete posílat? Mě napadlo myslíte, že kdybych to zabalila jen do vánočního papíru a nalepila na to lepící papírek s Adresou, že to dojde? Samozřejmě doporučeně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.12 13:26

Taky se hlásím : :kytka: ) a copak teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
5.12.12 13:33

Ahoj hlásím, že mě dneska dorazil ježíšek. Hned jak přijde manžel musím mu to dát aby mi to dal až pod stromek sama bych to nevydržela :).Ještě se mi moc líbí že je od maminky která bydlí jen 15km ode mě a přitom se neznáme, to je super náhoda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
5.12.12 19:09
@Srnka01 píše:
Ahoj hlásím, že mě dneska dorazil ježíšek. Hned jak přijde manžel musím mu to dát aby mi to dal až pod stromek sama bych to nevydržela :).Ještě se mi moc líbí že je od maminky která bydlí jen 15km ode mě a přitom se neznáme, to je super náhoda :)

Jo, to tak bejvá. Já si psala v diksusi s anonymní, nakonec sebrala odvahu a v SZ se mi odtajnila, a zjistily jsme, že bydlí slovy pět!!! kilometrů ode mně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
6.12.12 00:46

Ahoj, mohla bych se taky jeste pridat? Sice jsem se do kolotoce oficialne prihlasila, ale pak jsem nestihla vcas vyplnit formular s adresou, takze uz nemam protejsek na vymenu :,( Rada se s nekym sparuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
6.12.12 11:11

Ona tě @Weru k někomu přidělí a nebo jestli chceš můžu Ti poslat klidně dárek já. tak bud pošli adresu jí nebo mě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
6.12.12 12:35

@Katchi @GumídekMegí Napiste mi do SZ vase adresy, ja vas nejak podelim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
6.12.12 12:37

@Srnka01 to jsem rada, ze uz dorazil.

Ja nevim, co mam koupiiiit :cert:. Jak nemam indicie, tak tapu. Teda vim, ale pak zacnu premyslet a zjistim, z eto by asi nepotesilo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
6.12.12 12:38
@Weru píše:
@Srnka01 to jsem rada, ze uz dorazil.Ja nevim, co mam koupiiiit :cert:. Jak nemam indicie, tak tapu. Teda vim, ale pak zacnu premyslet a zjistim, z eto by asi nepotesilo :cert:

Taky nevim covece :think: bez tech indicii je to fakt na prd :cert: Ale my jsme holky sikovne, neco uz vykutíme :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2882
6.12.12 18:19

@Majka12 @Weru @blorchi očekávám vaše adresy :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
6.12.12 18:21

Jinak pro ty co jsem adresy měla jsem dnes odeslala. Snad budou maminky spokojeny akorát se omlouvám za zabalení. Pomáhala mi dcera a nechtěla jsem jí kazit radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
6.12.12 20:20

@Weru Kdybys měla nějakou vyloženě lichou maminku, pošli adresu! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
6.12.12 20:49
@manca 1 píše: