Vanocni Kolotoc

• Otevřená skupina

Pro ty, kteri se nestihli prihlasit do Vanocniho kolotoce, ziji v zahranici nebo chteji darek poslat jen konkretni osobe.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46867
19.12.12 21:50
@manca 1 píše:
Tak já jsem asi jediná zlobila nebo je tu ještě někdo kdo zůstal bez dárečku?

ja :mavam:,ale mne to nevadi, ja si pockam. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
20.12.12 12:19

Ahoj tak balíček mám na poště z Kamenného Újezda tímto mamince moc děkuji :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
20.12.12 14:22

Holky, je mezi Vámi nejaka Štěpánka? Jestli jo, prosím o sz :hug:

• Citovat
  • Upravit
8921
20.12.12 19:12

Devcata, jsem nadsena :dance: :srdce: :kytka: dneska mi prisel neocekavany Jezisek od maminky, ktere jsem posilala darek ja. Myslela jsem, ze se mi balik vratil a to bylo prekvapeni, kdyz uvnitr moji krabice byly darecky pro nas :potlesk:
Timto Jeziskovi mockrat dekuji, darecky mam velkou chut rozbalit, ale snad to vydrzim a nadherny venec z koreni a suseneho ovoce udelal velkou radost, uzasne voni :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
20.12.12 19:44

Tak hlásím, že balíček mám doma schovaný a mně přidělená maminka má balíček už také doma.
Přeji Vám všem krááásné Vánoce, pohodu, štěstíčko a hlavně zdravíčko. :hug: :mavam:

Příspěvek upraven 21.12.12 v 01:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.12 22:09

To jsem ráda, že vonící věnec se líbí :-)) snad i ostatní dárečky potěší :hug: my jsme též plní očekávání co nám Ježíšek přinesl :)) hlavně mě zaskočila ta kupa dárků já čekala nějakou obálku s maličkostí :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
21.12.12 12:36
@Keshi píše:
Tak hlásím, že balíček mám doma schovaný a mně přidělená maminka má balíček už také doma.
Přeji Vám všem krááásné Vánoce, pohodu, štěstíčko a hlavně zdravíčko. :hug: :mavam:Příspěvek upraven 21.12.12 v 01:31

I tobe preji krasne Vanoce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
21.12.12 14:28

Neboj, jsou to fakt jen malickosti :oops: hlavne tady u nas se neda nic moc poridit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
21.12.12 23:44

@Emilie Moc moc děkuji za balíček :hug: Už se těším až ho pod stromečkem rozbalím :dance: :dance: @Weru Tobě bych chtěla poděkovat za to, že jsi pro nás uspořádala náhradní kolotoč :hug: :kytka:

Příspěvek upraven 22.12.12 v 20:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
22.12.12 13:27

Moc děkuji mamince M. za dáreček :hug:, čeká ve skříni. Dorazil do naší malé vesničky dnes, o to větší je to pro mě překvapení, opravdové - ježíškovské /však to taky Ježíšek psal/.
Holky, všem krásné Vánoce a hodně štěstí, lásky a hlavně zdraví v Novém roce.

• Citovat
  • Upravit
1434
22.12.12 14:02

Ahoj,
balíček včera dorazil, moc děkuju mamince Ivě z B. u Brna, balíček jsem hned schovala, aby mě to nelákalo :-)
Krásné Vánoce všem!
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
22.12.12 16:03
@manca 1 píše:
@Emilie Moc moc děkuji za balíček :hug: Už se těším až ho pod stromečkem zabalím :dance: :dance: @Weru Tobě bych chtěla poděkovat za to, že jsi pro nás uspořádala náhradní kolotoč :hug: :kytka:

Doufám, že potěší :hug: hlavně při odpočívání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ifm
126
22.12.12 23:51

Chtěla bych popřát všem příjemné a klidné Vánoce a taky moc poděkovat Weru za náhradní kolotoč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.12 07:59

Také přeji všem mooc krásné svátky! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.12 08:08

@Katchi však je to o maličkostech :-))

• načítám...
  • Citovat