Vanocni Kolotoc

• Otevřená skupina

Pro ty, kteri se nestihli prihlasit do Vanocniho kolotoce, ziji v zahranici nebo chteji darek poslat jen konkretni osobe.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5206
23.12.12 21:38

Z oblohy se sypou hvězdičky,
slyšet jsou koledy z dáli,
zvěstuje anděl maličký,
ať splní se vše, co k Vánocům jste si přáli.
Krásné Vánoce Vám všem přeje Majka s Eliškou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
24.12.12 15:07

Všem přeji Šťastné a Veselé Vánoce, bohatého Ježíška a do Nového roku hodně zdravý a lásky. Dana a kluci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.12.12 20:20

Tak asi mě tu ukamenujete :( vrátil se mě zpět dáreček pro paní:Danu ze Zliv 373 44.Moc prosím ať se mě ozve dáreček obratem odesílám!!!jen se jí chci moc omluvit…špatně jsem napsala číslo popisné :( :oops:

:oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
24.12.12 20:42
@Kateřinka Eliška píše:
Tak asi mě tu ukamenujete :( vrátil se mě zpět dáreček pro paní:Danu ze Zliv 373 44.Moc prosím ať se mě ozve dáreček obratem odesílám!!!jen se jí chci moc omluvit…špatně jsem napsala číslo popisné :( :oops::oops:

To vůbec neva. Já to přežiju ;).Krásné vánoce. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.12.12 20:48
@Srnka01 píše:
To vůbec neva. Já to přežiju ;).Krásné vánoce. :mavam:

JÉÉÉ děkuji moc že se nezlobíte :úhned zítra vám to odešlu pokud najdu otevřenou poštu:)jsem z vesnice :)ještě jednou se omlouvám za pozdního ježíška :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
24.12.12 20:56
@Kateřinka Eliška píše:
JÉÉÉ děkuji moc že se nezlobíte :úhned zítra vám to odešlu pokud najdu otevřenou poštu:)jsem z vesnice :)ještě jednou se omlouvám za pozdního ježíška :oops: :oops: :oops:

S tím se netrapte. Poštu jistě najdete otevřenou až ve čtvrtek. dřív to nemá cenu zkoušet, jen se uběháte. Užívejte vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.12.12 21:09
@Srnka01 píše:
S tím se netrapte. Poštu jistě najdete otevřenou až ve čtvrtek. dřív to nemá cenu zkoušet, jen se uběháte. Užívejte vánoce.

no zítra stejně kuli něčemu musíme do města tak to aspoň zkusím:)jinak si také užívejte vánoce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
24.12.12 23:36

@Majka12 Krasne Vanoce i Vám :hug:

• Citovat
  • Upravit
2040
25.12.12 15:29

Mě dáreček nepřišel. Ale aspoň mě hřeje pocit, že já dárek odeslala a snad udělal radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.12.12 18:00

Také přeji krásné svátky a dárky mi udělali fakt velkou radost, to mě těší, že má někdo podobný vkus, Grešíka piju každý den :-)))) a rybička je super máme jí pověšenou na zácloně v jídelně :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
25.12.12 18:10
@Kacaacert píše:
Mě dáreček nepřišel. Ale aspoň mě hřeje pocit, že já dárek odeslala a snad udělal radost. [/citace)
Třeba se jen zasekl na poště. Mě měly přijít ještě z obchodu nějaké dárky a taky nepřišly ač obchod garantoval dodání, ale pošta měla jiné mínění. Přeju ať vám ještě dojde.

Jinak já moc děkuji mojí mamince z ČB za krásnou šálu. Jak kdyby věděla že je miluju. Díky moc.Dana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
25.12.12 22:15

@Srnka01 Tak to jsem moc ráda, že se líbila :)
Mně zase Ježíšek donesl řasenku, vonné tyčinky a vánoční ozdobu, za což moc děkuji!!:) Řasenka mi zrovna kriticky docházela a chystala jsem se po svátcích do drogérky pro novou :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2040
25.12.12 22:23

@Radulák Jé to jsem ráda, že jsem udělala radost. Měla jsem strach, abych se aspoň trochu trefila. Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
3.1.13 12:39
@Kacaacert píše:
@Radulák Jé to jsem ráda, že jsem udělala radost. Měla jsem strach, abych se aspoň trochu trefila. Katka

Stale nedorazil? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
25.11.13 17:26

PRO TY, CO NESTIHLI VANOCNI KOLOTOC.
:mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek