Vysavač Vorwerk – podělte se o pozitivní a negativní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
20.9.17 11:20

Vybrali jste si správně. V srpnu byl vyhodnocen jako nejlepší vysavač na trhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1494
22.9.17 08:29

Ahoj, děvčata. I my máme doma vysavač VW. Nedávno jsem našla ten čistící přípravek na koberce… KOBOSAN? Je sice už starší, ale pořád hezky voní, tak jím chci koberce zkusit vyčistit. Ale zapomněla jsem už, jak se topužívá :roll:?!? Mohly byste mi, prosím, poradit? Děkuji a hezký den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
22.9.17 13:22

Záleží jaký máte model, posypete koberec a nasadíte zaklepávací kartáče jsou v takových kazetkách, vysavač nevysává, ale zapracovává ten prášek do koberce. Nechejte to aspoň hodinu působit a pak vytáhněte ty kazety, dejte normální kartáče a vysajte. Koberec je zbaven špíny, roztočů a plísní, krásně se vám rozzáří barvy a provoní celý byt. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1494
22.9.17 13:40

@proco Děkuji!! Mám asi úplně ten nejstarší model. Už jsem si ten návod našla i na netu…a fígl bude asi v tom, že nejspíš nemám ty zapracovávací kartáče :think: :nevim:!! Zkusím je pohledat a kdyžtak prášek zapracuji nějak ručně, kartáčem…?? Stejně ten prášek je už starý, tak kdoví, jak bude účinkovat…Děkuji za rady ahezký víkend přeji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
28.9.17 18:00
@proco píše:
Vysavač je k dostání už od 12tis. a nástavec vysávání s vytíráním je k nezaplacení, ušetří spoustu času a námahy. :potlesk:

Kde se dá za takovou cenu nový koupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.10.17 12:14
@proco píše:
Vysavač je k dostání už od 12tis. a nástavec vysávání s vytíráním je k nezaplacení, ušetří spoustu času a námahy. :potlesk:

Taky prosím o info, kde je k sehnání za tuto cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.10.17 22:20
@proco píše:

Kde, prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
25.11.17 15:31

Mám vorwerky už tři, ten nejstarší VK122 je ještě s látkovým sáčkem, potom VK131 vajíčko a teď nejnovější i s nástavcem na vytírání. I ten nejstarší, který mám cca 20 let, je stále funkční a v naší domácnosti je asi nejvíc využívaný na uklid aut. Nikdy jsem neměla u těchto vysavačů žádnou závadu, takže jediná další investice byla do nových kartáčů a běžného spotřebního materiálu - sáčky, vůně atd.
Využívám i různé nástavce na likvidaci pavučin, prachu z hůře dostupných míst (lustry, lampy, poličky, žaluzie, radiátory a podobně.
Ten nejnovější vysavač je naprosto geniální, jsem z něj nadšená. Pořídila jsem si i čistič oken a mohu říct, že tak rychle jsem v celém domě okna ještě neumyla.
Takže milá děvčata, já vřele vorwerk doporučuji i když je cena opravdu celkem vysoká.
Pokud některá budete mít dotaz k vysavači, napište, ráda odpovím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.12.20 18:15

Reklamace

Dobrý den lidi.
Chtěl bych se zeptat, máte někdo zkušenost s reklamací? Před rokem a půl jsem si koupil Kobolt VK200 a teď mi začal vyhazovat pojistky, tak ho budu posílat na reklamaci. Dost mě to zaskočilo, protože jsem měl předchozí zkušenosti s Koboltem 130 a po 22 letech pořád jede bez problémů. Chtěl bych jenom vědět, kdo tu zkušenost má, aby mi dal vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný