Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Proboha, já vám to nikomu nezávidím, kdybych chtěla zítra si jich můžu koupit kolik chci.. Trochu Mi to připomíná zázračné hrnce za 30 tisíc, ve kterých se vaří taky několik let.. Nože za 10.000,– které taky kraji do dnes… Deky za 15.000,– atd. Když jsem tedy na stránkách této firmy chtěla najít nějaké parametry o tom vysavači, tak tam píšou jen jak je skvělý, výkonný, vysává po prvním přejetí… Ale žádné opravdové parametry.. No teleshoping hadra. ![]()
No a teď jsem si přečetla diskusi, a opravdu někteří píšu, že je to šmejd. Mimochodem ani jeden uživatel co ho tak hrozně chválí nenapsal, aspon příkon a výkon… Všichni jen ze ho mají několik let.. Ale chápu, když už jste si ho koupili, nezbývá vám nic jiného než ho chválit. ![]()
Kupujete originální sáčky z ofic. webu nebo nějaké jiné? Váhám, jestli mám jít do těchto…http://www.sackyvysavace.cz/cz-detail-1214190-vorwerk-kobold-fp-140.html
Dobré odpoledne, chtěla bych obnovit diskuzi, prosím kde sehnat tento vysavač, aby nebyl až tak předražený, jde mi hlavně o ten nástavec na vytírání, děkuji za rady.
@Ivetka25 : podívej se na webové stránky : www.vk-vysavace.cz
Najdeš tam vše, co potřebuješ.
Tak potom na originál stránky vorwerk. Vygoogli si vorwerk a tak to snad najdeš.
![]()
Nic proti, ale jakýkoliv vysavač za 12.000+ který není robot, průmysl a nebo centrál je s největší pravděpodobností předražený krám. Spousta argumentů typu vydržel nám 15 let a více jsou sice super, ale pořád nevyvrací fakt, že se jedná o předražený stroj. Jelikož výrobní cena i těch „nejlepších modelů“ je do 5.000 Kč a když připočtete rozumnou marži (i 100%) a další náklady, přes 12.000 se nedostanete, ani kdybyste chtěli.
Plně souhlasím s Brulinkou.
@Er50 píše:
Nic proti, ale jakýkoliv vysavač za 12.000+ který není robot, průmysl a nebo centrál je s největší pravděpodobností předražený krám. Spousta argumentů typu vydržel nám 15 let a více jsou sice super, ale pořád nevyvrací fakt, že se jedná o předražený stroj. Jelikož výrobní cena i těch „nejlepších modelů“ je do 5.000 Kč a když připočtete rozumnou marži (i 100%) a další náklady, přes 12.000 se nedostanete, ani kdybyste chtěli.Plně souhlasím s Brulinkou.
Er50 a Brulinka: Prosím nepruďte tady, děkuji.
Moji rodiče mají už nějakých pár let Vorwerk a je to ten nejlepší vysavač, který jsem kdy držela v ruce. Protože jsem chtěla ušetřit, koupila jsem si supr výkoný vysavač, který podle D-testů a podobných testů vyhrál všechny kategorie, kterým se všichni kdo ho mají chlubí jak je skvělý a bohužel jsem zklamaná. Nic takového jako Vorwerk to není. Sice je opravdu dobrý, vysaje všechno, ale člověk se s tím natahá. Byla jsem zvyklá, že Vorwerk jezdí sám a nemusím s ním prakticky skoro hýbat a vysávání mě bavilo, ale teď bohužel ne. Takže jakmile mi tento nový klekle (počítám že nevydrží takovou dobu jako vorwerk samozřejmě), tak si koupím Vorwerk ![]()
Brulinka tak mluví, protože neví co vorwerk umí. Kdyby si po tom svém dobrém vysavači za 3000Kč vysála tím šmejdem(jak nazývá vorwerk),tak by jí to docvaklo.Ona si opravdu myslí, jako spousty dalších lidí, že když vysaje, tak má uklizeno. Stejně jsem mluvila i já před víc jak deseti lety, když si maminka pořídila tento vysavač. Pochopila jsem, až jsem si pozvala obchodního zástupce, který mě vysál z koberce tolik prachu, že jsem tomu nechtěla věřit co všechno tam zůstalo po vysátí klasickým vysavačem. Proto se vorwerk prodává přímým prodejem už tolik let a po celém světě, aby zákazník viděl co opravdu umí. Stala jsem se také poradkyní, pracuji u firmy třetí rok a jsem přesvědčena, že prodávám kvalitní výrobek, který získal ve světě spoustu ocenění a známku kvality, což mluví za vše. Proto bych chtěla vzkázat Brulince a jí podobným: Nehažte nás do jednoho pytle se šmejdy.
@proco Jo, kvalitní výrobek to je, o to se nehádám, nicméně předražený je taky
Tedy máme ho doma taky, ale jen protože jsem ho ulovila v bazaru, do nového bych ty prachy nedala.
Není levný, ale mercedes je taky dražší než trabant, mám pravdu? ![]()
No jooo prodejci vorwerku se na mě vrhli.. Hele sorry nadávat mi můžete jak chcete, ja si stojím za svým. Je to stejná pakáž jako šmejdi co prodávají, deky za 15 tis. lampy za 20 tis. Nebo nože Zepter. A podobně.. Známá babičky ma ty vysavače dva a leží ji ve sklepě..!! Jste obyčejní podomní prodejci, co vnucuji lidem tyto předražené vysavače