Vysavač Vorwerk – podělte se o pozitivní a negativní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4780
21.6.11 22:19

My jsme se nechali „přemluvit“ na Nilfisk. Za 23 tisíc. Vysává hezky, ale nikdy už bych do něho nešla. Zas ty peníze jsme mohli mít tři určitě ještě lepší. Věčně ucpané filtry, smrdí to pak jak bolavá noha, sáčky se dají koupit jen origo přes net a s poštovným vyjdou 4 na 600. Katastrofa. Už by mě v životě nikdo neukecal. Vorwerk má tchýně, je s ním spokojená, ale má už ten starší typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
21.6.11 22:31

my ho meli, babicka ho jeste ma a ja si ho pak budu kupovat taky, je to nejuzasnejsi vysavac, co jsem videla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
21.6.11 22:42

Ahoj, já ten vysavač nemám…používali jsme ho před x lety v práci a špatně se s ním manipulovalo a do rohů se dostat…no nešlo mi to. Jako sousedka člověka, který má doma starý vorwerk můžu říct, že i pro sousedy to nebude zrovna úžasný stroj. Vysávají s ním pod námi a je to, jako kdyby tam jezdili se sekačkou na trávu. Mají stejný byt jako my a vysání celého bytu (slyším, kde zrovna vysávají :-D) jim trvá zatraceně dlouho. No asi to berou hodně poctivě či co. Ale nějak vysát musí, nepíšu to jako naštvaná sousedka :-D…spíš další zkušenost z jiné strany :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.11 07:27
Anonymní píše:
Je tu někdo s novými zkušenostmi? Dealerka za mnou byla a chce necelých 25 tisíc za vysavač s příslušenstvím (bez jedné dlouhé hubice a nádstavce), s tím to stojí 32 tisíc. Vysavač se mi líbil, hlavně vysál neuvěřitelné množství prachu i po mém vysavači MIELE, ale ty peníze jsou fakt nekřesťanské. :( Nevíte někdo kolik mají ti prodejci provizi? Přišla s tím známá, tak snad by mohla něco slevit, ale nijak se na to zatím netvářila. (Píšu jako anonym, známá tu má profil.)Máte někdo levnější vysavač, který dokáže totéž?

tak se podívej na net, pohledej, a můžeš koupit zánovní třeba tam.
provizi za to známá až tak velkou nemá, ale docela mě zaskočilo „že by ti mohla dát slevu“. 8-o Myslíš že ona peníze nepotřebuje? je to na tobě jestli ho koupíš nebo ne. Asi už vím proč jsem nikdy nechodila předvádět ke známím … :roll:

jinak z mých osobních zkušeností ..lidi co ho mají jsou s ním spokojení. Já jsem v práci nešťastná když musím vysávat a tahat vysavaš za sebou :D. Mám nejnovější vorwerk, mamka a ségra mají ten co byl před rokem (VK 136) a tchýně má už asi 12 let VK 130. Žádná by jsme neměnili. že by dělal větší hluk než klasický vysavač s 2000W to si nemyslím :D.

inko lenka

• Citovat
  • Upravit
4780
22.6.11 08:12

Mě to s tou slevou taky není jasný, ale je pravda, že jsme u nás měli paní, která nabízí Vorwerk a taky tady povídala něco o slevě, ale jen v případě, když si to koupíme IHNED!!!! Nebylo možné si na ni vzít telefonní kontakt a koupit si ho třeba za týden. A navíc ještě jsme měli dostat polštář a peřinu do postele, když seženeme 2 lidi, u kterých se předváděčka udělá, sehnali jsme a paní už jsme neviděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
22.6.11 09:11

Vysavač mě taky zaujal. Projíždím diskuse a píšou tam:

1. sáčky že se ucpávají, takže se musí velice často měnit i když nejsou plné. (Že při předvádění se nic neucpává, protože sáčky nepoužívají.) Je to pravda?
  2. Taky jsem narazila na info, že 1× ročně si člověk může zavolat zdarma technika a ten stroj vyčistí a prohlédne. Platí to ještě, nebo to je fáma? A nebo to platí jen v době záruky?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
22.6.11 10:28

ahoj holky zrovna vcera jsem tu mela na predvadecce pani od vorwerku, tchyne chtela dostat darek jsem se jsme rekli at nam to teda ukaze. tchyne ho ma uz 15 let a byla na nej jen jedna oprava a vysava dal. chtela po nas 32 tis za celou sadu vcetne kartacu a kdyz jsme rekli, ze je to drahy, tak 16000 tis za pristroj bez nastavcu, a ze pry maj tenhle tydne akci na splatky bez navyseni. bude na 10 nebo 20 splatek, vysavac se mi libil, koupila bych si ho bez toho prislusentvi, jak tu nekdo psal taky mam miele a zrovna levnej uplne byl, kdyby prisli driv tak si ho koupim , taky po me chtela 2 lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
22.6.11 13:28

Rodiče taky mají vorwerk, starší model, už snad 12 let, možná víc :think: Jsou spokojení, já jsem ho používala dlouho a nemám výhrady.
Ale osobně bych si ho nekoupila, alergie v rodině žádné nemáme a myslím, že úplně bohatě by nám stačil mnohem levnější vysavač :nevim: Prostě ty peníze bych za to nedala.
Jediné, co se mi nelíbilo, byly ty šíleně drahé originální sáčky. Děda se snažil to nějak obejít, vždycky ten použitý nějak nastřihl, vysypal, zalepil a použil znovu, ale vysavač se nějak zanesl :-D Reklamace tedy byla uznaná, ale s upozorněním, že naposledy a že máme používat originální sáčky :lol:

S prodejem a provizí neporadím, to nevím.

Kiwio, taky mi přijde, že se ty sáčky ucpávají. Ale jak říkám, nevím, jestli to není spíš tím dědovo vylepšovákem :-D
Servisáka na vyčištění jsme nikdy neměli :nevim:

• Citovat
  • Upravit
347
22.6.11 20:24
  • Mně taky dealerka nabízela splátky bez navýšení, ale neříkala že je to jen akce na týden.
  • Co ale říkala je, že pokud si vysavač koupím, tak v červnu a červenci je akce, že všechen spotřební materiál dostanu dvakrát.(sáčky, čistící směs, nějaké tekuté čističe tam byly atd.) Nevím, ale jestli je to jen „osobní akce dealera“, nebo i v celém prodeji.
  • Oni ty ceny vysavačů mají dealeři nastavené všichni stejně? U všech je za stejnou cenu vysavač + určité příslušenství a spotřební materiál? Nevíte?
  • Docela mi přišlo divné, že mi dealerka nechtěla dát žádný prospekt, leták .. ani když jsem si chtěla okopírovat stránku s nafoceným příslušenstvím co je v dané ceně, tak to taky odmítla. Chtěla jsem si o investici promluvit s rodinou a ne něco podepsat rovnou. Tím mě fakt naštvala. :twisted:

Příspěvek upraven 07.07.11 v 08:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.11 21:27
  • cena vysavače je po celé ČR stejná
  • ano, za 2 doporučení )předvedení u vaich známích) by jste měli dostat dárek, ale mělo by dojít na předvedení k prodeji … někdy se stane že OZ není zrovna fér, a prostě papír nepošle.
  • sáček se neucpává, mám ho doma rok. je pravda, že ten předchozí model s boxem nahoře byl dlemého lepší (zadejte VK 136, nejnovější model který je rok v prodeji je VK 140)
  • při předvádění se vysává do demopomůcky a šátku, ale z nich se to pak vysaje normálně do vysavače, aby byli šátky čisté pro další předvádění.
  • vysavač má stálou cenu, dá se koupit jen vysavač samotný, pak sada s hadicí a různými nástavci, a nakonec obě předchozí varianty + další hadice s elektrickým klepačem do ruky na čalounění dohromady. Dle toho je samozřejmě upravena cena.
  • nemůžete věřit všemu co vám OZ napovídá, ať už je to vorwerk, rainbow nebo jiný ;). mě taky paní od rainbow tvrdila že ten prachobyčejný hepafiltr není filtr ale neutralizér, což je absolutní ptákovina že. každý si to řekne po svém, lidi slyší na všechno … takže nabídka kup te´d bez akontace, a ještě ti dám první splátku za 2 měsíce .. no kdo by odolal ;).nebo jak tu někdo psal bez navýšení .. prd, jednu splátku zaplatíš
  • jo, dělají to, že jednou za rok se u vás někdo zastaví od firmy a prohlídne vysavač, popř. vám obědná potřebné sáčky a pod.a to nejen v době záruky ale i potom. Mmch vorwerk dává záruku 5 let!!!

Kiwio - vorwerk žádné letáky ani prospekty neměl a nemá za to dám ruku do ohně. Podívej se na net na jejich stránky, i když tam toho moc k vidění stejně není. nevím co ti na tom přijde divného … to je něco jako výrobní tajemství. nemá to nikdo ani jiné firmy. s rodinou si můžeš promluvit i bez toho ;). jinak máš nárok na to do 14 dnů odstoupit od smlouvy ;).

Ještě nějaké dotazy??? :wink:

Inko lenka

• Citovat
  • Upravit
Lukbobas
6.7.11 00:24

Vorwerk

Ahoj. Máme jej doma už deset let a co se jen změnilo tak nový filtr, který má expiraci jen pár let. No a pytlíky, ty se do něj musí kupovat pořád :-), pořád se plní a plní asi vysává dobře hoch. Vřele jej doporučuji.

• Citovat
  • Upravit
23
17.7.11 23:18

Já si vysavač vorwerk pořídila na radu mé maminky, která si pořídila fungl nový. Byla a je s ním nadmíru spokojená. Já bohužel tolik peneěz neměla, tudíž jsem si pořídila starší typ z bazaru. Jediné, co jsem musela dokoupit byli sáčky a nové rotační kartáče. Nyní ho mám 2 roky........... Vysávám opravdu KAŽDÝ den, jelikož máme 2 kočky a musím říct, že bych neměnila!!!!!! Rotační a vibrující hlava vytáhne špínu opravdu z hloubky, koberec krásně načechrá a nevypadá slehle :-) Za mě 100% ANO!!! Invetice se ti stonásobně vrátí!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
22.8.11 17:08

Ahoj,já jsem spojená,už ho máme moc let,a nemůžu si na něho ztěžovat.Já doporučuji,sice je drahší i sáčky nejsou nejlevnější,ale stojí za to:-)

• Citovat
  • Upravit
8283
22.8.11 19:30

já ho ted budu mít 3 rokem a spokojená jsem, rozhodně toho pobere víc než normální vysavač. Kupovala jsem ho v době kdy jsem měla dítě, které mi zrovna lezlo a cpalo do pusy vše co našlo, takže jsem neváhala, za zdraví dítěte mi to stálo, opravdu toho pobere víc než dost. a minulý měsíc mi volali z vorwerku že mají v akci pytlíky 6 ks za 390 což není zas tak hrozný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gredy
18.1.12 14:31

Doporučuji

Asi to není aktuální, ale přesto doplním i svoji zkušennost. Já mám tento vysavač (tehdy to byl mocel VK122) už 15 let. Koupil jsem si ho po dvouleté zkušennosti, kdy jsme ho měli ve společné domácnosti s přítelkyní. Po rozchodu jsem neváhal a koupil jsem si tento vysavač i do své nové domácnosti. Stál tehdy 15ooo,–Kč. Dodnes pracuje bez jediné závady a poruchy. Hlavně jsem ho tehdy pořizoval proto, že jsme měli psa, který pouštěl chlupy. Tenhle verk to všechno posbíral. Nijak nadměrně nedělá rámus, prostě funguje. A funguje spolehlivě. Neznám současné inovované typy, ale vím, že ty staré se ale dají koupit nové - nepoužívané na Aukru a cena je bez příslušenství tak do 5 tisíc.
Já za sebe jsem nákup nikdy nelitoval a mohu ho jen doporučit.
P.S. Brácha si pořídil za šílené peníze asi 30 tisíc stroj na „mokré“ vysávání, s tím mým se to nedá srovnat, ten jejich je slabota :) .
Moje rada - Neváhej a kup!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný