Vysavač Vorwerk – podělte se o pozitivní a negativní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
5.12.14 17:06

Pro brulinka:
Pochopil jsem, že chcete jen prudit a provokovat i když jsem nepochopil proč. Na svoji otázku jste jistě našla odpověď v této diskusi, když už jste sem našla cestu. Je tedy zbytečné vám jakkoliv odpovídat, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
5.12.14 17:20

Néééééééé, já nechci prudit… Celou diskusi jsem nečetla. Dnešní situace s babčou mi připadá jak vystřižená z dokumentu o šmejdech. Tak jsem trochu vytočená. Prudit nechci, jen nechápu co je to za vysavač za takové peníze?? To bude něco podobného jako hrnce, které rozmražují za studena a hrnce s tak tajnou složkou. kterou tam ani nenajdete :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
5.12.14 17:47

@brulinka tak si přečti tu diskuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
5.12.14 17:53

Přispěju svoji trochou do mlýna - máme tento vysavač již od r. 1997!!!, a jsme spokojení, protože vysaje perfektně všechny chlupy zvířecích miláčků a používáme ho přitom velmi často. Pravda, už jsme tam měnili přívodní šňůru, ale jinak v pohodě jede, nikdy žádná porucha, nic. Je pravda, že cena je vyšší, ale ukažte mi vysavač, který je v provozu 17 let a spolehlivě vysává. :mrgreen:
Za tu dobu se ta cena dávno zaplatila… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.12.14 17:55

Pro Brulinka:
Když nechcete prudit, tak proč si o tom nejdřív něco nepřečtete. Zbytečně to zesměšňujete, což vypovídá pouze a jen o vaší hlouposti.

Příspěvek upraven 05.12.14 v 18:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
5.12.14 18:22

Taky jsme spokojeni a to maximalne. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
5.12.14 19:44

Ok, končím diskusi. Vysavač za tyhle prachy by měl začít sám vysávat, jen když na to pomyslím. :roll: :mrgreen: :mrgreen: Nebudu Vám brát iluze, ale naletěli jste podvodníkům, stejně jako moje babička a spousta dalších lidí, ale nevadí já se snažila aspon ty budoucí potencionální zákazníky odradit od tohohle absolutně nesmyslného nákupu. Užij te si svůj vysavač za 20.000,– :mrgreen: :mrgreen: Určitě vysává tak krásně, jako vysavače za max. 4000,– :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
5.12.14 20:04

@brulinka A není každého problém, za co si své peníze utratí, tobě je do toho prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.14 20:12

@brulinka ale reaguje podrážděně kvůli babičce :roll: Asi se není čemu divit v dnešní době. Ale tenhle vysavač mívala kdysi moje extchýně a něco tak geniálního už jsem v ruce neměla. Suché čištění, naklepávač koberce a matrace po vysátí byly jako nové :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
5.12.14 20:15
@Fíííjááá píše:
@brulinka ale reaguje podrážděně kvůli babičce :roll: Asi se není čemu divit v dnešní době. Ale tenhle vysavač mívala kdysi moje extchýně a něco tak geniálního už jsem v ruce neměla. Suché čištění, naklepávač koberce a matrace po vysátí byly jako nové :palec:

Jasně, tak to si má ale probrat s babičkou a neprudit ty, kteří se rozhodli, že ho i za tyhle peníze chtějí a jsou s ním spokojeni. Jinak já ho mám taky, pravda kupovaný z bazaru za hubičku, ale taky už ho za nic jiného měnit nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
6.12.14 00:46

Máme ho taky dlouho, cca 8r.,ale teda nikdo nám každý rok nezavolá a ani neudělá servis :nevim: To se stalo 1 nebo 2× a už nikdo nepřijel. Nevím, kde je chyba :nevim: Ale jinak jsem spokojená, jen teda častěji měním sáčky, protože okýnko se zakryje oranžově a i znatelně hůř saje.Po výměně je to zase dělo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
6.12.14 23:27
@brulinka píše:
Ok, končím diskusi. Vysavač za tyhle prachy by měl začít sám vysávat, jen když na to pomyslím. :roll: :mrgreen: :mrgreen: Nebudu Vám brát iluze, ale naletěli jste podvodníkům, stejně jako moje babička a spousta dalších lidí, ale nevadí já se snažila aspon ty budoucí potencionální zákazníky odradit od tohohle absolutně nesmyslného nákupu. Užij te si svůj vysavač za 20.000,– :mrgreen: :mrgreen: Určitě vysává tak krásně, jako vysavače za max. 4000,– :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mavam: :mavam:

Děvče, připadá mi, že z tebe mluví ta „nesmrtelná teta“ :lol:
Pohanět to, co si sama nemůžu dovolit, hm… :think:, to je pěkně blbá vlastnost. Já měla možnost např. na pár dní vyzkoušet superluxusní auto (nebudu psát značku), o kterém vím, že si ho nikdy nekoupíme, nikdy si ho nebudeme moci dovolit, ale nikdy bych neřekla, že je to předražený krám, naopak, oba jsme se s mužem do něj „zamilovali“ :lol:.
A na závěr - rozhodně si nemyslím, že nikdo z nás, kdo používá jmenovaný vysavač BEZ PROBLÉMU více jak 15 let, rozhodně podvodníkům nenaletěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
7.12.14 00:12

Proboha, já vám to nikomu nezávidím, kdybych chtěla zítra si jich můžu koupit kolik chci.. Trochu Mi to připomíná zázračné hrnce za 30 tisíc, ve kterých se vaří taky několik let.. Nože za 10.000,– které taky kraji do dnes… Deky za 15.000,– atd. Když jsem tedy na stránkách této firmy chtěla najít nějaké parametry o tom vysavači, tak tam píšou jen jak je skvělý, výkonný, vysává po prvním přejetí… Ale žádné opravdové parametry.. No teleshoping hadra. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
7.12.14 00:17

No a teď jsem si přečetla diskusi, a opravdu někteří píšu, že je to šmejd. Mimochodem ani jeden uživatel co ho tak hrozně chválí nenapsal, aspon příkon a výkon… Všichni jen ze ho mají několik let.. Ale chápu, když už jste si ho koupili, nezbývá vám nic jiného než ho chválit. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
8.12.14 21:35

sáčky?

Kupujete originální sáčky z ofic. webu nebo nějaké jiné? Váhám, jestli mám jít do těchto…http://www.sackyvysavace.cz/cz-detail-1214190-vorwerk-kobold-fp-140.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný