Vysavač Vorwerk – podělte se o pozitivní a negativní zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16
16.2.06 19:49

Vysavač Worverk

Chci se zeptat všech lidiček, co si koupili vysavač Worverk, můžete mi napsat jaké s ním máte zkušenosti? Myslíte si, že je skutečně tak dobrý, jak je drahý? Nebo se vám zdá, že to není zas nic tak úžasného.
Dík za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
16.2.06 20:38

Ahoj Savano,

máme jej už 2 roky a jsme spokojeni, až na jednu závadu, kterou jsme museli dát k opravě v záruce. Pokazil se mikrospínač. Jinak s ním vysávám i lino a vertikály a nedám na něj fakt dopustit. Jen je moc drahý, vyšel nás i s čistícími kartáči na koberce a sedačky na 31 000 kč.. Ale vstupem do EU ho slevnili o 8000 Kč, tak si myslím, že teď už je mnohem dostupnější. Jsme s ním opravdu spokojeni a vzhledem k tomu, že jsem alergik a on má moc dobrý mikrofiltr na roztoče, tak já od té doby cítím velkou úlevu.

Pá Verča + Nikolka

• Citovat
  • Upravit
KKačka
25.2.10 15:19

Ahojky, já s vysavačem moc spokojená nejsem. Není to žádný zázrak a hlavně jsou zbytečně drahé sáčky a ostatní příslušenství.

• Citovat
  • Upravit
Jiří
21.3.10 11:49

11let spokojenosti

Vysavač vlastníme cca.11let cena cca.22tis a stále úžasně funguje.Koupili jsme jen vysavač bez příslušenství a stále funguje vše bez závad. Nahradní pytlíky a filtry kupujeme jednou za cca1,5-2 roky v sadách a cena je 1650kč, během celé doby kupujeme i neoriginál pytlíky cca.130kč 6ks a plní také svoji funkci,i když píší že se tím může vorwerk poškodit, DOPORUČUJI myslím že je to dobrá investice. S pozdravem Jiří.

• Citovat
  • Upravit
Bohumila
13.6.10 14:04

náhradní sáčky

Dobrý den chtěla bych se zeptat na ty náhradní sáčky do vysavače worverk za 130Kč,kde se dají sehnat a do jakého typu worverku jsou.Děkuji Bohumila

• Citovat
  • Upravit
Jiří
13.6.10 19:41

Kupovali jsme je v elektru Planeo Chomutov, momentálně je objednáváme přes Aukro,kde je k dostání mnoho příslušenství orig. i neorig. za rozumnou cenu.

• Citovat
  • Upravit
FRANTAZal
20.6.10 06:46
KKačka píše:
Ahojky, já s vysavačem moc spokojená nejsem. Není to žádný zázrak a hlavně jsou zbytečně drahé sáčky a ostatní příslušenství.

Já vůbec ne,nejen cena je velice přemršťená ale výrobek vůbec neodpovídá potřebám alergiků pro které je údajně vyroben.Jeho sací schopnost je skutečně vysoká ale odchod vzduch z vysavače je tak silný že rozproudí vzduch v celém bytě a tím se zvedne prach a antialergický efekt se zcela zrtácí.
Vzhledem k tomu,že jsme se ženou oba alergici(proto jsme si ho koupili)jsme nuceni požádat někoho aby nám s tímto zázrakem vysál,v ostatní dobu vysáváme starým PHILIPS TRIO který sice nemá tu sací sílu ale pro alergiky je podstatně lepší(témněř nevýří prach).

• Citovat
  • Upravit
3105
20.6.10 07:20
FRANTAZal píše:
KKačka píše:
Já vůbec ne,nejen cena je velice přemršťená ale výrobek vůbec neodpovídá potřebám alergiků pro které je údajně vyroben.Jeho sací schopnost je skutečně vysoká ale odchod vzduch z vysavače je tak silný že rozproudí vzduch v celém bytě a tím se zvedne prach a antialergický efekt se zcela zrtácí.
Vzhledem k tomu,že jsme se ženou oba alergici(proto jsme si ho koupili)jsme nuceni požádat někoho aby nám s tímto zázrakem vysál,v ostatní dobu vysáváme starým PHILIPS TRIO který sice nemá tu sací sílu ale pro alergiky je podstatně lepší(témněř nevýří prach).

Naprostý souhlas! Má ho moje blízká příbuzná. Když pominu tu cenu… :roll: tak já jako alergik snad na vše a astmatik nemůžu být u ní při úklidu.
Já mám doma už mnoho let obyčejný vysavač Eta Neptun a jsem s ním moc spokojená. K tomu má mokré čištění, takže paráda.

Zakladatelko, koupila bych si obyčejný vysavač a za ušetřené peníze bych vzala děti na dovolenou. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.10 17:40

VYSAVAC!!!!

DOBRY DEN.Ja si tento vysavac kopila pred asi 2.lety.a furt bezvadne vysava.my sme alergici.a hlavne malej.a je docela dobre i to ze pere koberce na sucho.takze nemusite cekat nez koberec uschne.a hned po vyprani se hezky uvelebit na to ciste mistecko… :wink: ale problem je ten jak jste napsal/a ze je tak drahy :cry: ja tento vysavac uz platim 2.roky.visoke to splatky nejsou.ale mesicne to platit po nekolik let??????kdyz si muzete koupit vysavac na suche prani.i s podobnymi pripravky muzete lacineji.jeto jen navas......nekterym lidem to nevadi ci vtu chvili neuvazuji nad tim ze se uvazuji k jedne firme na urcity cas.ale nekterym ano.zvlast tem co maji male dite.ale cose tyce vysavace je VYBORNY........a take v jake koliv velikosti ci praktyckem provedeni.ja mam ten mene praktycky.protoze mam dene v byte moc deti.a malo casu nato abych to stihla vsechno v cas uklidit nez prijde muj pritel domu.takze jsm si koupila ten ne moc praktycky.ale svoje udela.a to moc dobre. :palec: ale je to opravdu jen navas.zda chcete ci ne.muisite si take uvedomit ze tento vysavac potrebuje kazdy rok koipit pytliky ktere take nejsou zrovna jedny z tech mene lacinych!!!!!a dalsi veci do toho vysavace .ruzne filtry a take kartacky.takze donej budete furt nebo alspon jednou za cas.tak se radsi skuste spise domluvit.jestli by neslo ho vyskouset?pak byste vedel/a sam/a.tak dejte vedet jak jste se rozhodl/a.zatim naschledanou.a drzim palecky at se rozhodnete jak koli. :palec: :palec: S POZDRAVEM TEREZA K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adgamm
30.9.10 15:41

Tento vysavač už mám neskutečných 15 let.Tenkrát jsem ho kupovala za 16tis.,Dneska už bohužel netěsní a opravit ho firma nechce,proč taky,poslali mi prodejce,který mi masíroval,jaký výhodný nákup udělám,když si koupím nový za pouhých 26.tis, Bohužel,ta cena je opravdu vysoká a i ty pytlíky s vůní příjdou okolo 700kč. Já už mám pouze jeden koberec,takže se mi nákup nevyplatí.Pokud však máte všude koberce a sedačku,která se luxuje,tak ho doporučuji,ale možná,že na trhu je levnější vysavač se stejnými parametry. Prostě tady platíte taky prodejce,který Vám vysavač doma předvede,proto je to tak dražší,

• Citovat
  • Upravit
adgamm
30.9.10 15:41

Tento vysavač už mám neskutečných 15 let.Tenkrát jsem ho kupovala za 16tis.,Dneska už bohužel netěsní a opravit ho firma nechce,proč taky,poslali mi prodejce,který mi masíroval,jaký výhodný nákup udělám,když si koupím nový za pouhých 26.tis, Bohužel,ta cena je opravdu vysoká a i ty pytlíky s vůní příjdou okolo 700kč. Já už mám pouze jeden koberec,takže se mi nákup nevyplatí.Pokud však máte všude koberce a sedačku,která se luxuje,tak ho doporučuji,ale možná,že na trhu je levnější vysavač se stejnými parametry. Prostě tady platíte taky prodejce,který Vám vysavač doma předvede,proto je to tak dražší,

• Citovat
  • Upravit
Hradlo
9.12.10 21:43

Nejde nereagovat na „víření prachu“. Pokud je mi známo, vysávání koberců se provádí na nejnižší výkon vysavače- poloha 1 nebo A (auto), takže pochybuji o takovém proudu vzduchu…

• Citovat
  • Upravit
2.2.11 14:24

ahoj ja sáčky kupuji v prodejně s vysavači a tam jsou o dost levnější
:-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hamanda
5.3.11 14:47

pytlíky

Moc prosím, kde se dají sehnat ty pytlíky? a jaký druh (značení) kupujete. Také nám připadají originální dost drahé. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.6.11 22:02

Je tu někdo s novými zkušenostmi? Dealerka za mnou byla a chce necelých 25 tisíc za vysavač s příslušenstvím (bez jedné dlouhé hubice a nádstavce), s tím to stojí 32 tisíc. Vysavač se mi líbil, hlavně vysál neuvěřitelné množství prachu i po mém vysavači MIELE, ale ty peníze jsou fakt nekřesťanské. :( Nevíte někdo kolik mají ti prodejci provizi? Přišla s tím známá, tak snad by mohla něco slevit, ale nijak se na to zatím netvářila. (Píšu jako anonym, známá tu má profil.)Máte někdo levnější vysavač, který dokáže totéž?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný