Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@proco píše:
Není levný, ale mercedes je taky dražší než trabant, mám pravdu?
To sice je, ale pokud vyberu třeba nějakého forda, tak mě do cíle dopraví podobně pohodlně jako ten mercedes a za míň peněz…
@j.a.n.i1 píše:
To sice je, ale pokud vyberu třeba nějakého forda, tak mě do cíle dopraví podobně pohodlně jako ten mercedes a za míň peněz…
Tak s tím Fordem bych si nebyl tak jistej a bacha aby sis nenabil hubu ![]()
Jak vidím buldozér měl pravdu, je zbytečný se k tomu dál vyjadřovat. Ten vysavač opravdu není pro každého, jen pro ty chytřejší. ![]()
To nemáte pravdu, že vás ford pohodlně zaveze stejně jako mercedes. Proč by si lidé kupovali drahá auta, kdyby to bylo stejné jako ta levná? Bylo to samozřejmě přirovnání. Když chcete kvalitu, tak si musíte připlatit a to teď nemluvím jen o vysavači. Proč si lidé kupují mobil za 20tis.,když se dá koupit za 2tis.?A stejně televizi pořídíte za 50tis, i za 5tis. A ptáte se v obchodě toho prodavače, proč je to tak drahé a jakou to má výrobní hodnotu? Znáte výrobní cenu televize, kterou jste si pořídila? Hlavně Brulinka, když je tak přesvědčená o tom, že jsme šmejdi a pakáž, by si měla zjistit více informací o výrobních cenách výrobků, které sama používá.
Nestačila by se divit, kolik vše ve skutečnosti stojí.
Nechte ji, to nemá smysl. Nerada to říkám, ale nejhorší je srážka s blbcem. ![]()
Dobrý den,
učet uživatele buldozer byl dočasně blokován z důvodu užívání vulgarismů. Děkuji, že v budoucnu se vulgarismům a urážkám vyhnete.
Admin Andy
@proco píše:
Nechte ji, to nemá smysl. Nerada to říkám, ale nejhorší je srážka s blbcem.
Tak tak, ani nevím co ten blb.ec napsal… Jen tak pro zajímavost jsem si četla i různé zkušenosti a recenze s tímto přístrojem a psali to samé co já… Tak aspon jste do příště poučeni.. ![]()
Máme už druhý. Manželka chtěla nástavec na stírání, ale nakonec jsme si řekli, že bude lepší koupit celý komplet. Sice stál 30500, ale věřte, že úklid je komplet hotový za hodinu
. Obyčejnou cestou, což je obyčejný vysavač, prachovka, kýbl a mop, vyklepat matrace, vysát kamenný obklad na zdi… Celá sobota… ![]()
Tak ja snad se svym poctem prispevku nebudu vypadat jako podomni prodejce ![]()
Nasi maji vysavac uz nejakych 18 let, bez jedine poruchy, ted si koupili novejsi typ. Ja jsem ho dostala ted, ten nejnovejsi s vytiracim nastavcem a uz bych nemenila. Ano, je to hodne penez, ale ten uklid s nim je hracka a tisickrat efektivnejsi. Predtim jsem mela vysavac za 3 tisice, etu, prislo mi, ze saje super, ale po dvou letech postupne praskaji a upadaji vsechny plastove casti… No a kdyz ji ted obcas vytahnu na vysavani, mam pocit, ze vubec nesaje v porovnani s VW.
Co se tyce podomnich prodejcu, zazila jsem jejich predvadecky trikrat a ani jednou to nebylo zadne nuceni. Takze me fakt zarazi, ze to soudi nekdo, kdo s tim nema zadne zkusenosti a jen si neco nacte na netu. Oni to předvádí hlavne proto, ze vysavac ma x funkci a kdyz si ho potom nekdo koupi, tak si nemusi vedet rady a vrzne ho do sklepa…
Mimochodem to stejne mi prijde i to hazeni spiny na Zepter, mam od nich deset let tycovy mixer bez poruchy. Noze jsem za 5 let nemusela jedinkrat brousit ![]()
Tak nez neco zhejtujete, zkuste si to na vlastni kuzi ![]()
Plně S Vámi souhlasím, lépe bych to nenapsala. A každý kdo chce, má možnost využít vyčištění jedné plochy v domácnosti zdarma, aniž by něco kupoval. A ruku na srdce, kdo vám dnes zdarma vyčistí koberec? Před vánoci dobrý, že? ![]()
Vorwerk je JENOM vysavac. Ta cena a hlavne provozni naklady, tim myslim predrazene sacky, jsou premrstene. Stejnou sluzbu mi udela Eta Silence, ktera ma takovy vykon, ze ho musim snizit na polovinu, abych ho urvala od koberce. A stoji tri tisice. Byla u me pani predvest VW a ze by me to nejak ohromilo ![]()