Vanocni Kolotoc

• Otevřená skupina

Pro ty, kteri se nestihli prihlasit do Vanocniho kolotoce, ziji v zahranici nebo chteji darek poslat jen konkretni osobe.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2882
27.11.13 18:16

@Weru děkuji a dej prosím vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
27.11.13 18:17
@manca 1 píše:
@Weru děkuji a dej prosím vědět :)

Mas SZ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
28.11.13 10:32

Ahojky mohla bych se ještě přidat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
28.11.13 12:04

Sice som aj v oficialnom kolotoci ale neni mi tam dopriane ukojit moju tuzbu rucne delaneho darku :-))) tak ak je tu niekto kto ma zaujě kludne adresu :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
28.11.13 12:24
@pata308 píše:
Sice som aj v oficialnom kolotoci ale neni mi tam dopriane ukojit moju tuzbu rucne delaneho darku :-))) tak ak je tu niekto kto ma zaujě kludne adresu :-))

to myslíš vážně???já jsem letos prošvihla termín přihlášek a moc ráda bych opět prožila to čekání a ráda bych i já poslala někomu radůstku…tak kdybys chtěla můžeme si udělat radost navzájem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
28.11.13 12:39

Holky tak ja dnes odeslala, prosim az nekomu prijde balik z Jersey napiste sem ci do Sz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
28.11.13 13:04

@pata308 jsi hodna:). @monson . Zeny, napiste mi SZ s adresou a napovedou a ja vas nejak naparuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.13 11:38

Jezisku z jersey dekujeme :srdce:

• Citovat
  • Upravit
22590
5.12.13 16:40
@Anonymní píše:
Jezisku z jersey dekujeme :srdce:

jeeeee, super :pankac: doufam ze se po otevreni na stedry den nebudes zlobit a ze se mi pak odtajnis :oops: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.13 16:44
@Mirii píše:
jeeeee, super :pankac: doufam ze se po otevreni na stedry den nebudes zlobit a ze se mi pak odtajnis :oops: :hug: :hug:

urcite nebudu, uz ted se hrooozne tesim…napisu ti do zpravy, rada bych ti darecek oplatila :) dekuju moc:)

• Citovat
  • Upravit
22590
5.12.13 17:34
@Anonymní píše:
urcite nebudu, uz ted se hrooozne tesim…napisu ti do zpravy, rada bych ti darecek oplatila :) dekuju moc:)

to nemusis, mne uz posila nekdo jinej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.13 13:13

Tak jen hlásím, že balíček pro P. K z Kamenice je zabalen a ve čtvrtek nejpozději odešlu-jsem v práci(2-dvanáctky)tak dříve nestíhám…určo dorazí..ježura :andel:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.13 14:50
@alchien píše:

Drahá Kačenko. Jelikož jsem děsnej špión, musela sem si Tě najít a poděkovat za dáreček. Samozřejmě si jej schovám pod stromeček jakožto jediné překvapení. Upřímně… nejvíc bych si přála jen jedno jediné a to po téměř třech letech snažení změnit status „snažilky“ na „těhulka“… Tak doufám, že si přibalila i nějaké těhotenské bacily (prý je to nakažlivé). :mrgreen: :mrgreen: :D Ještě jednou mooooc děkuji a přeji Tobě i celé Tvé rodině krááááásné Vánoce. :hug: Š.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.13 14:58

Haničce F. z V. Beranova

Balíček pro Tebe sem odesílala 17. (Dříve to nešlo - pracuji každý den od úsvitu do noci). Od té doby se válí u nás na poště, tak doufám, že dorazí do Vánoc, jak paní pošťačka slíbila. :zed: Pokud ne, tak se velice omlouvám. Prosím nezlob se. :oops:

• Citovat
  • Upravit
15924
19.12.13 15:10
@Anonymní píše:
Drahá Kačenko. Jelikož jsem děsnej špión, musela sem si Tě najít a poděkovat za dáreček. Samozřejmě si jej schovám pod stromeček jakožto jediné překvapení. Upřímně… nejvíc bych si přála jen jedno jediné a to po téměř třech letech snažení změnit status „snažilky“ na „těhulka“… Tak doufám, že si přibalila i nějaké těhotenské bacily (prý je to nakažlivé). :mrgreen: :mrgreen: :D Ještě jednou mooooc děkuji a přeji Tobě i celé Tvé rodině krááááásné Vánoce. :hug: Š.

a to mi řekni jak, kdyz jsem tam ani neuvedla sve jmeno :lol: :lol: :lol: seš nej nej :mrgreen: je to jen drobnost, byla jsi moc tajemná :)))tak at se libi a hlavne at miminko at se zadari :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny