Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, Vím že je ještě brzy, ale nedá mi to se nezptat. Bude letos zase Vánoční kolotoč??? A jak to bude probíhat??,stejně jako minulý rok??? Skončila mi mateřská, tak jsem tu dlouho nebyla, ale na kolotoč si čas určo najdu.
Díky. ![]()
@K-Black píše:
Ani se nehlaš, stejně ti nic nepřijde.
proč já už byla třikrát a vždy došlo
@Beruska 5 najdi si diskuzi z loňského vánočního kolotoče, tam už něco proběhlo,
jinak admini dají včas vědět, dle mě ![]()
@K-Black píše:
Ani se nehlaš, stejně ti nic nepřijde.
Souhlasím, zažila jsem tu už dva kolotoče a nikdy mi nic nepřišlo, hlavně, že já jak kretén jsem posílala, letos na to fakt kašlu, hlásit se nemá cenu. Sorry poctivkám, ale těch je tu asi málo ![]()
@Jančakecalka píše:
Souhlasím, zažila jsem tu už dva kolotoče a nikdy mi nic nepřišlo, hlavně, že já jak kretén jsem posílala, letos na to fakt kašlu, hlásit se nemá cenu. Sorry poctivkám, ale těch je tu asi málo
souhlasím
a koukám zase princezna v profilovce
![]()
@K-Black píše:
souhlasíma koukám zase princezna v profilovce
![]()
No, jo, hele
už si to zase rozmyslela a chce tam být, už má smůlu, už jí nesmažu
![]()
Byla jsem loni poprvé a dárek přišel
.
Letos se taky přihlásím.
@Beruska 5
admini psali, že máme ještě vydržet, počítám, že tak do týdne propukne přihlašování, loni se přihlašovalo od konce října
@Jančakecalka píše:
No, jo, heleuž si to zase rozmyslela a chce tam být, už má smůlu, už jí nesmažu
![]()
akorát nevyniknou ty její kukadla, chtělo by to nějakou zblízka ![]()
@K-Black píše:
akorát nevyniknou ty její kukadla, chtělo by to nějakou zblízka
Já vím, ale novou pěknou z blízka nemám, musim teprve udělat, teda, jestli se milostivá nechá v klidu vyfotit ![]()
No já nevím, já nechci posílat někomu, s kým se tu nebavím, kdo sem leze jen na kolotoč
Letos tudíš na veřejný kašlu..
@Jančakecalka píše:
Já vím, ale novou pěknou z blízka nemám, musim teprve udělat, teda, jestli se milostivá nechá v klidu vyfotit
já si počkám, času mám dost
Lucinka je fakt nádherná ![]()
Já jsem loni hrála poprvé. Dárek jsem poslala a mně také přišel. Takže já do toho jdu znovu ![]()
@K-Black píše:
já si počkám, času mám dostLucinka je fakt nádherná
Jé, děkuji
![]()
@Sibyla0 píše:
No já nevím, já nechci posílat někomu, s kým se tu nebavím, kdo sem leze jen na kolotočLetos tudíš na veřejný kašlu..
no ale třeba by ti byla přidělena nějaká nepřítelka a mohla by jsi poslat třeba domácí mrmeládu s gutalaxem ![]()