Vánoční kolotoč 2016 je tady!

• Fotoalbum (111)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20804
1.11.16 08:08

Vánoční kolotoč 2016 je tady!

Taky se tak těšíte na ježíška? A co by to bylo za Vánoce bez Vánočního kolotoče na eMiminu! :dance:

Co je to Vánoční kolotoč?

Dnes už tradiční eMiminí předvánoční akce slouží k výměně vánočních dárků mezi uživateli. Vánoční kolotoč je dobrovolná aktivita pro vás, stálé uživatele. Uděláte někomu anonymně radost a zároveň se sami můžete těšit na balíček s vánočním překvapením od pošťáka. Maminky si přece taky zaslouží překvapení pod stromečkem. :srdce:

Jak Vánoční kolotoč probíhá?

1. krok: Přihlaste se

Každá registrovaná uživatelka, která se do kolotoče chce zapojit, napíše příspěvek do této diskuze – stačí napsat krátký vzkaz typu „Přihlašuji se“. Tím se zavazujete k odeslání dárku vylosované uživatelce. Přihlašovat se do Vánočního kolotoče můžete ode dneška, tzn. od úterý 1. listopadu do čtvrtka 10. listopadu 2016.

PŘIHLAŠOVÁNÍ SKONČILO

2. krok: Vyplňte Formulář

Po uzavření registrace rozešleme všem přihlášeným uživatelkám e-mail, ve kterém vyplníte jednoduchý formulář. Napište do něj vaši adresu, na kterou má váš „Ježíšek z eMimina“ poslat dárek, a pak nějakou informaci o sobě (třeba vaše koníčky, přání apod., zkrátka nápovědu, co pomůže Ježíškovi s výběrem).

3. Dostanete adresu, na níž zasíláte dárek

Ve středu 23. listopadu všechny adresy náhodně propojíme a pošleme každému na e-mail adresu a přání toho, komu má poslat dárek. Vy poté vymyslíte a vyrobíte/koupíte dárek (cca okolo 100 Kč) a odešlete včas tak, aby dorazil do Štědrého dne. Pak už se můžete jen těšit, jaké překvapení najdete vy v tajemném balíčku pod stromečkem…

Čtěte pozorně důležitá upozornění a komentáře:

Bohužel nijak nemůžeme zaručit, že vylosovaná protistrana vám dáreček opravdu pošle. Každopádně vás vyzýváme: Do kolotoče se registrujte s rozmyslem a s důkladným přečtením pravidel! Kolotoč zahrnuje tři kroky (přihlášení, vyplnění formuláře a odeslání dárků) – je potřeba udělat všechny tři kroky! Zvažte proto své finanční i časové možnosti a v případě pochybností nekažte ostatním radost a nepřihlašujte se. Vás, které máte v době VK termín porodu, prosíme o zvláštní zvážení.

Dárek prosím zabalte do balicího papíru a až pak ho zabalený vložte do obálky/balíčku. Napište na něj „Vánoční kolotoč eMimino. cz“. Hezky zabalený dárek udělá jiné mamince velkou parádu pod stromečkem. :) Velmi vám doporučujeme poslat balík doporučeně – podle zkušeností z minulých ročníků se opravdu vyplatí investovat o dvacet korun navíc. Vy i uživatelka můžete sledovat cestu balíčku a hlavně zvýšíte pravděpodobnost, že se zásilka nezatoulá.

Uživatelky losujeme náhodně, nespojujeme je do dvojic. Překvapení je o hodně větší, pokud netušíte, od koho dáreček dorazí. Nick nebo kontakt na sebe může odesílatelka dát do balíčku, ale nemusí.

Doporučujeme si nechat balíček až pod stromeček, kdy má rozbalování dárků nejhezčí atmosféru. :srdce:

Kdo se nemůže zůčastnit VK?

Vzhledem ke zkušenostem z předchozích ročníků se mohou účastnit pouze registrovaní uživatelé s adresou v ČR. Ti, kteří podmínku nesplní, nebudou do Vánočního kolotoče zahrnuti.

Do kolotoče nejsou zahrnuti Nováčci (čerstvě registrovaní uživatelé, s méně než 10 příspěvky.) Vyřazujeme také ty uživatelky, které v loňském Vánočním kolotoči dárek neodeslaly. Chceme tak zvýšit pravděpodobnost doručení dárku.

Dotazy pro adminky

Pokud vám nedorazí e-mail s formulářem či adresou, pošlete SZ na nick admin nebo e-mail na adresu info@emimino.cz. Napište, i když si účast v kolotoči rozmyslíte – odhlašovat se však můžete jen do 23. listopadu, než budou adresy pospojovány!

Všem přejeme krásný Advent, vánoční přípravy a milé překvapení od stromečkem! :hug:

S (před)vánoční náladou,
Tým eMimina

P. S. Loňské vylepšení:
Už jste obdržely balíček z Vánočního kolotoče? Editujte svůj příspěvek a připište, že k vám Ježíšek z eMimina dorazil. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3200
1.11.16 08:11

Přihlašuji se!

100% úspěšnost - dáreček jsem odeslala i obdržela.

Příspěvek upraven 20.12.16 v 10:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
1.11.16 08:12

Přihlašuji se.

EDIT: U mě vše v pořádku. Dárek mi došel a i moje obdarovaná uživatelka hlásila, že zásilku má.

Příspěvek upraven 21.12.16 v 22:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
1.11.16 08:13

Ja take. Moc se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
1.11.16 08:13