Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
zakladam diskusi pro ty, kteri se nestihli prihlasit do Vanocniho kolotoce, ziji v zahranici nebo chteji darek poslat jen konkretni osobe.
Popr. pozdeji pro nahradni „Jezisky“.
PS: zasilani adres pouze SZ!!
( prodiskutovano s adminem )
Ahoj
Tak já to bohužel nestihla
Ráda nějaký mamince dárek pošlu ![]()
Tak snad se nas tu sejde vice. Pokud ano vytvorim otevrenou skupinu.
Pak s emuzeme poparovat, jak nam to bude vsem vyhovovat ![]()
Taky jsem to nějak „minula“, i když jsem tu skoro furt. Skoro to ani nechápu, asi se to předemnou schválně schovalo ![]()
Jé, já taky zaslapa, pokud mě někdo bude chtít, tak jdu do toho ![]()
Mozna uz muzete pomalu psat neco co vas charakterizuje, co byste si praly? ![]()
Pokud chcete uz nas muzu presunout do soukrome neuzavrene skupiny ![]()
Tak já si nepřeji nic konkrétního. Ráda se nechám překvapit ![]()
@manca 1 píše:
Tak já si nepřeji nic konkrétního. Ráda se nechám překvapit
Ono je vetsinou lepsi, kdyz o sobe alespon neco napises, aby to ta dana mamina mela trochu jednodussi, kdyz s enezname, ale pokud je ti to uplne jedno tak fajn ![]()
Já bych teda taky radši nějaký překvápko - ať už to bude cokoli. Mám radost ze všeho, takže no problem ![]()
@Weru píše:
Ono je vetsinou lepsi, kdyz o sobe alespon neco napises, aby to ta dana mamina mela trochu jednodussi, kdyz s enezname, ale pokud je ti to uplne jedno tak fajn
Je mi to fakt jedno. Vlastně ani nevím co napsat. Žiji na vesnici ve starém domku, který se snažíme dát trochu do kupy. Mám tři děti viz. metřík a slušný zvěřinec
O víkendu chodím na brigády. Volný čas žádný fakt se není čeho chytit, ale emimino mam poctivě zapnutý od rána. Odbíham najuknout ![]()