Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše: Více
Ano, je to hezke, ale vsude moc lidi. Co bys chtěla vedet?
Tady se připíchnu. Když už se mi to nejspíše nepoštěstí, tak si přečtu zážitky jiných
Tak klasika Rockefeller centrum, to znate z filmu, velky strom, kluziště a davy lidi, kouzlo to ma, ale prelidneno, zvlast jak se setmi. Vic se mi libilo v Seaport District, maly trh, vudis na Brooklin Bridge.
Jinak je moc hezky LuminoCity festival, spousta svetylek na Randalls Islandu, Brooklyn botanic garden, hezka vyzdoba jinak Dyker Heights jako je to kyc, ale je to pekny, spousta dekorace, spousta svetel a zase spousta lidi
Bryant par winter village, pak 5th Avemue, hezka vyzdoba, obchody jmenune se to Holliday windows a mic pekny, vyzdobu umi, to se musi nechat.
Jinak doporucuji neturisticke, ale ma to kouzlo gospelovou bohosluzbu v Harlemu, ta byla dobra.
Jinak jsou ruzne vanocni plavby a ruzne show treba v SoHo.
Jinak show Radio city christmas spectacular, je treba koupit listky..je tam toho hrozne mic..
@astoret píše: Více
Děkuji za tipy. Jednou jsme už v New Yorku byli, obešli jsme ty nejznámější „atrakce“.
Byli jsme na konci června a přiznám se, větší vedro, dusno jsem nezažila. To klima mi tam přijde šílené. V zimě počítám bude šílená zima, jak jste tam měli vy? Máme starší děti, ale i kočárkové, jsme zvyklí nachodit klidně okolo 20km i víc denně, není problém, ale té zimy se trochu bojím, zda to vydržíme celý den nebo děti.
Na show do Radio city bych tak ráda, ale s menšími dětmi asi pasé, že? Bryant park máme v plánu, taky prý v Macys je prý nějaká elfí vesnička, ale musí se objednat…a samozdřejmě strom. Dyker Heights jsem zjistila teď o víkendu, že něco takového je. Tehdy jsme byli na dvou vyhlídkách, ale ne na The Edge a taky jsem koukala na SUMMIT One Vanderbilt, ale tam by mi bylo asi mdlo. Nevíte jak je to s výprodeji hned po Vánocích? Avizují slevy už od 26.12., sem tam jsme něco v obchodě koupili, pak klasicky outlety, ale netuším jak tam fungují povánoční slevy…?
@Anonymní píše: Více
Byvaji iiz na Boxing day cili 26.12. ale nejvetsi jsou v lednu. velke vypeodeje jsou napr v Macy's nebo v Bloomingdale's atd..jinak s detmi je hezke navstivit hrackarstvi Fao Schwarz.
Pocasi jsme meli jednou zimu asi -3 a snih a podruhe bylo celkem teple bylo asi 4 stupnu nad nulou. Takze tezko rict, nicmene ja ziju u Alp, takze mi zima az tak nevadi, takze jsme chodili venku i pod nulou, sem tam jsme se sli zahrat nekam dovnitr..ale zazila jsme mimo vanoce snehovou bouri, takze stat se muze vse
kvalitní teple obleceni s sebou
Taky se chystame, odletame za dva tydny..nemuzu se dockat:) jedeme sami bez deti
Prosím navštívil jste někdo New York o Vánocích, konktrétně mezi svátky?