Vánoční obleček

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25324
18.9.10 20:49

Vánoční obleček

Ahoj,asi je ještě hooodně brzo,ale nevíte kde koupit vánoční obleček,overálek,body velikosti 80-86?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
18.9.10 20:50

Potřebuješ to hned? Poslední roky je mívají v Tescu, ale až blíž k Vánocům..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
18.9.10 20:53
hkac píše:
Potřebuješ to hned? Poslední roky je mívají v Tescu, ale až blíž k Vánocům..

Není to akutní,jen hledám inspiraci :mrgreen: loni jsme ho v Tescu taky koupili,to měl malej ještě novorozeneckou velikost.Jdem před Vánoci na focení,tak abych byla připravená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
18.9.10 21:10

zadej si na MMB „vánoční“ a velikost a vyjede ti toho docela dost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
18.9.10 21:55
Ellanis píše:
zadej si na MMB „vánoční“ a velikost a vyjede ti toho docela dost :palec:

Díky,je toho tam opravdu dost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
19.9.10 11:00

Meli jsme z HM - kabatek, kalhoty a cepicku - vanocni skritek hadr - delala v tom jako pulrocni garde velkemu Mikulasovi u nas v Sokole na Mikulasske a mela v tom velky uspech. Cepicka ji bude i letos, v kabatku loni jako 18ti mesicni byla jentaktak a kalhoty jsme vyuzili i normalne.

• Citovat
  • Upravit
Betty03
19.9.10 20:04

Vidím, že máš moji úchylku :mrgreen: , já už taky se pomalu připravuju, vybírám pro holčičky sváteční šatečky. (Taky už pomalu začínám vymýšlet a kupovat dárky) S tím oblečením to mám ztížené, protože potřebuju sehnat dvoje stejné nebo hodně podobné, v nabídce po dvojčatech se mi zatím nelíbí, jsem náročná. V minulých letech jsem si ale vždy na mmb našla - na holčičky šatečky /mám ráda samet či manšestr v tmavších barvičkách - červená, vínová, modrá/ a malému košili a vestu.

• Citovat
  • Upravit
jadaju
8.10.10 12:13

nejen vánoční

Ahojky, zkuste mrknout na www.trika-jinak.cz. Je to e-shop na potisk oblečení pro miminka i dospěláky. Cca do 14 dnů budou i vánoční kolekce (komplety: body, polodupačky, bryndáky… prostě kdo co chce do vel. 98) s možností i vlastního potisku (jméno, apod)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat