Kde sehnat vánoční svícen?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2507
18.11.13 07:28

Vánoční svícen

Maminky, letos bych si chtěla udělat svůj svícen na stůl. Strašně se mi líbí takové ty proutěné, ale nevím, kde ten korpus sehnat nebo jak ho případně udělat. Nemáte s tím některá zkušenost? Zase se mi nechce dávat za něj majlant… Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
354
18.11.13 08:22

Ahoj, najdeš je v květinářství nebo Obi nebo v nějakým jiným hobby marketu, na vánočních trzích, pokud máte někde v okolí. Nebo si najít strom s delšími větvičkami, vrba, bříza apod.

Příspěvek upraven 18.11.13 v 08:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
18.11.13 08:24

Nevím co je to proutěný korpus ale já jsem loni normálně v květinářství koupila věnec poskládaný s klacíčků…strašně se mi to líbilo, je pravda, že za ty prachy bych ale měla dva adventní věnce už hotové :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2507
18.11.13 08:26

Ikyki právě ten korpus myslím. Už jsem si nastříhala březové a vrbové proutí, ale nevím nevím, co mi z toho vznikne :) V Obi ani v Hornbachu jsem tohle neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
18.11.13 08:28

V každém květinářství-popř. natrhat břízu, psí víno a smotat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.11.13 08:28

@TerezkaW u nás ho mají za pár kaček v květince. Takže se poohlédni tam. Jinak návod na výrobu najdeš např na mimibazaru :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
18.11.13 08:29

V květinářstvícha různých obchodech s věcmi na vyrábění neženeš korpus a pokud máš trochu fantazie a tavnpou pistoli nebo fajn lepidlo a je to…já dělám takhle kyždý rok adventní věnec :)

• Citovat
  • Upravit
7569
18.11.13 09:28

@TerezkaW a myslíš proutí nebo papírové ruličky? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
18.11.13 10:10

Myslím proutí. Nemusí to být zrovna tvar věnce, dělají i takový obdélník, kde jsou svíčky vedle sebe. Mívají to buď v barvě proutí, takže přírodní nebo bílý. Pokusím se pohledat návod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
18.11.13 10:20

Mě se třeba líbí svícen i ze slámového korpusu a nebo polystyren např. omotat stuhou, organzou nebo provázkem :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat