Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Zdravím! Byl někdo již na Vánočních trzích ve Vídni?
Mě by zajímalo, jak tam kontrolují to očkování. Protože je mají vyloženě v místech, kde uznávají jen 2G.
Ano, byla jsem asi 6×. Ale také před covidem. Ještě letos v létě jsem si říkala že bychom mohli jet, ale necháme to na jindy ![]()
Příspěvek upraven 10.11.21 v 14:02
Ano, byla jsem asi 6×. Ale také před covidem. Ještě letos v létě jsem si říkala že bychom mohli jet, ale necháme to na jindy ![]()
Byla jsem, ale už je to hrozne dlouho tak 15let.Trhy byly krásný mě se tam moc líbilo. Metrem se dá dojet na zastávku kousek od trhu. Ono tech trhu je po Vídni více my byly na tom největším. Je tam ale neskutečný natresk lidí. Ale bacha co vím tak chtějí trhy povolit jrn s testem a možná i do konce jen pro ockovane. Rakousko snad plánuje tvrdý Lockdown pro všechny neockovane. Co by mělo znamenat že bez očkování vás nikam nepustí.
@Miluna3 píše:
Byla jsem, ale už je to hrozne dlouho tak 15let.Trhy byly krásný mě se tam moc líbilo. Metrem se dá dojet na zastávku kousek od trhu. Ono tech trhu je po Vídni více my byly na tom největším. Je tam ale neskutečný natresk lidí. Ale bacha co vím tak chtějí trhy povolit jrn s testem a možná i do konce jen pro ockovane. Rakousko snad plánuje tvrdý Lockdown pro všechny neockovane. Co by mělo znamenat že bez očkování vás nikam nepustí.
Ne snad, už to platí.
Neočkovaní můžou jen do některých obchodů a do lékárny.
@Bábrdl Aha díky. Já to jen někde četla, ale dál nesledovala tak jsem nechtěla šířit nějaký hoaxy. Je to hukot. Já žiju v Německu a tady zatím stačí test a do obchodů se může do všech bez jakéhokoliv prokazování.
To mně by taky zaujímalo, jestli to 2G je všude na trzích nebo někde postačí i test nebo nic.
@Anonymní píše:
To mně by taky zaujímalo, jestli to 2G je všude na trzích nebo někde postačí i test nebo nic.
Podle zákona všude 2g
Zdravím! Byl někdo již na Vánočních trzích ve Vídni?