Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anonymní píše: Více
jo, dřív jsem i posílala, poslední roky mě to nebaví, posílám normální přání nejbližší rodině a známým. Většinou když mi pošlou, tak pošlu taky. Je to tak do 15 za svátky, jak vánoční, tak velikonoční.
asi trochu. Spíš mě vadí to, že je to komerční, nuceny takový nepravdivý… Ale přitom nechceme vypadat neslušně a netaktně…
Neposílám to samé, každému přeju podle toho jaký máme vztah. S jednou kámoškou si třeba přejeme pouze ve verších. Autentických, žádné opsané z internetu. A ne, neotravuje mě to.
Příspěvek upraven 24.12.24 v 19:44
Neotravují mě, jsem ráda, že si někdo vzpomněl. I když letos zatím ani jedno takové přání. Všichni napsali originál. A jinak odpovídám na ně svým vlastním přáním. Nevidím v tom problém.
Neodepisuju vsem. Píše hromada lidí, se kterými se celý rok ani nevidím. Za roky se dost eliminivalo a píšeme sj s těmi opravdu blízkými.
Podobně narozeniny. Na fb jsem dala narozeniny jako neviditelné a napíše mi vždy jen pár lidí. Ale těch opravdu blízkých.
Mně se před x lety stalo, že jsem poslala několika lidem svoje přání a za pár hodin mi totéž přání přišlo od někoho úplně jiného, zjevně si chvíli žilo v éteru svým životem ![]()
Jinak vždy píšu svoje, stokrát přeposlaná ani nečtu, ale poděkuju za ně.
A s některými vybranými lidmi si stále posíláme klasické vánoční pohlednice a dokonce i ručně psané dopisy ![]()
Napíšeme si s blízkými přáteli zprávu nebo sms. S rodinou si někdy i zavoláme.
Píšeme si s přáteli, rodinou, kolegy. Posíláme si s některými i tradiční pohledy, s některými jenom vánoční a novoroční přání, ale každý svůj originál.
@Anonymní píše: Více
Mě spíš vadí ty rodinný fotky u stromečku s textem hozený na FB a IG.
@ibis píše: Více
My jsme tam za celou rodinu hodili jen kocoura se stromkem a textem
. Nikdo jiný se fotit nechtěl.
Jedno hromadné přání. Nepíšu krom rodičům a blízké rodině nikomu jednotlivě.
Přání dostávám jen od rodiny a pár nejbližších přátel. Takže těm popřeju zpět. Ale žádné třpytivé hýbající se obrázky nebo fotky dětí u vánočního stromu
Prostě jen přání, které každému do té sms napíšu v podstatě na míru ![]()
Taky vas tak otravuji vanocni pozdravy, to same preposilane xxx krat? Odpovidate na ne?