Vánoční výzdoba obýváku

1217
1.12.14 08:57

Vanocni vyzdoba obyvaku

Pochlubte se, jak mate obvykle vyzdobeny obyvak na vanoce. Ja mam jen svetla v okne, svicen, venec a vanocni hvězdu. Libi se mi, kdyz to nekdo umi dotahnout do vsech detailu. Ale krome girlandy uz me nic nenapada :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
JLP
4646
1.12.14 09:29

Já dávám světla do okna, svícen a na stolík ke zdi velkou vázu s ozdobenýma borovicovýma větvičkama. Ale nejhezčí výzdoba je stejně o svátcích vánoční stromek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2077
1.12.14 09:32

Taky toho moc neumím vymyslet, v obýváku máme adventní věnec se svíčkama, vánoční hvězdu, svícínky na krbu a v okně zavěšené hvězdy, na parapetu svíčky. Máme velký dům, tak by mě to stálo tisíce, než bych to nazdobila a moc pro to nemám cit, tak si myslím, že by to spíš byl kýč :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8-P
1421
1.12.14 09:39

Já mám milion řetězů a mini baněk a různých serepetiček, takže si na začátku adventu vyberu do jakých barev sladím stromeček a zbytek rozmístím po bytě. řetězy volně namotám kolem garnýže, na větší kytky a na záclony navěším ty minibaněčky a dárečky :mrgreen: a na volné poličky dám pěkné vánoční prostírání a na to keramické lampičky na čajové svíčky a synkovi do pokoje dávám ministromeček a na okna nálepky sněhuláků a vloček :mrgreen: a loni jsme si se synkem vystříhali vločky, zvonečky a tak z papíru a tím si nazdobili okna. jenže já su na tohle magor a letos jsem zase dokoupila ozdoby v další barvě 8) no jesti to se mnou takhle půjde dál tak za pár let bud mít výzdoby dokonalé, jelikož až budu mít nakoupený všechny použitelný barvy na stromeček (když nad tím teď tak přemýšlím tak už mi chybí snad jen oranžová :think: ) tak už začnu nakupovat ozdoby do bytu a bude to parádní… já su na to úchyl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85381
1.12.14 09:53

Mame svitici oblouky na okne a tim to konci. Jeste par svicek. Cekam az na stromecek, ten tomu doda tu spravnou vanocni atmosferu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
1.12.14 10:08

@8-P ja jsem tom stejne. Nejvice se vyzivam ve vyprodejich vanocnich ozdob po Vanocich -abych mela nove na dalsi rok :-)
Ja mam nazdobeno takto:
Venkovni parapety - girlanda, stribrny retez, modre ozdobicky a osvetleni - takto mam 2 parapety co jsou do ulice.
Terasa.- 2 sveseny girlandy s modro/stribrnyma ozdobama+svetylka a na zaradli dalsi svetylka.
Potom venku na vratech vitaci venec, na baraku dalsi venec z prirodni jedlicky.
Ozdobene mam i schodiste co vede k nam do bytu.
Byt je letos sladen do cerveno/bronzove - chodba, koupelna, WC vsude jsou ozdobicky :-)
Obyvak mame spojeny s kuchyni - celkem 3 velika okna - na kazdem okne svetylka a na zaclonech jsou ozdobicky.
Na stole vanocni ubrus, adventni venec, na policce jeste jedwn mensi venec.

Deti kdyz se probudili a videli vyzdobu mely takovou radost :dance: tak me to tesi.

• Citovat
  • Upravit
8959
1.12.14 10:11

@Berenikee
Moc to nepřeháním:) Někdy je méně více.. Jinak my máme jen nálepky na oknech, adventní věnec, nějaké svícny a lucerničky různě rozmístěné, v kuchyni mám na zácloně zvonečky v obýváku a v ložnici hvězdu, v obýváku na stolku mám vánoční dečku a zatím svíčku, pak tam bude vánoční hvězda.. Až koupíme stromek, tak z něj většinou oříznem nějaké přebytečné haluzky, ty šupnu do vázy na chodbu a ozdobím slaměnými ozdobami, loni mi vyšlo i pěkně do obýváku:) Jinak nic:) Jo, vlastně, letos budem kvůli synovi obmotávat sloupek u dvěří na baráku světýlkama:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
1.12.14 10:15

A ještě máme vlastně na vchodových dveřích do domu věnec:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8-P
1421
1.12.14 10:16

Tak já ty světýlka všude nemám ráda, ale potrpím si na řetězy a baněčky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný