Tak se nám rozbila pračka

30.11.14 06:12

tak se nám rozbila pračka

Tak se nám rozbila pračka. Po 13 letech provozu není divu.Sice jsem ji už několikrát udržel při životě opravou ale teď už je konec definitivní, další oprava je nerentabilní.
Manželka vybírá novou, ceny jsou 7-8 tisíc. A v tom jsen něde narazil na valchu, krásná nová za 100 korun. Začnu tedy manželce vysvětlovat ekonomickou úsporu, že by zbylo i na mýdlo s jelenem, nechce o ní ani slyšet.
Mám teda koupit novou?

HA HA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
897
30.11.14 06:23

Do tý valchy bych šla, jen pokud máte v docházkové (do 5km) vzdálenosti aspoň potůček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.14 06:31

@Peafowl
mělká řeka asi 3m šíře tady je ve vzdálenosti 500 metrů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
30.11.14 06:37

Tak potom není co řešit. Kup jí k tomu ještě nějaký supr proutěný koš na prádlo, co se pohodlně nosí :palec:

• Citovat
  • Upravit
1318
30.11.14 06:40

Valcha je dobra vec, za dlouhych zimnich veceru si na ni muzete i zahrat a bude veselo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
30.11.14 07:03

@zdenekfjr1300 Za 100Kč? Tak to bych brala hned. Myslím, že manželka bude štěstím bez sebe. Ale vzala bych rovnou dvě, abyste mohli prát společně. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.14 07:16

Že bych ji překvapil pod stromečkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16997
30.11.14 07:20

@zdenekfjr1300 -překvap ji a řekni ji, že od dneška pereš ty:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966
30.11.14 07:23

Ja bych do ni urcite sla, zvlast pokud je na materske a stezuje si, ze nestiha. Z vypraveni nejlepe tchyni vime, ze ony praly na valse, od porodu hned na pole a vsechno krasne stihly. Z toho tusim, ze valcha bude klicem k uspechu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16997
30.11.14 07:30

A pokud bude manželka brblat- dnes je železná neděle, koupíš ji valchu ze železa a každou další neděli se může těšit na další dárky dle daného kovu 8) o ty na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.14 07:36

@Králičice
věř mi, nechtěl bych ji o tuto činnost připravit.

Ale v jednom filmu jsem viděl jak žena prala na valše a zezadu se tam muž připlížil zvedl sukni a…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.14 07:39
@Králičice píše:
A pokud bude manželka brblat- dnes je železná neděle, koupíš ji valchu ze železa a každou další neděli se může těšit na další dárky dle daného kovu 8) o ty na to?

no vidíš to mě nenapadlo.Ale aby to nevyšlo dráž než ta automatka. Má tolik prstů na ruce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
30.11.14 07:41

Sice provokativní diskuse, ale aspoň je vtipná. :palec:
No moje babička prala na vlaše celý život. Dostala jako dárek dvakrát pračku (vířivou, ne automatickou), ale odmítla to - co prý s takovým krámem, který žere elektriku.
No ale kdybys viděl ty její ruce… Mít takové ruce tvoje žena, tak se k ní asi zezadu neplížíš. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.14 07:44
@Cuddy píše:
Ja bych do ni urcite sla, zvlast pokud je na materske a stezuje si, ze nestiha. Z vypraveni nejlepe tchyni vime, ze ony praly na valse, od porodu hned na pole a vsechno krasne stihly. Z toho tusim, ze valcha bude klicem k uspechu :)

Na mateřské není oba pracujeme dcera 6r.Ale teď mě napadlo jestli bych neměl shánět ještě motyku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.14 07:46
@Jura007 píše:
Sice provokativní diskuse, ale aspoň je vtipná. :palec:
No moje babička prala na vlaše celý život. Dostala jako dárek dvakrát pračku (vířivou, ne automatickou), ale odmítla to - co prý s takovým krámem, který žere elektriku.
No ale kdybys viděl ty její ruce… Mít takové ruce tvoje žena, tak se k ní asi zezadu neplížíš. :think:

Promiň jestli tě to pohoršuje-beru to jako recesi na neděli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný