Jak přidělat věnec na dveře?

barbaruška
28.11.14 12:52

Jak přidělat věnec na dveře?

Máme kovové bezpečnostní dveře, takže hřebíček tam zatlouct nemůžu. Máte někdo nápad, jak ho přidělat? Napadl mě akorát takový ten nalepovací háček, jak bývá do koupelen na ručníky, ale pokud vím, všichni si stěžují, že nedrží a padají. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
247
28.11.14 12:58

My ho treba dame na stuzku a z druhe strany dveri tu stuzku prilepime paskou, nikdy nam nespadl nic :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
28.11.14 13:00
@barbaruška píše:
Máme kovové bezpečnostní dveře, takže hřebíček tam zatlouct nemůžu. Máte někdo nápad, jak ho přidělat? Napadl mě akorát takový ten nalepovací háček, jak bývá do koupelen na ručníky, ale pokud vím, všichni si stěžují, že nedrží a padají. :nevim:

Já přidělávám věnec na stužku, kterou zafixuju lepící paskou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barbaruška
28.11.14 13:05

Děkuju za rady, zkusím teda tu stuhu přilepit páskou. Snad neupadne, když jsem se s ním tak piplala :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7009
28.11.14 13:07

Ja mam venec na tenke stuzce (takova ta darkova z papirnictvi) a z druhe strany zavazuju za kukatko :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barbaruška
28.11.14 13:09
@Bibi239 píše:
Ja mam venec na tenke stuzce (takova ta darkova z papirnictvi) a z druhe strany zavazuju za kukatko :oops:

Kukatko bohužel nemám :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14637
28.11.14 13:10

Tak z druhé strany taky věnec a jak se navzájem vyváží, nespadnou ani na jednu stranu. :mrgreen: Navíc budete mít hezky nejen pro sousedy, ale i doma. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
28.11.14 13:11

Kamarádka má nalepovací háček už pár let a ještě neupadl :nevim:, a že tam pořád něco visí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69030
28.11.14 13:11

Dala jsem na tenky aranzersky dratek, ktery jsem zahakla shora za dvere a z vnitrni strany prilepila. A aby se neplacal, tak jsem ho jeste na nekolika mistech prichytila takovou tou „zvykackou“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barbaruška
28.11.14 13:12
@Litta píše:
Tak z druhé strany taky věnec a jak se navzájem vyváží, nespadnou ani na jednu stranu. :mrgreen: Navíc budete mít hezky nejen pro sousedy, ale i doma. :palec:

Tož to je nápad!!! :palec: Tak o víkendu ještě jeden umotám.

• Citovat
  • Upravit
4724
28.11.14 13:14

@barbaruška máte kukátko? Vlasec zaháklý kolem kukátka? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barbaruška
28.11.14 13:16
@lekarnicka28 píše:
@barbaruška máte kukátko? Vlasec zaháklý kolem kukátka? ;)

Nemáme, bohužel

• Citovat
  • Upravit
2077
28.11.14 13:22

Já přilepuji tavnou pistolí a na jaře sloupnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
28.11.14 13:31
@LolitkaP píše:
Já přilepuji tavnou pistolí a na jaře sloupnu :)

Tak to by mě manžel asi zabil :mrgreen: Já mám dlouhý pevný provázek natažený na šířku dveří kolem dokola, vepředu je prověšený a na to to vždycky připevním háčkem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15431
28.11.14 13:35

Měla jsem roky nalepovací háček, utrhnul se snad po 6 letech, ale zato i s vrstvičkou dřeva :(. Dneska jsem tam zatloukla malý hřebíček a doufám, že vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný