Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My ho treba dame na stuzku a z druhe strany dveri tu stuzku prilepime paskou, nikdy nam nespadl nic ![]()
@barbaruška píše:
Máme kovové bezpečnostní dveře, takže hřebíček tam zatlouct nemůžu. Máte někdo nápad, jak ho přidělat? Napadl mě akorát takový ten nalepovací háček, jak bývá do koupelen na ručníky, ale pokud vím, všichni si stěžují, že nedrží a padají.
Já přidělávám věnec na stužku, kterou zafixuju lepící paskou..
Děkuju za rady, zkusím teda tu stuhu přilepit páskou. Snad neupadne, když jsem se s ním tak piplala ![]()
Ja mam venec na tenke stuzce (takova ta darkova z papirnictvi) a z druhe strany zavazuju za kukatko ![]()
@Bibi239 píše:
Ja mam venec na tenke stuzce (takova ta darkova z papirnictvi) a z druhe strany zavazuju za kukatko
Kukatko bohužel nemám ![]()
Tak z druhé strany taky věnec a jak se navzájem vyváží, nespadnou ani na jednu stranu.
Navíc budete mít hezky nejen pro sousedy, ale i doma. ![]()
Kamarádka má nalepovací háček už pár let a ještě neupadl
, a že tam pořád něco visí ![]()
Dala jsem na tenky aranzersky dratek, ktery jsem zahakla shora za dvere a z vnitrni strany prilepila. A aby se neplacal, tak jsem ho jeste na nekolika mistech prichytila takovou tou „zvykackou“.
@Litta píše:
Tak z druhé strany taky věnec a jak se navzájem vyváží, nespadnou ani na jednu stranu.Navíc budete mít hezky nejen pro sousedy, ale i doma.
Tož to je nápad!!!
Tak o víkendu ještě jeden umotám.
@lekarnicka28 píše:
@barbaruška máte kukátko? Vlasec zaháklý kolem kukátka?
Nemáme, bohužel
@LolitkaP píše:
Já přilepuji tavnou pistolí a na jaře sloupnu
Tak to by mě manžel asi zabil
Já mám dlouhý pevný provázek natažený na šířku dveří kolem dokola, vepředu je prověšený a na to to vždycky připevním háčkem ![]()
Měla jsem roky nalepovací háček, utrhnul se snad po 6 letech, ale zato i s vrstvičkou dřeva
. Dneska jsem tam zatloukla malý hřebíček a doufám, že vydrží.
Máme kovové bezpečnostní dveře, takže hřebíček tam zatlouct nemůžu. Máte někdo nápad, jak ho přidělat? Napadl mě akorát takový ten nalepovací háček, jak bývá do koupelen na ručníky, ale pokud vím, všichni si stěžují, že nedrží a padají.