Sousedovi asi uniká plyn

2486
27.11.14 19:40

sousedovi asi uniká plyn

Ahoj všem, prosím poraďte! Dnes jsem si všimla že na záchodě kde jsou stupačky smrdí plyn. Před chvílí jsem obešla všechny sousedy a ptala se zda nemají bombu. Plyn už totiž zavedený v baráku dávno nemáme. Dostala jsem samé negativní odpovědi až na souseda pode mnou. Když otevrřel dveře, ptala jsem se jestli má plynovou bombu. On to asi pochopil, že ji chci půjčit tak odpověděl že né plnou. Řekla jsem že cítím plyn na záchodě. On jen odvětil že se na to podívá nebo neco v tom smyslu aby už mě měl z krku. Já ale cítila až na chodbu silný zápach plynu. Než jsem ho stihla upozornit zabouchl dveře. Přítel ten spí a řešit to dnes nechce. Já mám ovšem strach. Zvlášt kdyz vím kolik takových případů že vybuchl plyn bylo. Jestli to ucítím i zítra tak mu asi budu muset říct že je to ohrožování veřejnosti a že když s tím nic neudělá kontaktuji Policii. Nebo já nevím jak bych to měla řešit :( Bojím se tu s malym i spát. :( I když vím že ta koncentrace u mě v bytě není tak silná, tak u souseda jsem to citila silně. Říkám si co když si zapálí nebo něco podobného? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10141
27.11.14 19:44
@wiki čiki píše:
Ahoj všem, prosím poraďte! Dnes jsem si všimla že na záchodě kde jsou stupačky smrdí plyn. Před chvílí jsem obešla všechny sousedy a ptala se zda nemají bombu. Plyn už totiž zavedený v baráku dávno nemáme. Dostala jsem samé negativní odpovědi až na souseda pode mnou. Když otevrřel dveře, ptala jsem se jestli má plynovou bombu. On to asi pochopil, že ji chci půjčit tak odpověděl že né plnou. Řekla jsem že cítím plyn na záchodě. On jen odvětil že se na to podívá nebo neco v tom smyslu aby už mě měl z krku. Já ale cítila až na chodbu silný zápach plynu. Než jsem ho stihla upozornit zabouchl dveře. Přítel ten spí a řešit to dnes nechce. Já mám ovšem strach. Zvlášt kdyz vím kolik takových případů že vybuchl plyn bylo. Jestli to ucítím i zítra tak mu asi budu muset říct že je to ohrožování veřejnosti a že když s tím nic neudělá kontaktuji Policii. Nebo já nevím jak bych to měla řešit :( Bojím se tu s malym i spát. :( I když vím že ta koncentrace u mě v bytě není tak silná, tak u souseda jsem to citila silně. Říkám si co když si zapálí nebo něco podobného? :zed:

Jedině mi napadá zavolat hasiče a říct jim o co jde. Jen počítej, že soused bude naštvaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IvetJas
27.11.14 19:44

@wiki čiki Já bych asi zavolala 112, ti sdružují všechny záchranné složky, takže podle mě možná přepošlou toto policii a hasičům nebo aspoň poradí.

• Citovat
  • Upravit
2486
27.11.14 19:45

@meduzza no a kdybych se náhodou spletla (což teda snad ne protože všichni ostatní jsou mimo poderření tak bych platila výjezd :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
27.11.14 19:45

Zavolala bych na policii, popsala kde, kdy, ze mas strach, prijedou to zkontrolovat. Ale to jsi mela hned jak ti zabouchnul ty dvere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
27.11.14 19:46

Já bych taky raději zavolala hasiče. Když s tím nic nedělá ten soused, neriskovala bych to. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
27.11.14 19:47

@IvetJas asi mi nezbyde než počkat do zítra a když se to nezmění pujdu za nim s přítelem, a kdyby porad nic tak ta 112…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
27.11.14 19:48

@Bibi239 no ono je to tak 20 min. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
27.11.14 19:49

@Karolll000 já si zase rikam co kdyz s tim uz neco udelal a do zitra to bude dobrý? kazdopadne me hlodám myslenka co kdyz se na to vykasle a neco se stane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
27.11.14 19:51
@wiki čiki píše:
@Bibi239 no ono je to tak 20 min. :)

Takvolej, pokud byl ten zapach silny a soused ho necitil, tak bud nema cich, je pod vlivem nebo mu ruplo v kouli. Zkratka bude nastvanej, ale prece si nenechas pripadne bouchnout plynovou bombu pod zadkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
27.11.14 19:52

Ahoj, zavolala bych na mestskou policii, pokud nemate, tak statni. Do rana bych tedy necekala.. Pokud si nechces delat sousedske problemy, tak za nim zajdi jeste jednou, zeptat se, zda to resi..pripadne aspon zjistis, jestli je plyn jeste citit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
27.11.14 19:53

To není sranda, volala bych 112 ještě dneska..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
27.11.14 19:54

Já bych nevolala hasiče, ale policii (a to tak, že ihned) - požádala bych, aby poslali hlídku, která to zkontroluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
27.11.14 19:56

Nefunguje u vás náhodou nějaká nonstop havarijní a poruchová služba plynu nebo tak něco?
Zavolat a zeptat se, jak postupovat, popř., ať dojede přeměřit koncentraci plynu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
27.11.14 19:56

Volala bych policii, že jsem šla kolem a cítím plyn, nemusí vědět že jsi sousedka, klidně anonymně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný