Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ja jsem vzdy fascinovana, ze si zenska nevsimne, ze ji v brise hopsaj nejmin dve kila.
@Yorkmut přesně, jen když si vzpomenu, co mi tam všechno dcera dělala a jak ty kopy kolikrát i bolely ![]()
No malá skoro Nekopala, krom jednoho dne kdy jsme koukali na tv a to se mi úplně vlnilo břicho. Myslím že jsme koukali na fotal tak asi fandila )))
Ale já bych tedy poznala těhotenství i jen tím že se mi změnila barva bradavek.
Zrovna jsem to četla 🙂 třeba byla paní trochu obéznější, placenta byla uložena jinak, takže necítila pohyby a v 41 letech si mohla myslet, že je v přechodu..to byl i případ známé, měla 41 a myslela, že je v přechodu. Až její známá jí řekla ať si udělá test a ono ejhle, byla těhotná, ale zjistila to teda asi po měsíci si myslím 🙂
@Yorkmut Já jsem to částečně pochopila u vlastního těhotenství. Bricho skoro žádný, kdybych byla obézní, tak si toho nevšimnu ani sama. Dítě KP, jedna noha úplně přilehlá hlavou, placenta vpředu. Cítila jsem minimum pohybů, muž cítil kopnutí snad jednou, nikdy mě to nebolelo, nebudilo… Když jsem to probírala s kamarádkou (jejíž dítě mě nakoplo do zad, když jsem na ni byla natlačená ve výtahu), řekla mi, že stát se to jí, jezdí denně na pohotovost, jestli je vše ok. Já neměla srovnání ![]()
Samozřejmě byly teda další signály - neměla jsem MS, bylo mi příšerně zle. Ale i ty nevolnosti byly jiný, než jsem si představovala, spíš jako nemoc, dokonce mi nemocnicí i vyhrožovali ![]()
@Meggiska kdyz zvladala jezdit 50km denne na kole, tak myslim, ze obezni nebude ![]()
Nikdy jsem nevěřila tomu, ze žena nepozná do konce těhotenství, tj do 40.týdne, ze čeká dítě…!!
Dobře, muže ji byt dobře, muže mít menstruaci, je silná…sice moc náhod najednou. Ale co pohyby? Nevěřím, ze při sebevetsi tloušťce je necítí. To podle mě není možné. Zvlášť od toho 30.týdne. Max!!
Pro mě to je sci-Fi
@Dendiss píše:
@Meggiska kdyz zvladala jezdit 50km denne na kole, tak myslim, ze obezni nebude
To je pravda 🙂 škoda že tam nedali fotku třeba s rozmazaným obličejem 😀
Takových případů už bylo. Každá žena má těhotenství jiné. Nějak se tak obecně má za to, že žena přece těhotenství musí poznat. No, tahle žena je důkazem, že nemusí. Taky to mohla před manželem tajit, ale pokud se dlouho snažili, tak si nemyslím, že by to byl ten případ. Prostě předvánoční zázrak, přejme jí to ![]()
Taky jsem nad tím přemýšlela. Hlavně, když bych se dlouho snažila o dite, tak bych si občas udělala test, zvlášť, když by mi trochu rostlo břicho. A koneckonců špek a tvrdé těhotenské břicho je taky rozdíl. Velmi se podivuju, že je toto možné. Ale přeju jim to, určitě to pro ne zázrak opravdu je.
Pro mě úplně nepochopitelné, já jsem vypadala v 9. měsíci vždycky jak velryba s megabřichem, ve kterém bylo vždy jedno dítě, ale všichni mysleli, že jsou tam 2 minimalne. Nahoře vždy 17 kilo. Nechodila jsem, ale valila se.
Taky bych tomu nevěřila, neznat jednu takovou osobně, která dokonce porodila doma. Udělalo se jí v noci špatně, šla na WC a porodila. Není obézní, ani mdlého rozumu, těhotenský test jí vyšel negativni.. pro mě je to sci-fi, když si vzpomenu co mi dělali kluci v břiše za přemety a jak to kolikrát bolelo.
@Santa Juana píše:
Pro mě úplně nepochopitelné, já jsem vypadala v 9. měsíci vždycky jak velryba s megabřichem, ve kterém bylo vždy jedno dítě, ale všichni mysleli, že jsou tam 2 minimalne. Nahoře vždy 17 kilo. Nechodila jsem, ale valila se.
Tak u mě v 6.mesici to vypadalo jako kdybych se víc najedla a to jsem začínala na 52 kg, rozhodně se že mě na konci těhotenství nestala žádná velryba a dva dny před porodem jsem šla na 12 km procházku, ani jsem se nezadychala. Každopádně na konci jsem břicho měla a pohyby sem cítila, ale jak říkám, kondice úplně v pohodě, těhotenství bez nevolností, nateklych noh, chutí, naprosto luxusní 🙂
@ludmilaadamkova píše:
V Plzeňské nemocnici se narodilo miminko ženě, která vůbec netušila že je těhotná. Bylo jí 41 let a o dítě se s manželem snažili velmi dlouho. V minulosti a nešlo to.Přišla do nemocnice s velkými bolestmi a dítě se narodilo na chirurgii naprosto zdravé.
To muselo být radosti.
Co si o tom myslíte.
https://www. novinky. cz/domaci/clanek/zena-netusila-ze-je-tehotna-na-pohotovost-v-plzni-mirila-s-bolestmi-bricha-odchazela-s-dcerou-40381607#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky. sznhp. box&dop_req_id=fOkmf6NSPq6-202112182017&dop_id=40381607&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Známé volal manžel sanitku s tím, že žlučníkový záchvat. Doma jí bleskově sbalil věci a frčel do nemocnice a na příjmu se skoro pohádal se sestřičkou, která ho posílala na gyn-por oddělení, že teda určitě NE, tohle musí být shoda jmen a jeho žena je na chirurgii. No, nebyla to shoda jmen a ročníku narození ženy.
Byl ( je ) to Honzíček.
Netušili nic, do poslední chvíle makala na stavbě, pak jsme se doptávali a kupodivu to není zase tak neobvyklé, jak jsme si mysleli - událost třeba jednou za 20 let, skryté těhotenství se objevuje mnohem častěji.
A tohle je tak nádherný vánoční zázrak, že jsem raději nerozklikla diskuzi pod článkem, nechci si kazit ten hezký pocit, že se jim (i když neplánově) zadařilo si nadělit ten nejkrásnější dárek. ![]()
Hodně štěstí miminku i rodičům ![]()
V Plzeňské nemocnici se narodilo miminko ženě, která vůbec netušila že je těhotná. Bylo jí 41 let a o dítě se s manželem snažili velmi dlouho. V minulosti a nešlo to.
Přišla do nemocnice s velkými bolestmi a dítě se narodilo na chirurgii naprosto zdravé.
To muselo být radosti.
Co si o tom myslíte.
https://www. novinky. cz/domaci/clanek/zena-netusila-ze-je-tehotna-na-pohotovost-v-plzni-mirila-s-bolestmi-bricha-odchazela-s-dcerou-40381607#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky. sznhp. box&dop_req_id=fOkmf6NSPq6-202112182017&dop_id=40381607&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz