Váš názor - kuchyně

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
800
6.1.12 18:22

Mně jen trefilo do očí umístění trouby - podle mě nepůjdou otevírat dvířka trouby, ne? Pracovní deska a úchytky mají přesah několik cm - deska by z praktických důvodů měla mít a úchytky rozhodně něco zaberou…tak abyste s tím počítali a případně mezi troubu a tu skříňku s roletkou dali nějako doměrku..Jinak je to moc pěkný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
6.1.12 18:24

Kuchyn se mi moc líbí, ale rozmístění džezu, trouby a sporáku by mi nevyhovovalo..
Mám úplně stejně umístěn dřez ( v rohu) a vedle tu myčku ,ale sporák s troubou mám blíž..Navíc ta varná část směřuje do obýváku ( či jídleny?) a všechno to bublání a vaření bude na očích..( když smažím, mám poprskanou mozaiku za sporákem - ty budeš mít zřejmě poprskanou podlahu :( )
Já bych tu vařící část umístila spíš na druhou stranu jak je myčka, pod okno a směrem k obýváku už jen jako pracovní a servírovací plocha..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
6.1.12 18:26
jj me se tam taky libi
Crystal87 píše:
proč nebude výstupek za dřezem?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
6.1.12 18:32

ta trouba ti asi vazne otevrit nepujde…
a varna deska smerem do mistnosti by mi taky nevyhovovala, pravdepodobne bude poprskana podlaha
stupinek za drezem bych nechala

ale jinak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
6.1.12 18:32
lucie.t píše:
jj me se tam taky libi
Crystal87 píše:
proč nebude výstupek za dřezem?
no já ho právě mám a fakt si to bez něj neumím představit
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
6.1.12 18:37
lucie.t píše:
ta trouba ti asi vazne otevrit nepujde…
a varna deska smerem do mistnosti by mi taky nevyhovovala, pravdepodobne bude poprskana podlahaale jinak :palec:

souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
6.1.12 18:42
dianda píše:
Vestavnou lednici máme a už nikdy…těším se na novou,samostatnou,vestavná je trochu menší,člověk ji nikdy zezadu nemůže uklidit,no už nikdy :zed: Ty nové samostatné jsou moc hezké :think:

S vestavnou lednicí souhlasím - už nikdy bych si ji nekoupila !!! Jakmile to půjde, tak ji chci vyměnit za klasiku. Do vestavby se nic nevejde :-(

Také bych varnou desku dala jinam, ale takto sem ji už také někde viděla, jen měli za deskou umístěnou desku (vypadala jako kus plechu - nerezu) cca 50cm vysokou, aby jim např. olej nestříkal do pokoje.

Jo, velká kuchyň …to je můj sen :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
6.1.12 18:45

Za mne - nedoporucuji drez v rohu, je to dost neprakticke. Ja bych ho dala pod okno a misto drezu radeji varnou desku, vystupek za bych nechala (koreni, oliv. olej).

S vestavnou lednici taky nemam dobrou zkusenost, navic mne se lednice proste libi jako kus nabytku - nyni mame dvoukridlou americkou LG s pripojenim na vodu (delanim ledu, triste nebo jen vody) a barem a stale jsem z ni i po letech nadsena…
Navic vestavne lednicky zerou daleko vice elektriny nez klasika, takze pokud si koupis lednici A, tak diky vestavbe bude zrat jako spotrebic B…

• Citovat
  • Upravit
1760
6.1.12 18:52

Lednička bude hned vedle toho panelu s troubou? Nebo to bude potravinová skříň? Pokud je to lednička, tak bych to přehodila. Lednička hned vedle trouby mívá vyšší spotřebu a nižší životnost.
Ta poznámka s troubou je správná. Takto nejspíš nepůjde otevřít, nebo to bude hrozně na těsno. Mám to také tak, nějak nás to předtím nenapadlo. Musíme mít troubu trochu vytočenou na jednu stranu a když ji otevřu, tak mám mezi dvířky a pracovní deskou 2 mm mezeru. Kdyby jsme troubu nedali trošku zešikma, tak ji neotevřu vůbec :roll: .
A pokud by jsi chtěla buď dřez nebo varnou desku přestěhovat pod okno, tak u dřezu pozor na baterii, aby pak šlo okno otevřít. Varnou desku si dala pod okno kamarádka a poničila si tak plastový parapet. Zadní plotýnky nemůže proto používat, tak na to také pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
6.1.12 18:53

Já jsem tvor praktický, takže bych jistě nedávala za linku sklo, neb by to bylo neustále zacákané. Taky v kuchyni jsou ty nečistoty trvalejšího charakteru, takže bych se bála, že sklo občasným intenzivnějším drbáním zaslepím. Přece jen se bude mýt často a spoustu let :nevim:
Také mi nepříjde rozumné mít otevřené poličky poblíž sporáku, pokud trváš na sporáku tam, kde je, protože tam bude neustále směs prachu a mastnoty. Úložný prostor do obýváku bych já zachovala, ale dá se to udělat tak, aby nebylo moc poznat, že je to úložný prostor - zavírání na magnet.
A něco co není z mé hlavy, ale kamarádka má u vrchních skříněk stejný styl otvírání, jestli jsem to správně pochopila - láme se v půlce směrem nahoru. Moc si na to stěžuje, že je to hodně nepraktické.

Příspěvek upraven 06.01.12 v 18:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2057
Hanka1 píše:
Za mne - nedoporucuji drez v rohu, je to dost neprakticke. Ja bych ho dala pod okno a misto drezu radeji varnou desku, vystupek za bych nechala (koreni, oliv. olej).S vestavnou lednici taky nemam dobrou zkusenost, navic mne se lednice proste libi jako kus nabytku - nyni mame dvoukridlou americkou LG s pripojenim na vodu (delanim ledu, triste nebo jen vody) a barem a stale jsem z ni i po letech nadsena…
Navic vestavne lednicky zerou daleko vice elektriny nez klasika, takze pokud si koupis lednici A, tak diky vestavbe bude zrat jako spotrebic B…

S tím že je dřez v rohu nepraktický nesouhlasim, já ho tak mám i s :oops: tím stupýnkem za tim a fakt mi to vyhovuje!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115

1. dřez bych posunula pod okno, rozhodně ne do rohu - nepraktické
2. do rohu určitě nedala ten výstupek, ať je to čisté, to už se dávno nedělá
3. dala bych si sporák blíž k dřezu a myčce
4. vestavěnou ledničku bych nedělala ( viz co už psaly holky), stačí koupit nějakou ala nerezovou

Jinak kuchyň moc hezká a prostorná, taky mám tak velkou a jsem moc spokojená:-). Jo a sklo ( myslím místo kachliček) mám taky a je to moc hezké a dobře se to udržuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
6.1.12 19:02

Já mám dřez v rohu a pořád na tom neshledávám nic nepraktického? Můžete někdo uvést příklad nepraktičnosti? Stojím k tomu uplně stejně jako kdyby byl na jiném místě, tak pořád nevím :nevim:

Ale ten stupínek mi připadá nemoderní - ale to je též otázka vkusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
6.1.12 19:15
Jaaniinaa píše:
Hanka1 píše:
Za mne - nedoporucuji drez v rohu, je to dost neprakticke. Ja bych ho dala pod okno a misto drezu radeji varnou desku, vystupek za bych nechala (koreni, oliv. olej).S vestavnou lednici taky nemam dobrou zkusenost, navic mne se lednice proste libi jako kus nabytku - nyni mame dvoukridlou americkou LG s pripojenim na vodu (delanim ledu, triste nebo jen vody) a barem a stale jsem z ni i po letech nadsena…
Navic vestavne lednicky zerou daleko vice elektriny nez klasika, takze pokud si koupis lednici A, tak diky vestavbe bude zrat jako spotrebic B…
S tím že je dřez v rohu nepraktický nesouhlasim, já ho tak mám i s :oops: tím stupýnkem za tim a fakt mi to vyhovuje!!!!

souhlasím taky mám dřez v rohu a pro mě je to praktickéa vyhovuje to maximálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
6.1.12 19:27

Nádherná velká prostorná kuchyň.
Na varném centru do další místnosti nevidím nic špatného, aspoň bych měla přehled např. o dětech.
Dřez bych ale opravdu dala raději pod okno. Pokud trváš na rohu, rozhodně ne rohový dřez,ale rovný. Rohové skříňky pod dřezem i nad dřezem jsou nevyužitelné (ikdyž kuchyň je velká dost).
Původně jsem taky chtěla rohový,ale stolař mě přesvědčil na jiný (máme panelák, místa moc není) a jsem max spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný