Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Krásný večer všem ![]()
Vzhledem k tomu, že posledních pár dnů hledám inspiraci na bydlení a vídám mnoho krásných interiérů, přemýšlím o tom, jaký má kdo styl a jak by si zařídil bydlení svých snů kdyby mohl. (Ať už je to šatna, obývák, kuchyně…)
Je pravda, že já osobně bych si s radostí dala do koupelny třeba takovou krásnou skleněnou vanu jako je na obrázku, ale vzhledem k malému dítěti doma bych už byla praktičtější a zvolila třeba tu na druhém obrázku otázkou sice zůstává, zda by byla praktičtější, ale co
A co vy? Máte domov podle svých představ nebo na to teprve čekáte?
Pokud máte zajímavou fotku interiéru, pochlubte se s ní ![]()
Děkuji
tak domov budu mit podle svých představ asi jedině když vyhrajem,všechno je drahý jak kráva
ale mit prachy,to bych se rozjela.......
souhlasim s brambůrkou, sice doma teď máme všechno zrenovovaný, ale stejně, chtělo by to nějakou tu výhru a všechno bych předělala, ale nepředělala, to bych si i postavila novej domeček =DD
Druhá fotka se mi líbí mnohem víc než ta první.Kdybych měla možnost,tak mám doma všechno ze dřeva,prostě takové to super moderní na mě působní neosobně,chladně.Prostě domov má vyzařovat jakési „teplo“.Dnešní doba je samá umělina,plasty.
Katka86 píše:
Druhá fotka se mi líbí mnohem víc než ta první.Kdybych měla možnost,tak mám doma všechno ze dřeva,prostě takové to super moderní na mě působní neosobně,chladně.Prostě domov má vyzařovat jakési „teplo“.Dnešní doba je samá umělina,plasty.
Svatá pravda ![]()
Taky druhá ¨fotka se mi líbí taky víc.
Jinak já doma teda rozhodně nemám interiér podle svých představ,ani to v tom malém prostoru není možné,ale pořád doufám, že se zmůžem na domek a bude víc prostoru a člověk si bude moct trochu víc vymýšlet(i když oni tu moji fantazii peníze určitě taky stočí jinam) ale mám ráda, ten čistý strohý hladký styl.
Uju píše:
Jinak já doma teda rozhodně nemám interiér podle svých představ,ani to v tom malém prostoru není možné,ale pořád doufám, že se zmůžem na domek a bude víc prostoru a člověk si bude moct trochu víc vymýšlet(i když oni tu moji fantazii peníze určitě taky stočí jinam) ale mám ráda, ten čistý strohý hladký styl.
hladký styl taky preferuju, nikde žádný skleníky atd. myslím jak o obýváku a tak…i moderní ineriér může vypadat útulně
Uju píše:
Já budu oponovat i na malém prostoru jdou udělat zázraky ![]()
teď máme s manželem hrubou stavbu hotovou, takže mě to čeká. ale jelikož jsem vesničanka a děsnej přírodňák, tak bude většina vybavení z masivu (ze dřeva). a k tomu různé použití textilií.. Prostě tak, aby se nám tam dobře žilo. K tomu hodně obrazů a kytiček ![]()
GAZOLDA píše:Já budu oponovat i na malém prostoru jdou udělat zázraky
Ač jsou ty kruhové postele velice zajímavé, prostor pro ně (a peníze na ně) bude mít málokdo - osobně bych si vybrala tu třetí postel. Už jen proto, že postel může být naprosto obyčejná, stačí investovat do čela postele a přehozu
![]()
Anteaa píše:Katka86 píše:Svatá pravda
Souhlasím byt má být o lidech a né designerech. Já třeba miluju sklo a barvy ![]()
Ráda se bavím tím, představovat si svůj vywněý interiér. Od mala jsem se těšila, až budu jendou zařizovat bydlení, se vším se piplat a tvořit si to k obrazu svému. A je to jinak, přišla jsem za přítelem do hotové, nicméně mám štěstí, myslím, že za takové bydlení by mi většina lidí trhala ruce
Takže zatím jse mtu podle sebe změnila jen velice málo, ale co šlo, to už je ![]()
Třeba někdy budeme stavět, za pár desítek let, a pak se vyřádím
![]()
Mít dost peněz, začala bych tím že bych si nechala udělat všechen nábytek na míru z masivu.
Anteaa píše:GAZOLDA píše:Já budu oponovat i na malém prostoru jdou udělat zázrakyAč jsou ty kruhové postele velice zajímavé, prostor pro ně (a peníze na ně) bude mít málokdo - osobně bych si vybrala tu třetí postel. Už jen proto, že postel může být naprosto obyčejná, stačí investovat do čela postele a přehozu![]()
ta třetí postel je luxusní, nádherná. Takovou bych taky brala.
Anteaa píše:GAZOLDA píše:Já budu oponovat i na malém prostoru jdou udělat zázrakyAč jsou ty kruhové postele velice zajímavé, prostor pro ně (a peníze na ně) bude mít málokdo - osobně bych si vybrala tu třetí postel. Už jen proto, že postel může být naprosto obyčejná, stačí investovat do čela postele a přehozu![]()
Souhlasím s tebou. Pokud bych si pořídila takovou postel zařídila bych jí do stylu art deco(obrazy, látky, koberec, zrcadla…)